Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heeft opvolger Wil Boessen op het oog

12 juli 2024 11:31
Foto: Pro Shots

PSV heeft opvolger Wil Boessen op het oog; image source: Pro Shots

PSV heeft de gesprekken geopend met Fons Groenendijk als opvolger van Wil Boessen. De Leidenaar is niet de enige kandidaat om de nieuwe trainer te worden van Jong PSV, maar wel een van de voornaamste.

Wil Boessen vertrok aan het eind van het vorige seizoen bij Jong PSV, dat actief is in de Keuken Kampioen Divisie. PSV is al enkele weken naarstig op zoek naar een opvolger en lijkt daarbij nu uit te zijn gekomen bij Fons Groenendijk, een zeer ervaren trainer die in Nederland bij onder andere Willem II en FC Den Bosch als trainer heeft gewerkt.

Groenendijk laatste club was in Turkije. Bij Antalyaspor fungeerde hij als assistent van Nuri Sahin, die inmiddels hoofdtrainer is geworden bij Borussia Dortmund als opvolger voor de vertrokken Edin Terzic.

In een korte reactie heeft Groenendijk aangegeven vooral geduldig te zijn, het is nog afwachten of club en trainer elkaar weten te vinden in de onderhandelingen. Over vier weken staat voor Jong PSV de eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie al op het programma. Op 12 augustus starten de beloften met een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Er zal de club dus veel aan gelegen zijn snel een opvolger van Wil Boessen te presenteren.




Tags

boessen groenendijk jong fons antalyaspor dortmund edin leidenaar nederland nuri sahin terzic turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Grote naam voor een relatief kleine positie. Qua trainers is Jong geen opleidingsplek voor een nieuwe trainer van het A-team. Als Bosz ooit vertrekt dan is een nieuwe ervaren trainer van buiten sowieso de beste keus lijkt me
+2/-0

2 maanden geleden
Ik had altijd het idee dat Groenendijk een prima trainer is. Ik vond hem altijd goed over komen. Kan me goed voorstellen dat PSV graag een man met gezag en ervaring voor de groep heeft.
+1/-0

2 maanden geleden
Zeer tevreden mee, deze trainer heeft in het verleden aangetoond spelers beter te kunnen maken imo. De jeugd heeft de toekomst wordt gezegd zo geldt dat ook bij JONG PSV. We moeten parels blijven produceren!
+1/-0

2 maanden geleden
Ik ben er niet zo kapot van.
Heb ik liever dat ze Ramzi nog eens proberen te verleiden. Groenendijk vind ik geen PSV trainer of iemand die een talent beter maakt. Daarnaast 0,0 PSV gen en laat z’n teams ook niet zo spelen.
+3/-3

 
2 maanden geleden
En je denkt niet dat er intern bij PSV een profielschets is opgesteld en dat iedere mogelijk nieuwe trainer gemeten wordt obv een aantal belangrijke criteria?
+1/-0

2 maanden geleden
Als dit plan werkt heeft ieder zijn winst, Groenendijk doet een stap terug met kans op opvolging van Bosz en PSV heeft iemand van kaliber binnen voor de jeugd.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Met kans op opvolging Bosz? No way
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die mag nog steeds niet omdat hij de juiste papieren niet heeft
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ah dank, had al wel dat vermoeden maar wist het niet zeker meer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hij is nu mede daarom overgeheveld naar de A-selectie. Zodat de kans groter is dat hij nu wel eindelijk tot de cursus wordt toegelaten
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze