Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 2: Tillman blikt terug op kampioensfeest

18 juli 2024 13:59 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 2: Tillman blikt terug op kampioensfeest; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Malik Tillman.

Dan toch nog even over het kampioensfeest en de bijbehorende tocht met de platte kar en huldiging op het Stadhuisplein. Hoe heb je dat in hemelsnaam beleefd en - misschien nog wel belangrijker - overleefd?

"Hahaha, je hebt me gezien op het Stadhuis toch?! Ik was echt heel ver weg. Gelukkig was mijn moeder dat weekend bij me, die heeft zich gelukkig over me ontfermd. Ik ben nog vóór het einde van de huldiging helaas al afgehaakt. Ik kan me er niet zo gek veel meer van herinneren maar weet wel dat ik bij thuiskomst direct in slaap ben gevallen en ruim elf uur later wakker werd, haha. Het was een waanzinnig mooi feest, dat weet ik ook nog. Hopelijk kunnen we dat dit jaar nog herinneren? Of ik er nog mee geplaagd wordt? Nee, in de eerste week na de huldiging voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard wel, maar inmiddels is het vergeten en ligt de focus op het nieuwe seizoen gelukkig. Maar het was een waanzinnig mooie week, je hebt inderdaad niks teveel gezegd over de huldiging en vooral de platte kar. Het was echt compleet waanzinnig!"

En gelet op de staat waar je in verkeerde, die in veel gevallen ook overeenkwam met hoe de fans zich voelden na afloop van de huldiging, is je populariteit bij de PSV-fans ook nog enorm toegenomen. Merk je daar al iets van? Ben je nog aangesproken in de stad of in een supermarkt?

"Hahaha, ja? Denk je? Ik hoop dat ik vooral populair ben om mijn spel en om wie ik ben. Ja, het is misschien ietwat uit de hand gelopen maar na een behaald kampioenschap mag je dat ook wel gewoon vieren, denk ik. Ik ben voor mijn gevoel niet ineens veel vaker aangesproken in de stad ofzo, nee. Niet meer dan anders in ieder geval. Maar ik merk dat de Nederlanders zich over het algemeen ook wel inhouden wanneer ze een bekend persoon treffen. De meesten vragen hooguit om een selfie om een handtekening om vervolgens hun weg te vervolgen. Daar werk ik sowieso graag aan mee, dat vind ik alleen maar leuk."




Discussieer mee op de forums


Tags

huldiging kampioensfeest tillman hahaha platte afgehaakt bosz fortuna geplaagd hemelsnaam inhouden klosterpforte malik marienfeld mediadag nederlanders ofzo ontfermd overeenkwam overleefd populariteit selfie stadhuis stadhuisplein supermarkt tocht trainingskamp voelden wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goede vraag en schitterende reactie over hoe hij het kampioensfeest heeft overleefd :)
+2/-0

2 maanden geleden
Ach eens per jaar (beetje) te veel feesten moet kunnen. Mooi persoon. 100.000 mensen op de been bij de huldiging en amper wanklanken. Wat zijn we toch een mooie club. Hopelijk komend seizoen nog eens overdoen.
+1/-0

2 maanden geleden
Jammer dat ie zo zat was, met iets minder kun je blijkbaar ook n mooi feestje bouwen, en had hij mooie herinneringen gehad van die dag die hij nu blijkbaar kwijt is. Volgend jaar, 2025, ietsje minder, af en toe tussendoor een spaatje op de platte kar.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Inderdaad, dan zal ik wel een oude lul of fatsoensrakker zijn maar ook/zelfs tijdens een huldiging of een festiviteit vertegenwoordig je onze club. Aantal drankjes op, geen probleem, beetje slap lullen(Guus Til), geen probleem. Maar dat je grote kans niet eens meer weet dat je op een bordes hebt gestaan met tienduizenden fans die daar al uren en uren stonden om jou te zien vind ik eigenlijk niet kunnen. Slechte reclame voor je werkgever en een dikke vinger naar je fans. En ja natuurlijk was de euforie groot en mag je gekke dingen doen, maar houd je dan een beetje in tot na de huldiging op een besloten feest ofzo.
+1/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
34 wedstrijden lang stonden ze er afgelopen jaar. Velen van ons hebben enorm genoten. Jarenlang stond PSV op het veld met een dikke vinger naar haar fans of zijn we hier al tevreden met een KNVB bekertje? Laat ze lekker een keer lam worden. Straks gaan we nog vallen over Bosz die een dikke sigaar opstak. Ga er maar vanuit dat Tillman ervan geleerd heeft.
+3/-0

 
2 maanden geleden
32 wedstrijden... ik was niet bijster onder de indruk in Nijmegen & Sittard.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als PSV komend jaar weer kampioen wordt mogen ze wat mij betreft best 1x per jaar lam worden. De jaren met ‘tikkie terug, tikkie breed’ aka Hendrix en Rosario zijn me wel niet zo slecht bevallen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman