Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt gelijk tegen Bragantino

17 augustus 2024 11:00
Foto: Noël van de Laar

PSV speelt gelijk tegen Bragantino; image source: Noël van de Laar

PSV heeft haar tweede wedstrijd op de Otten Cup met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Braziliaanse Red Bull Bragantino. Door het gelijkspel staan beide teams nu op vier punten. Daarmee lijkt plaatsing voor de kruisfinales om de beste vier plaatsen een haalbare kaart, al is een en ander nog afhankelijk van het resultaat tegen Manchester United. Die wedstrijd wordt vanmiddag om 14:30 uur afgetrapt op De Herdgang.

Na de twee goals van Noah Fernandez in het duel met RSC Anderlecht gistermiddag, maakte de zoon van Spartaan Jonathan; Devon de Guzman de gelijkmaker in het duel met Bragantino. De Braziliaanse club was even daarvoor op voorsprong gekomen via een goal van Danilo Lucas da Silva Augusto. De centrale verdediger dook ineens op voor het doel van Roy Steur waarbij de keeper te laat kwam om nog redding te brengen.

Red Bull Bragantino neemt het in de laatste groepswedstrijd vanmiddag om 14:30 uur op tegen RSC Anderlecht. PSV en Bragantino staan gedeeld eerste in de groep met vier punten. Manchester United won zojuist haar groepswedstrijd tegen Paris Saint Germain met 2-0, nadat ze gisteren hun eerste groepswedstrijd verloren van SL Benfica.




Discussieer mee op de forums


Tags

bragantino groepswedstrijd anderlecht rsc augusto benfica danilo devon dook fernandez gistermiddag guzman herdgang jonathan lucas otten silva spartaan steur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Zat daar niks leuks tussen voor ons jong PSV? Zo’n centrale verdediger die ook nog is kan scoren die willen wij ook wel.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman