Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko bekert door met België

27 juni 2024 01:24
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko bekert door met België; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko kon vanavond als invaller geen potten breken tegen Oekraïne op het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland. De buitenspeler van PSV mocht slechts een kwartier meedoen en wist daarin het verschil niet te maken. De wedstrijd eindigde zoals hij begon met 0-0. De Rode Duivels verlieten het veld na afloop van het doelpuntloos gelijkspel, onder een striemend fluitconcert van de naar Stuttgart afgereisde Belgische fans.

Ondanks het 0-0 gelijkspel gaat België wel door naar de achtste finales. De Belgen eindigden net als de andere teams in haar groep op vier punten, maar dankzij een beter doelsaldo dan Slowakije en Oekraïne gaan ze als tweede in de groep door. Frankrijk eindigde eveneens als tweede in haar groep met het Nederlands Elftal en is nu de volgende opponent voor Johan Bakayoko en zijn team. Die wedstrijd wacht de Rode Duivels maandagavond 1 juli om 18:00 uur in Düsseldorf. Roemenië neemt het als groepswinnaar op tegen de beste nummer drie uit groep D, Nederland. Dankzij een salonremise van de Roemenen tegen Slowakije is Oekraïne het kind van de rekening geworden en als nummer vier met evenveel punten als de rest uitgeschakeld.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie oekraine bekert slowakije afgereisde duitsland dusseldorf fluitconcert frankrijk groepswinnaar kind nederland opponent potten roemenen roemenie salonremise striemend stuttgart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden (gewijzigd)
Het zit Nederland weer enorm mee. Eerst tegen Roemenië, en als ze die winnen tegen Oostenrijk of Turkije.
Dan kan je als Europeese subtopper nog zomaar twee rondes verder komen.

Dit NL-elftal mist een eigen ziel, een eigen kenmerk waaraan je duidelijk kan zien dat het dit team is, en dat het een special manier van voetbal spelen heeft.
We hebben vele keren bijzondere elftallen gehad, met elk hun eigen karakter.
Maar bij dit elfal zie ik al vele jaren niks bijzonders. Als ze andere shirts aan zouden hebben zou ik ze aan hun voetbal niet kunnen herkennen. Ik verlang weer terug naar Gullit+Van Basten, het team van 98 met spelers als Bergkamp of het team van Snijder+Robben.
+1/-0

 
4 dagen geleden (gewijzigd)
Lekker on topic. Lijkt wel een economische cyclus dit Nederlands elftal. Gelukkig heeft onze grote leider wel een haarbandje om. Je zou haast gaan denken dat we Frenkie toch missen.
+2/-2

 
3 dagen geleden
Dit NL-elftal is uit vorm en kan niet schitteren. Ik hoop dat dat ze snel naar huis gaan. Ik hoop dat Baka wat geweldige acties gaat maken voor zijn verkoopwaarde, maar die is ook nog niet in vorm.
+1/-0

 
2 dagen geleden
De los-zand ziel?
+1/-0

4 dagen geleden
Goed shirt, goeie broek. Briljante verwijzing naar kuifje. Althans, dat meen ik ergens gelezen te hebben.
+2/-0

 
4 dagen geleden
En een waardeloze bondscoach daaro
+2/-0

 
3 dagen geleden
Die lopen er meer rond...
+1/-0

4 dagen geleden (gewijzigd)
Baka weer op de bank begonnen lees ik. Er werden hier al bijna krankzinnige bedragen genoemd en PSV moest gewoon zijn poot stijf houden. Nu een paar weken later ziet de wereld er anders uit. Ik denk als je €40 miljoen krijgt je in je handjes mag knijpen. Bij Veerman moet ik nog maar zien dat hij überhaupt vertrekt. In mijn ogen beiden niet klaar voor flinke stap hogerop. Althans Veerman niet terwijl Baka in dat geval als langere termijn investering zal worden gezien en, naar ik vrees, weinig meters zal maken. Een tussenstop naar een grotere competitie bij een middenmotor zou wel eens de juiste stap kunnen worden. Voor PSV beter dat Baka verkocht wordt vrees ik.
+1/-1

 
3 dagen geleden
Vergeet niet dat Johan alleen het laatste kwartiertje mee mocht doen in een gedemoraliseerd team.Om daar nu zulke verregaande negatieve conclusies aan te verbinden...
+3/-0

 
3 dagen geleden
Ik focus puur op de voor PSV economische kant. Dit is HET moment om het te verkopen. Over 12m sta je als club met de rug tegen de muur met nog een contract van een jaar.
+1/-2

3 dagen geleden
Ik vind het zo allemaal maar wat armoedig.. ik had van veel landen veel meer verwacht. Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië, Nederland, België, Portugal.. geen van deze landen presteert constant. Spanje maakt tot dusver de meeste indruk op me
+2/-0

 
3 dagen geleden
Zoals je zegt en dat zegt meer dan genoeg, denk dat het toernooi NU gaat beginnen en de
negativiteit een stille dood tegemoet gaat.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Precies, het tournooi begint nu pas echt. Alle 'grote' landen zijn door, behalve de Kroaten die lagen te slapen de 1e 2 wedstrijden, maar samen met Italië qua niveau de beste wedstrijd van het tournooi afleverden. Italië is het meest degelijke team mi. van allen, en maken een heel goede kans heel ver te komen.
+1/-1

 
3 dagen geleden
Ik maak me wel zorgen om hoeveel wedstrijden de spelers tegenwoordig spelen, en of daardoor nog echt pieken op een toernooi nog wel mogelijk is.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Ik neem aan dat je Spanje bedoelt ipv Italië?
+1/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Nope, ik heb het hier over degelijkheid, niet over het mooiste/beste voetbal. Italië speelt elke wedstrijd tot nu een beetje beter, dat overkomt ze wel vaker op een tournooi. Maar, de bal is rond.
+1/-1

 
12 uur geleden (gewijzigd)
Italië speelde me toch een potje bagger wat mij betreft. En na vanavond is het game over.
+1/-0

3 dagen geleden
Johan miste wel een enorme kans zeg.... Hij schoot niet eens tussen de palen ! Kans is nu groot dat ze eruit liggen tegen Muhbappie en consorten. Anders hadden ze Oostenrijk gehad en zag de wereld er, net als voor het kwakkelende oranje, een stuk beter uit.
+2/-0

 
3 dagen geleden
Ik denk dat hij bewust of onbewust miste om zich tegen Frankrijk in de kijker te mogen spelen. En hij weet ook wel dat Oranje met een tot op het bot gemotiveerd blok Veerman/Schouten nagenoeg onverslaanbaar is en volgens mijn berekeningen zou een goal van Baka niet Oostenrijk maar NL als tegenstander voor België hebben opgeleverd
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony basarnhem brobbey depay dijk doeki frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi