Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert ook Ryan Flamingo

8 juli 2024 10:45
Foto: Pro Shots

PSV presenteert ook Ryan Flamingo; image source: Pro Shots

PSV heeft vanochtend ook de komst van Ryan Flamingo officieel bevestigd via haar online kanalen. De speler komt per direct over van FC Utrecht en tekent een contract voor vijf jaar in Eindhoven. Flamingo is de vierde aanwinst deze zomerse transferperiode. Eerder werden de transfers van Malik Tillman, Sergiño Dest en Couhaib Driouech al bevestigd. Flamingo gaat in Eindhoven spelen met rugnummer 6.



Vanuit de jeugdopleiding van Almere City vertrok de jeugdige verdediger in de zomer van 2021 naar het Italiaanse Sassuolo. Die club verhuurde hem twee jaar geleden aan Vitesse en het afgelopen seizoen aan FC Utrecht. Bij die laatste club speelde hij in het voorbije seizoen liefst vierendertig wedstrijden.



Technisch directeur Earnest Stewart is ontzettend blij met de inkomende transfer: "Ryan is een veelzijdige voetballer die past binnen onze speelstijl. Zijn duelkracht en drang om naar voren te voetballen maken hem een waardevolle toevoeging aan de bestaande selectie. Ik ben tevreden dat we hem zo vroeg in de transferperiode hebben weten vast te leggen."



Voor Ryan Flamingo is het een terugkeer bij de club waar hij op jonge leeftijd al stage liep: "Vroeger liep ik hier al stage en maakte ik de Herdgang mee. Het was voor mij altijd al een droom om voor de beste club van Nederland te spelen. Ik wil de lat nog hoger leggen, alles geven voor het team en daar 100% voor werken. Het zou prachtig zijn als we weer kampioen kunnen worden. Ik wil zoveel mogelijk bereiken bij PSV!"




Discussieer mee op de forums


Tags

flamingo stage couhaib dest driouech herdgang malik nederland tillman utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Gaat lekker zo.
Welkom bij de mooiste en warmste club van Nederland
+4/-0

3 maanden geleden
Lijkt mij een verstandige gedreven jongen. En ach de negen miljoen van nu is de zes miljoen van twee jaar terug. Als wij CL blijven spelen hebben we zoveel exposure dat dit wel een verantwoord risico is toch?
+1/-0

3 maanden geleden
Gegeven wat er volgens de pers betaald wordt moet er intern volop vertrouwen in Ryan zijn. Ik heb weinig van hem gezien dus laat me graag verrassen. Uiteraard wel heerlijk dat Bosz en zijn mannen vanaf week 2 al kunnen boetseren aan een nieuwe machine. Heb mega veel zin in het nieuwe seizoen. Eerst woensdag nog even.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik weet niet of je de beschikking hebt over VI Pro, maar daar hebben ze een uitgebreide analyse (inclusief video's) over de sterke en zwakke punten van Flamingo en trekken ze zelf de conclusie dat hij perfect in de speelstijl van Bosz past.

https://www.vi.nl/pro/analyse/psv-aanwinst-ryan-flamingo-is-gebouwd-voor-speelstijl-boszlink
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dank. Zag de headline voorbij komen maar geen abonnement. Wordt er hierbij uitgegaan van een bepaalde positie? Ik moet namelijk nog maar zien of hij direct in de basis komt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nee, zowel als verdediger en als middenvelder wordt hij uitgebreid uitgelicht. Conclusie is wel dat hij als middenvelder het beste uit de voeten lijkt te kunnen, maar zelf voelt hij zich meer als een verdediger.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi, met de waarschijnlijke komst van van de Berg zijn we dan compleet en alle posities dubbel bezet! Rest nog de vraag wie er vertrekt (Veerman, Bakayoko) voor heel veel geld. Neem aan dat de lijstjes klaarliggen en een eventueel vertrek van deze categorie spelers opgevangen gaat worden door dezelfde kwaliteit (gearriveerde) speler
+1/-0

 
3 maanden geleden
PSV zal nooit hetzelfde bedrag uitgeven als wat er binnenkomt voor een speler. De vervanger zal dus sowieso een gok zijn. Hopen dat de scouting goed voorspelt welke speler vrij snel net zo goed kan worden als degene die weg gaat
+1/-0

3 maanden geleden
Leuke uitspraak, 20 minuten na het tekenen: "prachtig als WE weer kampioen worden".
+5/-0

3 maanden geleden
Weet niet waar het precies vandaan komt, maar ik heb er een beetje een Luckassen gevoel bij. 9 miljoen is wel aan de hoge kant vind ik. Heeft wel power en is verdedigend best goed. Maar soms ook wat gemakzuchtig. Hopelijk komt er nog een echte klasbak voor centraal achterin bij. Dan heb ik wat meer vertrouwen in de PSV defensie.
Voor de Eredivisie is het goed hoor Flamingo, maar Europees is afwachten.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Hopelijk blijft Boscagli, heeft hij een goede mentor aan, gasten als Stefan de Vrij willen (nog) niet komen helaas....
+1/-0

 
3 maanden geleden
Boscagli is absoluut een prioriteit. Brengt zoveel voetbal met zich mee. Daar hadden zij wat mij betreft een aantal van deze miljoenen mogen investeren.

Vind het ongelooflijk veel geld voor deze jongen zelfs al vind ik de transfer op zich best een interessante …
+1/-0

 
3 maanden geleden
Klopt, maar er zijn wel meer spelers binnen onze selectie die onder Bosz een werkelijke metamorfose zijn ondergaan. Wie weet had luckassen er onder Bosz ook heel anders opgestaan
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman