Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint op bezoek bij Jong FC Utrecht

16 augustus 2024 21:52
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint op bezoek bij Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft haar tweede wedstrijd in dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen met 0-2 gewonnen op bezoek bij Jong FC Utrecht. Tay Abed opende na vier minuten al de score, terwijl Jordy Bawuah kort na de rust de eindstand op 0-2 bepaalde. Daarmee lijkt de ploeg van Alfons Groenendijk goed te zijn teruggekomen van de late gelijkmaker van Ahmetcan Kaplan in de wedstrijd tegen Jong Ajax afgelopen maandag.

Jong PSV speelt over tien dagen de volgende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie, als Telstar op bezoek komt op De Herdgang. Die ploeg won haar eerste competitiewedstrijd nog verrassend op bezoek bij degradant Vitesse, vandaag verloren ze van onze stadsgenoot FC Eindhoven met een duidelijke 0-3 nederlaag in eigen huis.




Tags

jong utrecht abed ahmetcan alfons bawuah degradant groenendijk herdgang kaplan tay vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Helaas te weinig gezien om een goed oordeel te vellen.Geen tegendoelpunten en 2x scoren dus dat is in elk geval positief.Raar momentje van Drommel die de bal van zijn voet liet springen maar het zelf oplost.
+1/-0

4 weken geleden
Benieuwd hoe jong PSV het dit jaar gaat doen. Abed gaat dit seizoen verwacht ik doorbreken en ruiken aan PSV 1.

Hoop dat het bestuur hun woord ook nakomt en dat er meer grotere talenten komen die kunnen doorstromen naar het 1e elftal en niet enkel als opvulling voor jong PSV gelden. Zo’n karol Borys waren ze vorig jaar mee bezig, niet uitgekomen bij Westerlo en nu verhuurd aan Maribor, als je daar toch vertrouwen in hebt wat je vorig jaar liet blijken was dit een ideaal moment om hem nu interessant te kunnen overnemen.
+1/-0

4 weken geleden
Mooi resultaat en jaja, de nul gehouden. Prima, op naar meer.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman