Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze komt terug op zijn beslissing

9 augustus 2024 22:24
Foto: PSV Media

Jordan Teze komt terug op zijn beslissing; image source: PSV Media

Jordan Teze is middels een statement op zijn Instagram-account eerder vanavond teruggekomen op zijn beslissing niet meer te willen spelen voor PSV. Daarnaast heeft de verdediger ook zijn excuses aangeboden aan de fans, de spelers, de staf en de clubleiding. Hij heeft daarbij aangegeven de club niet in de steek te willen laten. De clubleiding, de trainer en de spelers hebben zijn excuses inmiddels aanvaard. Dat heeft de club vanavond gedeeld via haar social-media accounts.



De verdediger legde eerder vandaag een bom onder de voorbereiding op het eerste duel in de Eredivisie van PSV morgenavond tegen RKC Waalwijk. Trainer Peter Bosz gaf eerder vandaag op de persconferentie aan de beslissing van de verdediger niet te begrijpen. Nadat dit nieuws uitlekte, lijkt de verdediger van gedachten te zijn veranderd en zichzelf toch beschikbaar te stellen om morgenavond mee te voetballen. Die beslissing is aan Peter Bosz, die moet bepalen of de verdediger zonder vandaag mee te hebben getraind morgen minuten kan gaan maken.




Discussieer mee op de forums


Tags

jordan teze bosz aanvaard accounts bom eredivisie middels rkc statement uitlekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik moet zeggen dat dit wel voor hem pleit. Blijft een rare actie, niet willen spelen, wel willen spelen. Ik denk dat we als club hem nu ook de mogelijkheid moeten geven om idd zijn fout recht te zetten. We zijn trouwens ook niet in de luxe positie om dat niet te doen.
+7/-1

2 maanden geleden
Fijn. Niet te moeilijk over doen. Iedereen maakt fouten. Mogelijk beïnvloed door zijn omgeving, dan wel zaakwaarnemer. Dat praat het niet goed, maar ook als je 24 bent doe je weleens domme dingen.

Ook als ouder bent trouwens. Ik spreek uit ervaring. ;-)
+7/-1

2 maanden geleden
Ik ben blij dat de beslissing niet aan ons ligt, maar wél aan Bosz/Stewart. Ik acht hen capabel genoeg om de juiste beslissing te nemen.

De juiste beslissing? We maken allemaal fouten, zelfs ik. Dus spelen maar. En door.
+2/-0

2 maanden geleden
Vooruit dan, halen we de voordeur van het slot. Kan ie toch nog daardoor naar buiten.
+2/-1

2 maanden geleden
Nou, ok, laat het morgen maar zien dan🤔👍
+1/-0

2 maanden geleden
Ik krijg hier meteen het gevoel dat dit een reactie is op dreigementen die hij ongetwijfeld gehad heeft. Hopelijk heb ik het mis en klopt het wat er staat maar ik ben sceptisch.
+2/-0

2 maanden geleden
Flinke draai om zijn oren gekregen van Earny denk ik
+4/-0

 
2 maanden geleden
En van Bosz die dit onacceptabel vind. Wat bezielt die jongen opeens na 17 jaar. Zal wel aan mij liggen maar juist van hem had ik zo'n actie niet verwacht.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Of heeft hij Earny wakker geschut.
+1/-0

2 maanden geleden
Iets zegt me dat Monaco ook geen werkweigeraar in dienst wil hebben en zijn keutel heeft ingetrokken. Forse boete lijkt me meer dan op zijn plaats, en dan opstellen en door.
+1/-0

reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
We kennen nu ook jouw ware gezicht.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tuurlijk joh, dan verdien je zakken met geld met een doorlopend contract en dan denk je gewoon de boel te kunnen belazeren. Als jij een baan had gehad weet je dat je dat niet doet.
+1/-0

2 maanden geleden
Prima. Morgen laatste wedstrijd af werken en dan snel die deal met Monaco sluiten.
+4/-1

2 maanden geleden
Dat zal geen fijn geluid worden als zijn naam opgenoemd wordt voor de wedstrijd.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Zou triest zijn als ie wordt uitgefloten, maar het valt niet uit te sluiten helaas.
+4/-1

2 maanden geleden
Ik ben blij dat Teze na 17 jaar door de voordeur vertrekt en niet als een dief in de nacht.Zaterdag gewoon opstellen.Iedereen maakt weleens een fout en hij heeft heel netjes zijn excuses aangeboden.Vergeten en vergeven en door in het belang van Ons PSV.
+11/-1

2 maanden geleden
Als ik deze reactie lees dan vraag ik me af of hij van zijn zaakwaarnemer moest zeggen dat hij niet meer wilde spelen en hij nu reageert op boze reacties van de supporters of dat hij in the heat of the moment wat domme opmerkingen heeft geroepen en nu terug gefloten wordt door zijn zaakwaarnemer. Hoe dan ook, oliedom hoe dit allemaal gelopen is. En of dit briefje nou van hemzelf of zijn zaakwaarnemer komt, toch wel klasse dat hij met de billen bloot gaat.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Hier wil ik me wel bij aansluiten. Of het nu berouw na de zonde is of gewoon dom…hij erkent dat hij fout zat. Nu gewoon verder richten op het voetbal!
+1/-0

2 maanden geleden
Of Teze blijft of niet, we hebben sowieso een rechtsback nodig. En als Teze vertrekt twee! Het duurt me allemaal wat te lang achterin.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik heb altijd het idee gehad dat Teze een bescheiden/ nuchtere jongen was maar wat hij de laatste weken gezegd en gedaan heeft lijkt aan te tonen dat hij ingefluisterd wordt door mensen die maar 1 doel hebben. Jammer. Wat mij betreft wordt het niet opgesteld en verkocht vandaag. Er is teveel gebeurd en zijn ‘niet willen spelen tegen RKC’ heeft voor teveel afleiding gezorgd. Iemand met geen 100% focus met alle risico’s van dien.
+4/-1

2 maanden geleden
Sorry hoor maar die jongen heeft tot twee keer toe met zijn volle verstand gezegd dat hij niet meer wil spelen. Er is zelfs nog gevraagd of hij de consequenties inziet en toch bleef hij bij zijn besluit. Nu krijgt meneertje de te verwachten bak stront over zich heen en wil hij ons ineens niet in de steek laten en toch spelen. Ik vind dat ongeacht de blessuregevallen hij zeker vandaag niet mee zou moeten mogen doen, want dan komt de club totaal niet geloofwaardig over en zet je de deur open voor toekomstige werkweigeraars. Voor mij heeft hij afgedaan en als ik trainer was zou ik hem laten starten en na twee minuten wisselen, de judas.
+6/-6

 
2 maanden geleden
Haha stel je niet zo aan zeg. Hoe kinderachtig en rigide wil je het hebben. In het leven maken mensen fouten. In relaties, op het werk, in vriendschappen. En soms vlieg je de bocht uit. Maar zelfreflectie is het grootste goed; je kunt altijd reflecteren op je eigen gedrag en zaken recht zetten. Dán ben je pas emotioneel volwassen.
+11/-4

 
2 maanden geleden
Natuurlijk maken mensen fouten, wij allemaal.
Maar er is een groot verschil tussen een impulsieve blunder en een weldoordachte beslissing tot werkweigering. Dan ben je volgens mij niet emotioneel volwassen als je er op terug komt maar dan is dat damage control.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Waarom mag een blunder alleen impulsief zijn? Er zijn situaties waarin mensen na jaren een bepaald standpunt gehad te hebben nog reflecteren op eigen gedrag en een ander standpunt in nemen. Natuurlijk moeten er in dit geval consequenties aan hangen (want je hebt gewoon een contract, het is niet zomaar een mening), maar ‘judas’? Kom op zeg. Je doet net of hij een complete achterkamer heeft verraden.
+5/-3

 
2 maanden geleden
Hij wilde al zijn maten en alles wat met het 1e elftal te maken heeft gewoon laten zitten in 1e instantie. Ik persoonlijk vind dat ook een zeer kwalijke zaak. Terecht dat Bosz hem op de bank zet wat mij betreft. Dat is alleszeggend
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Veel voetballers zijn tot hun dertigste niet emotioneel volwassen. Dat komt doordat ze op té jonge leeftijd gek gemaakt worden met teveel geld, teveel lof en roem of kritiek, en allerhande familie en zaakwaarnemers die hen uit eigenbelang heen en weer sturen. Daarbij hebben ze vaak te weinig opleiding en levenswijsheid opgedaan.
Dat kun je hun niet kwalijk nemen.
+1/-0

2 maanden geleden
Fijn bericht. We zijn allemaal mensen hè. Klaar, iets met zand... en weer door.
+2/-3

 
2 maanden geleden
In de documentaire van Gakpo zag je wat een mogelijke transfer met zo'n (relatief) jong persoon doet.
Teze is erop teruggekomen, excuses aangeboden en wat mij betreft klaar.
Zal hem écht pijn doen als hij word uitgefloten, mijn inziens hoort dit niet te gebeuren bij ons.
+3/-2

2 maanden geleden
Gelukkig herstelt Jordan Teze dit op de enige juiste manier. Hoop dat hij hiervan leert. Natuurlijk mag je een mooie transfer maken en daar zijn 3 partijen bij betrokken. Jij zelf, je club en de club die jou wil hebben. Dit moet altijd en overal netjes gebeuren. Helaas gebeurt dit niet altijd.
+1/-0

2 maanden geleden
Wat zijn we vergevingsgezind hier. Vanuit economisch perspectief heel verstandig dit. Maar ik heb bijzonder veel moeite met deze acties. Had hij dat kind van de club gelul niet eerder kunnen bedenken voordat hij de zaak zo aan het schijten bracht?

Zo je nest bevuilen, waar je alles aan te danken hebt? Nee sorry. Exit wat mij betreft.
+8/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik blijf erbij dat als hij in een impuls iets stoms gezegd zou hebben het heel anders was dan nu. Tot twee keer toe bewust de zaak aan het schijten brengen en er dan, waarschijnlijk op aandrang van je omgeving, op terug komen vind ik too little too late.
Vraag me wel af hoe de stemming hier zou zijn als de verdediging gewoon op orde zou zijn geweest met of zonder Teze?? En natuurlijk wil ik ook heel heel graag dat we met de sterkste elf kunnen spelen maar niet ten koste van alles. En ik geloof ook niet dat Jordan een verkeerd mens is maar hier heeft hij zich in zijn eigen voet geschoten vind ik. En oké Judas was dan wat "te" van mijn kant🤦‍♂️
+4/-0

2 maanden geleden
In de wedstrijd die mede in het teken zou moeten staan van het eerbetoon aan één van onze beste rechtsbacks aller tijden Eric Gerets, gaat het nu de hele tijd over deze clown van een rechtsback die elke dag van mening verschilt of hij nu wel of niet voor PSV wil spelen. Wat een treurigheid. Veel plezier in Monaco.
+3/-2

 
2 maanden geleden
Nou, nou... Speelt 17 jaar voor onze club. Heeft immer hard gewerkt, nooit geklaagd. Kind van de club dus. Wat een bak aan negativiteit lees ik hier. De beste man verdient wat meer respect. Succes vanavond Jordan!
+2/-4

 
2 maanden geleden
Je kunt moeilijk beweren dat het de afgelopen dagen niet over Teze is gegaan, of wel? Ik stoor me eraan dat het achterlijke gedrag van Teze het PSV-nieuws domineert. Dat jij dat met de mantel der liefde wil bedekken moet jij weten, maar beetje raar dat jij dit een bak aan negativiteit noemt. Je moet de zaken niet omdraaien.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Ook ik ben geen fan van de actie van Jordan. Echter, als ik 'clown' en soortgelijke woorden lees dan denk ik: jammer. Maar goed, belangrijker zaken: we mogen vanaaf om 21:00 uur weer de wei in.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat laatste, eens. Maar deze actie(s), nee. Een dikke no go. Erik Gerets krijgt vanavond, meer dan terecht zijn tegel. Kun jij je voorstellen dat ooit tegen Hiddink zou zeggen, ik kan het niet opbrengen om te spelen? Nee. Nooit.

Dat zijn clubiconen. Die halfgare actie van Jordan heeft zijn status voor mij weggenomen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik heb liever dat we verliezen vanavond dan dat Bosz hem in de basis zet. Wat een idioterie.
+1/-0

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Dit toont alleen maar aan dat hij met zijn hoofd duidelijk met andere zaken bezig is. Fijn dat hij zijn excuses heeft gemaakt maar wat mij betreft kan hij gewoon banken vanavond. Niet perse om hem te straffen, maar focus is alles, ook tegen RKC.
+1/-0

2 maanden geleden
Het enige positieve aan dit alles is wat mij betreft dat de discussie hier niet ontaardt in een chaos. Niettegenstaande het feit dat er overduidelijk twee kampen zijn moet ik zeggen dat het op een enkele losse flodder na zeer beschaafd blijft in dit topic. Mijn welgemeende complimenten aan alle reageerders🙌
+1/-0

2 maanden geleden
Afscheid nemen van zo'n speler. Is toch niet meer gemotiveerd om voor PSV te spelen, doorschakelen naar andere verdediger.
+1/-0

2 maanden geleden
Prima, berouw komt na de zonde. Verder geen woorden aan vuil maken. We zijn allemaal jong geweest.
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala oppegard perisic peru roglic schouten tillman vaio veerman yonci