Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano gepresenteerd bij San Diego

14 juni 2024 17:23 - San Diego FC
Foto: Pro Shots

Hirving Lozano gepresenteerd bij San Diego; image source: Pro Shots

Hirving Lozano is gisteravond gepresenteerd bij zijn nieuwe club San Diego, dat uitkomt in de Amerikaanse Major Soccer League. De Mexicaan, die vanaf 1 januari onder contract staat bij de club uit de Verenigde Staten, hield het niet droog bij zijn persconferentie, dankzij de aanwezigheid van een goede bekende.

De eerste seizoenshelft zal de snelle flankspeler nog voor PSV spelen om vervolgens voor de tweede keer de club achter zich te laten. Eerder vertrok hij naar het Italiaanse Napoli, nu dus aan de andere kant van de oceaan, dichtbij zijn geboorteland Mexico. "Ik ga mijn best doen om deze club te laten groeien, een belangrijke club in de MLS én de wereld te maken. Er lopen al spelers hier rond als Lionel Messi en Olivier Giroud komt er ook aan. Er komen steeds meer spelers van wereldniveau en dat zegt mij alles over de immense ambities van deze competitie. Ik zie deze stap dan ook als een geweldige kans."

Bij de persconferentie was ook een bijzondere gast. Zijn voormalige coach Enrique Meza was eveneens aanwezig bij zijn presentatie. Toen de Mexicaan daarnaar werd gevraagd, schoot Lozano vol: "Hij is als een vader voor mij. Hij is me altijd overal blijven volgen en ik probeer nog altijd veel met hem te spreken. Ik waardeer hem enorm en heb vele mooie herinneringen aan hem, ja."




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano diego san aanwezigheid daarnaar droog enrique flankspeler geboorteland giroud immense messi mexico meza mls napoli oceaan wereldniveau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Nou, die zal er de eerste seizoenshelft wel flink in kleunen... NOT
Neem nou toch afscheid
+4/-2

 
4 dagen geleden
Inderdaad...alles op safe...
+1/-2

4 dagen geleden
Rare situatie.

Heb ik als supporter, geloof ik, nog niet (vaak) meegemaakt.
+1/-0

4 dagen geleden
Als die lui nu zijn salaris overnemen kan hij beter meteen die kant op gaan wat mij betreft. Nu is het geen goed scenario voor ons. Eigenlijk moeten we nu al een vervanger halen en die wil je dan ook meteen inpassen en niet pas in de winterstop.En Chucky zal echt zijn best wel doen maar eigenlijk loopt hij alleen maar in de weg.
+3/-0

4 dagen geleden
Kan toch niet waar zijn. Hoe in hemelsnaam kun je je nu als speler 6 maanden opladen voor PSV? Wat een mispeer van Stewart om deze constructie ooit te zijn aangegaan.
+3/-2

 
4 dagen geleden
Misschien is dit wel zo bedacht door Chucky dat hij nog anderhalf seizoen onderdak moest hebben voordat hij terug zou gaan. Waar zit je dan beter dan bij de club waar je een held was? Maar inderdaad, bewust een speler in huis halen voor de eerste helft van een seizoen lijkt mij altijd een slecht plan. Tenzij als vervanger van geblesseerde spelers natuurlijk.
+2/-0

 
3 dagen geleden
Arne Slot werd als trainer van AZ direct weggestuurd toen bleek dat hij het volgende seizoen trainer bij de Tokkies ging worden. Raar wereldje die voetbalwereld.
+1/-0

4 dagen geleden
Wat ik raar vind is dat er vanuit PSV niets gecommuniceerd wordt, want ja dit roept wel vragen op...
+1/-0

 
3 dagen geleden
Wat moet er gecommuniceerd worden dan? Eerder kan hij toch niet naar San Diego, want die beginnen in januari pas.
+1/-0

3 dagen geleden
Vind het toch een vreemde constructie, nu al tekenen en over 6 maanden vertrekken. Eerst nog 6 maanden bij PSV vlammen. Verwacht gezien zijn instelling dat hij er toch nog voor de 100% voor gaat.
+9/-0

3 dagen geleden
Lijkt een beetje op Hamilton die voor dit raceseizoen nog begonnen was aangaf volgend jaar voor Ferrari te gaan rijden. Met Chucky is maar een half jaar sprake van deze rare situatie. Zou er een clausule zijn dat als hij zijn been in december breekt alsnog bij ons blijft ?
+1/-0

3 dagen geleden
Ongelukkige constructie. Maar ik twijfel geen moment dat hij alles geeft. Stel we halen een vervanger, dan kan die mooi een half seizoen wennen cq ingepast worden. Half vol glas mensen
+2/-0

3 dagen geleden
Een sporter gaat never op halve kracht want dan wordt juist de kans op blessures vergroot en aangezien zijn lichaam het instrument is waarmee geld wordt verdient hoeven wij ons daar niet druk over te maken.
dat er tijdig maatregelen ter invulling van de selectie moeten worden genomen lijkt me wel en is de job voor de directie.
Alle vertrouwen in dat dit wordt meegenomen naar de tekentafel.
+2/-0

3 dagen geleden
Natuurlijk gaat Chucky alles doen om als een held binnengehaald te worden.
+2/-0

2 dagen geleden
Het is natuurlijk niet ongebruikelijk dat een half jaar vantevoren bekend is dat een speler gaat vertrekken. Dat is zelden een probleem. Alleen vertrekt een speler in de meeste gevallen in de zomer. Nu kan een opvolger die in deczomer wordt aangetrokken eventueel al een half jaar aclimatiseren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Lozano zich zal inzetten.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba connor doeki espn feyenoord gerets koki oranje pepi poster ring rivaal schouten skipper tillman tilman vaio veerman voetbalprimeur wanner