Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing met RKC-fan Ad

8 augustus 2024 21:10 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Voorbeschouwing met RKC-fan Ad; image source: Pro Shots

Vanavond heeft PSV.Supporters.nl samen met fanatiek RKC-fan Ad Verspaget voorbeschouwd op de eerste Eredivisie-wedstrijd van het nieuwe seizoen. Waar PSV het kampioensjaar afsloot met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, staat hetzelfde duel nu als eerste wedstrijd op het programma.



Hoewel voormalig PSV-spelers Zakaria Bakkali en Jeffrey Bruma RKC Waalwijk transfervrij verlaten hebben, is er met Yanick van Osch toch nog een oud-PSV'er in de Waalwijkse geledingen. Ook Henk Fräser is, net als vorig seizoen, nog altijd de hoofdtrainer in Waalwijk. De oefenmeester liep in een ver verleden nog stage in Eindhoven, aan het begin van zijn trainersloopbaan. Hoewel met pieken en dalen is Ad wel een fan van de trainer.

Dat was hij overigens ook van Jeffrey Bruma en Zakaria Bakkali: "Zoals Jeffrey Bruma uiteindelijk afscheid nam van de club, met een rode kaart in zijn wedstrijd tegen jullie, dat gun je natuurlijk niemand, zeker hem niet. Van Zakaria Bakkali kon je vaak zien dat hij echt onwijs goed kon voetballen. Alleen zijn communicatie schoot tekort, het was te weinig een teamspeler. Volgens mij zijn ze beiden nog op zoek naar een nieuwe club nu."

Hoewel Ad in een ver verleden nog in Eindhoven woonde en in zijn jeugd ook PSV-fan was, is hij na de scheiding van zijn ouders richting Waalwijk gegaan, waar zijn moeder op een steenworp afstand van het Mandemakers Stadion ging wonen. Toen ze hem zes jaar geleden meevroeg naar RKC en hij daarmee naartoe ging, raakte de drieëndertigjarige verknocht aan de hechte familie die de club in zijn ogen vormt.




Discussieer mee op de forums


Tags

rkc bakkali bruma jeffrey voorbeschouwing afsloot drieendertigjarige eredivisie fanatiek fraser kampioensjaar mandemakers meevroeg oefenmeester onwijs osch pieken scheiding stage steenworp teamspeler trainersloopbaan verknocht verspaget waalwijkse woonde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Die Ad toch. Bedankt voor je bijdrage Ad. We kunnen vooruit.
+4/-0

2 maanden geleden
Fanatiek RKC-fan Ad Verspaget: al zeker 6 jaar fan!
+5/-0

 
2 maanden geleden
dank, weer mooie bijdrage op rkc.supporters.nl
+2/-0

2 maanden geleden
Deze zouden wij met 4-3 moeten kunnen winnen...
+1/-0

2 maanden geleden
Ik hou het maar op 5-1.
Adje bedankt!
+1/-0

2 maanden geleden
Al 6 jaar fan whaha en dan met 3-2 komen ,mogen blij zijn met 4-0..
+2/-0

2 maanden geleden
Kijk nou al uit naar de voorbeschouwing met Heracles-fan Willem ;-)
+2/-0

2 maanden geleden
"Jordan Teze heeft bij PSV aangegeven dit weekend niet in actie te willen komen, in het duel met RKC. Hij wil een transfer afdwingen naar AS Monaco."

Doei doei lekker wegwezen dan. Wel beetje jammer dat hij een van de weinige fitte verdedigers is.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz dams dest eredivisie evenepoel feyenoord flamingo giro ingecalculeerd juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci