Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV ligt mijlenver voor op de concurrentie!"

18 juli 2024 11:35 - Eindhovens Dagblad; Heet van de Herdgang
Foto: Pro Shots

"PSV ligt mijlenver voor op de concurrentie!"; image source: Pro Shots

Eergisteravond laat hebben Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, Freek Jansen van Voetbal International en Noël van de Laar van PSV.supporters.nl de Heet van de Herdgang-podcast opgenomen in het Parkhotel in Gütersloh, op een steenworp afstand van het door PSV in Marienfeld belegde trainingskamp.

In een uur tijd passeren verschillende onderwerpen de revue. Zo hebben we het over uitgaande en inkomende transfers, het trainingskamp an sich, de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de dominantie die PSV het afgelopen seizoen tentoon heeft gesteld in de Nederlandse Eredivisie.

Het resultaat is hier te beluisteren via de pagina van het Eindhovens Dagblad.

Of hier via Spotify.




Tags

mijlenver trainingskamp beluisteren dominantie eergisteravond elfrink eredivisie gutersloh herdgang jansen laar marienfeld noel parkhotel passeren podcast revue spotify steenworp tentoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Zo'n opmerking schept wel zeeer hoge verwachtingen...
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
De kunst is om op die positie te blijven. Gewoon doorbouwen, geen domme dingen doen en je aan de interne afspraken houden op het gebeld van financiën. Laat andere clubs maar gerund worden onder het mom van de waan van de dag.

@Heren die PSV verwijten dit soort uitspraken te hebben gedaan: ga even de podcast luisteren. Niks of niemand gerelateerd aan PSV heeft dit gezegd. Het is die gozer van VI, die notabene mag invallen voor zijn collega clubwatcher, die dit soort dingen roept. De beleidsbepalers bij PSV zijn mega goede/ slimme mensen. Die zeggen dit soort bullshit niet
+5/-0

 
2 maanden geleden
Helder Tony, thx voor de uitleg
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Tnx Tony, ik vond het ook al helemaal niet bij ons clubke passen. Gewoon voetjes op de vloer en presteren zonder kapsones.

Offtopic. ik word gek van die stomme reclames midden in een topic. Zit ik ergens op te reageren blijkt er nog een hele horde reacties onder het reclameblok te staan😢
+1/-0

2 maanden geleden
Dat zeiden ze bij FC Pinokkio ook een paar jaar geleden.
Is niet veel meer van over.
Dus doe maar niet van dit soort uitspraken, kan alleen maar tegen je keren.
+2/-0

2 maanden geleden
Poeh laat dit soort uitspraken maar lekker 120 kilometer in noordelijke richting klinken. Dat is toch niks voor ons. Tuurlijk mogen we trots zijn maar dit soort borstklopperij hoort niet bij ons.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Dit soort uitspraken kan je pas doen als de deadline afgelopen is en je weet wat de selectie is. Als Schouten en Veerman vertrekken kan je tav het hart van je team weer opnieuw beginnen.
Bosz zei gisteren op ESPN dat er nog een R-CV gaat komen, dus daar wil ik ook eerst no op wachten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hebben jullie de podcast uberhaupt geluisterd? Het is niks of niemand gerelateerd aan PSV die dit soort uitspraken deed. Het was met name Freek Jansen van VI (die een keer mocht invallen omdat zijn collega met vakantie is) die het hier over had.
+2/-0

reactie verwijderd

2 maanden geleden
Dit soort onzin opmerkingen zou een BAN moeten opleveren. Schandalig om te denken dat je 'zover voorligt'. Compleet naast je schoenen lopen. Ben ervan overtuigd dat we de CL kunnen winnen maar niet met woorden. Management doet het geweldig. Aub nooit denken dat U er bent! We moeten prijzen pakken, de lat moet het hoogst haalbare zijn!
+1/-1

2 maanden geleden
Helemaal mee eens met de vorige posters maar het moet wel genuanceerd worden,het is een opmerking tussen neus en lippen door van de medewerker van VI.(Freek Jansen).
+3/-0

2 maanden geleden
Boude uitspraak, dat weet je zo tegen Kerst pas.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman