Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 1 Ismael Saibari: "Winnen is winnen!"

18 juli 2024 11:23 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 1 Ismael Saibari: "Winnen is winnen!"; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Ismael Saibari.

Ismael, hoe bevalt het weer hier terug te zijn na zo'n succesvol seizoen als het vorige?

"Het is mijn tweede keer hier in Klosterpforte en het bevalt uitstekend. Het hotel is heel goed, de velden zijn goed en het eten zo mogelijk nog beter. Op alle fronten een toplocatie om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen dat komen gaat."

Dat nieuwe seizoen nadert natuurlijk met rasse schreden, met over twee en halve week al de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord als aftrap. Hoe leeft de selectie naar die wedstrijd toe?

"Net als vorig jaar, denk ik. We kunnen hem voor het vierde jaar op rij winnen nu en dat willen we dan ook bereiken. Vorig jaar hebben we in De Kuip gewonnen, nu in eigen huis. Dat zorgt alleen al voor extra motivatie om hem dit jaar ook weer te winnen, voor onze eigen fans. Een voorspelling? We gaan winnen. Met hoeveel maakt me niet uit. Natuurlijk is Feyenoord een lastige tegenstander die je niet zomaar verslaat en die we zeker niet moeten onderschatten. Ze hebben ons niet voor niets zolang bij weten te houden vorig seizoen, hoewel de situatie daar ook veranderd is met een nieuwe trainer en zaken die daarbij veranderen natuurlijk. We moeten gewoon even gaan kijken natuurlijk hoe ze onder die nieuwe trainer gaan draaien. Hetzelfde geldt voor Ajax, die ook een nieuwe trainer hebben aangesteld. Het belangrijkste is winnen, met hoeveel is van ondergeschikt belang. Natuurlijk willen we als groep het hoogst haalbare weer bereiken. Tegen iedere tegenstander. Maar winnen is winnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ismael saibari feyenoord klosterpforte aftrap bosz fronten kuip marienfeld mediadag motivatie toplocatie trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
We kunnen hem voor de vierde keer op rij winnen Ismael.
+2/-0

2 maanden geleden
Dank je voor de update.
Het is een verbetering om dergelijke berichten te lezen.
Jullie zijn goed bezig!
+2/-0

2 maanden geleden
Precies:de enige reden waarvoor je aan een wedstrijd begint is winnen. Diegenen die het voor andere redenen doen zijn vaak de verliezers.
+1/-0

2 maanden geleden
Ja, leuke toevoeging/upgrade. Goed bezig mannen
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman