Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV versterkt dameselftal met Belgisch toptalent

7 juni 2024 16:01 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV versterkt dameselftal met Belgisch toptalent; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist bekendgemaakt spits Lore Jacobs aan te hebben getrokken van Belgisch landskampioen Anderlecht. In de afgelopen twee seizoenen in de Belgische hoofdstad maakte Jacobs zevenendertig goals. Ze heeft voor drie jaar getekend bij PSV en is daarmee de eerste inkomende transfer voor de Eindhovenaren. "Ik denk dat de Nederlandse competitie een stapje verder is dan de Belgische, dus ik hoop veel te leren en bovenal veel doelpunten te maken. Ik wil hier doorgroeien en voor de prijzen gaan”, aldus Jacobs.

Hoewel Jacobs de eerste inkomende transfer voor de PSV Vrouwen is deze zomer, tekenden eigen talenten Veerle Buurman, Robine Lacroix en Emma Frijns recent hun eerste profcontract bij de Eindhovense club. Dit terwijl Nadia Coolen, Suzanne Giesen en Femke Bastiaen de club inmiddels hebben verlaten.

Jacobs noteerde in haar eerste jaren op het hoogste niveau indrukwekkende cijfers. Mede dankzij haar goals werd Anderlecht de afgelopen twee jaar kampioen van België. Ook werd ze vorig jaar uitgeroepen tot de beste speelster van de competitie. PSV speelde afgelopen maart nog een oefenwedstrijd tegen Anderlecht. Die wedstrijd werd op De Herdgang met 3-2 gewonnen door PSV, waarbij Lore Jacobs de beide goals maakte namens de bezoekers uit Brussel. Mede in die wedstrijd overtuigde ze dus ook de scouts van PSV.

Technisch manager Maud Roetgering is duidelijk verheugd met de aanwinst: "Met Lore halen we een getalenteerd, Belgisch jeugdinternational in huis. Ze kan overal in de spits als ook op de tienpositie uit de voeten. Ze is balvast, doelgericht en heeft overzicht. Haar statistieken in de Belgische competitie spreken daarbij natuurlijk ook boekdelen."

Meer op PSV




Tags

jacobs anderlecht lore dameselftal balvast bastiaen belgie boekdelen brussel buurman coolen emma femke frijns getalenteerd giesen herdgang lacroix maud nadia noteerde profcontract robine roetgering speelster suzanne tekenden tienpositie veerle zevenendertig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Hey ! Ik had vrouwenbal afgevinkt van mijn interesses. Hoe komt deze onzin dan toch bij mij in beeld ???
+1/-0

 
2 weken geleden
De vrouwtjes zwermen om je heen.
On: Klinkt als een top-deal,hopelijk wordt hiermee de weg naar boven ingeslagen.
+4/-0

 
2 weken geleden
Algoritmes Frikandelleke. Misschien heb je het woord vrouwenvoetbal te vaak gebruikt en dan weten ze je te vinden hoor.😇
On: klinkt als een prima aanwinst, welkom Lore.
+5/-0

 
2 weken geleden
Krijg het idee dat je een stille aanbidder bent en chinees apparatuur bezit?
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Eens zal toch de aansluiting bij Twente en ajax moeten plaatsvinden.Hopelijk is deze transfer een begin.
+2/-0

 
2 weken geleden
Als je iets wilt doen, moet je het ook goed doen.

Als je er voor wil gaan, moet je er ook écht voor gaan.

Dat besef lijkt eindelijk te zijn doorgedrongen bij PSV... beter laat dan nooit.
+3/-0

 
2 weken geleden
Spijker op zijn kop!
+1/-0

2 weken geleden
Nou proficiat. En nu eens prijzen gaan pakken
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Misschien een: psvvrouwen.supporters.nl/ pagina maken.
+1/-0

2 weken geleden
Als je niet in PSV vrouwenvoetbal bent geïnteresseerd dan lees je het bericht toch gewoon niet.En er zijn supporters die het wel volgen.PSV haalt met vrouwenvoetbal een nieuwe doelgroep binnen dus positief voor de toekomst.
+3/-0

2 weken geleden
Goed nieuws en nu doorpakken PSV, net zoals dat bij de mannen gebeurde in 1985...

Ambitie waarmaken!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba connor doeki espn feyenoord gerets koki oranje pepi poster ring rivaal schouten skipper tillman tilman vaio veerman voetbalprimeur wanner