Transparent
Inloggen
Sluiten

Walter Benitez weer opgeroepen voor Argentinië

19 augustus 2024 18:36
Foto: Pro Shots

Walter Benitez weer opgeroepen voor Argentinië; image source: Pro Shots

Walter Benitez is door Argentijns bondscoach Lionel Scaloni opgeroepen voor het nationale elftal. De doelman van PSV mag het met Argentinië op gaan nemen in de WK-kwalificatieduels tegen Chili en Colombia komende maand. Op 6 september wacht in de eigen hoofdstad Buenos Aires het duel met Chili terwijl er vier dagen later in Barranquilla wordt afgetrapt tegen Colombia.



De Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie is momenteel voor een derde al gespeeld. Argentinië haalde uit de eerste zes van de achttien wedstrijden vijftien punten. Daarmee lijkt de regerend wereldkampioen op de goede weg om kwalificatie voor het WK van 2026 in Noord-Amerika, Canada en Mexico af te dwingen.







Discussieer mee op de forums


Tags

argentinie benitez walter chili colombia aires barranquilla buenos kwalificatieduels scaloni

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik neem aan dat Atletico €0,50 extra zal bieden? Laat Benitez maar lekker bij ons blijven.
+1/-0

4 weken geleden
Geen wereldtopper maar voor PSV een goeie keeper. Maakt soms een foutje maar heeft ook erg goeie reddingen. Nog een jaartje houden, misschien daarna verlengen ??
+1/-0

4 weken geleden
Lees net dat Walter ook al ontevreden is en weg wil. Omdat hem geen nieuw contract is aangeboden is hij boos. Beetje dubbel want hij had het toch niet getekend omdat anders zijn transfervrije status weg zou zijn?
+1/-0

4 weken geleden
En als der Walter perse weg wil zou ik toch eens bij Sparta aankloppen. Voordat we dadelijk weer met een Mvogo ofzoiets op de proppen komen.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman