Transparent
Inloggen
Sluiten

Naast Boscagli wil ook Benitez PSV verlaten

21 augustus 2024 17:20
Foto: Pro Shots

Naast Boscagli wil ook Benitez PSV verlaten; image source: Pro Shots

Niet alleen Olivier Boscagli staat nadrukkelijk op de nominatie om een transfer te maken. Ook Walter Benitez heeft de club nadrukkelijk te kennen gegeven de club deze zomer nog te willen verlaten. Atletico Madrid is nadrukkelijk in de markt voor de doelman van PSV en heeft gisteren een nieuw bod neergelegd bij PSV, van drie miljoen euro plus een miljoen euro aan bonussen.

De Argentijn heeft deze week opnieuw te horen gekregen de club niet te mogen verlaten. De doelman vindt zelf dat hij een transfer moet kunnen maken naar de Spaanse hoofdstad, maar PSV blokkeert nog altijd een eventuele transfer. Hij leek zich te schikken in zijn rol en zich erbij te hebben neergelegd ook komend seizoen nog in Eindhoven onder de lat te staan. Inmiddels is dat veranderd. De doelman wil liever gisteren dan vandaag naar Madrid en heeft dat dus ook duidelijk te kennen gegeven.

De doelman voelt zich niet serieus genomen en baalt dat hij niet mag vertrekken, vooral ook omdat hij als enige van de spelers met aflopende contracten, geen nieuw contract aangeboden heeft gekregen. Daarmee gaf de club, volgens de doelman, het signaal af dat er niet genoeg vertrouwen in de doelman is.

De Argentijn is op zoek naar zekerheid en wil een langere periode blijven bij een club. Het is een publiek geheim dat PSV bij een vertrek van Benitez graag een nog betere doelman had willen halen. Nu de transferperiode deze zomer het einde nadert, lijkt de club voor het blok te worden gezet door de absolute vertrekwens van Benitez.

Benitez is vooral gefrustreerd over het feit dat Atlético Madrid nu een oplossing biedt, die voor alle partijen prima kan zijn. Hij kan bij Atlético zo'n vijftien tot twintig wedstrijden per jaar gaan spelen, maar PSV wil minimaal acht miljoen voor de doelman ontvangen en dat is de Madrilenen veel te gortig voor een potentiële reservekeeper. PSV heeft tegen Benitez gezegd dat het haast onmogelijk is om in dit stadium nog een vervanger te vinden en daarbij aangegeven dat hij deze zomer niet meer mag vertrekken.




Discussieer mee op de forums


Tags

benitez atletico boscagli madrid blokkeert gortig haast nominatie potentiele vertrekwens walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Dit vind ik een minder groot probleem.
+1/-0

4 weken geleden
Dit roept PSV ook over zichzelf af. Je wil zelf niet met deze keeper verlengen maar je wil hem ook niet kwijt. PSV is onduidelijk wat het met Benitez wil.
Hetzelfde met Boscagli, hoe kan het dat je niet een jaar eerder met hem om tafel bent gaan zitten. Ik ben wel een beetje bezorgd omdat we ook niks horen vanuit de club zelf.
+1/-0

 
4 weken geleden
Hoe kom je erbij dat er niet al lang met Boscagli om de tafel is gezeten? Reken er maar op dat er een aanbieding gedaan is maar mijnheer heeft to nu toe geweigerd. Ik snap dat wel, als je ambities hebt wil je toch in een grotere competitie spelen?
+4/-1

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Dat van die grotere competitie is een non-argument. Het gaat die gasten puur om het geld. Als er een club uit Armenië komt die hem het dubbele geeft wat Atletico hem gaat geven gaat hij daar naartoe. Nu zal er uit dat land geen aanbod komen maar om maar steeds te schermen met een 'grotere competitie' is larie. En dan : is Benitez zijn ambitie dan om reservekeeper te worden? En Boscaglis ambitie om bij een middenmoter te gaan spelen? Hoge ambitie heb je dan.
+3/-0

 
4 weken geleden
Spelen tegen City, Liverpool, Barca en Real zou mij meer aanspreken dan tegen RKC, Almere en Willem 2. Je denkt niet dat dat meespeelt? Wijnaldum ging ook via een kleinere club maar de top dus waarom zou dat Boscagli niet ook ambiëren? Ik vind je stelling erg kort door de bocht. En ja ze gaan veel meer verdienen. Gek heh in een groter land waar de nummer 18 al tig keer meer tv geld beurt.
+3/-1

 
4 weken geleden
Onzin. Een volle portemonnee is het enige dat die gasten aanspreekt. En daar geef ik ze groot gelijk in hoor, zo is het niet. Maar het is geen reden voor die gasten. Hooguit een mooie bijkomstigheid. Denk je dat als ze de helft minder gingen verdienen dan bij PSV ze dan ook zouden vertrekken om tegen die fantastische topclubs te mogen spelen?
+2/-0

 
4 weken geleden
Dat contract had in de periode John de Jong verlengd moeten worden. Boscagli was ook onder Schmidt al erg belangrijk. Is na zijn blessure helaas ook maandenlang genegeerd door Van Nistelrooij.
+1/-2

 
4 weken geleden
Boscagli vind iedereen nu een probleem, omdat dat de enige goede verdediger is die overblijft, maar ik vind het volkomen logisch dat hij nu wil vertrekken. Normaal gesproken is dit voor alle partijen ook hét moment om te vertrekken met nog één jaar contract. Hij is hier ook al 5 jaar.

Stel je dit voor: we hebben 4 goede verdedigers, Boscagli heeft nog een 1-jarig contract en wil niet verlengen en een club doet een bod. Iedereen zou moord en brand schreeuwen als hij niet wordt verkocht.

Stewart heeft nog geen vervangers aangetrokken, dat is het echte probleem. Over 2 weken weten we of het geduld is beloond of niet.
+3/-0

4 weken geleden
Ja, ja….. zo, en wie is de volgende? Schouten, Veerman, Baka nog? Lijstjes waren allemaal klaar, maar ik zie er weinig van, men komt pas in aktie als er weer iets geforceerd word…. Iets van communicatie…..TD? 6 weken broeden op een ei wat niet uit komt, waste of time… en nu met nog kleine 2 weekjes te gaan moet er een rechtsback, linksback, rechts en links centraal en misschien ook nog ff enpassant een keeper uit de hoge hoed getoverd worden…. Tovenaar stewart….. hij maakt zich volkomen belachelijk qua tojdszin….. alles op laatst, en Peter kan dan zeker straks binnen 1 a 2 weken een goed draaiende achterhoede hiervan maken? Prutser qua beleid en tijd…..
+5/-3

 
4 weken geleden (gewijzigd en gesloten)
Je maakt vooral (alweer) jezelf belachelijk met zo'n reactie :D
+3/-10

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Velen hier zouden met zo’n post een kaart krijgen. Hoe jij er continu mee wegkomt is voor mij onverklaarbaar. On topic: erg benieuwd naar de uitleg van PSV na afloop van deze transferperiode.
+11/-1

 
4 weken geleden
pfff nou, ik heb voor minder kaarten gekregen🤦‍♂️ En ik vind dat kaartengedoe sowieso soms een vorm van censuur maar goed.

En on-topic als hij weg wil toch maar een belletje naar Spangen dan?

En weer off topic. Kom op mensen we zijn allemaal benieuwd wat er gaat gebeuren en de ene is daar wat meer gestrest door dan de ander maar laten we het beschaafd houden en elkaar niet onnodig afzeiken.
+11/-0

 
4 weken geleden
Ricardo is onze belastinginspecteur…. Doet overal en bij iedereen er een plasje overheen, hij heeft een zeer zuur leven, ondanks dat is ie toch psv supporter 👍🙄
+11/-0

 
4 weken geleden
Ik zie het toch iets anders. Ik snap dat je zenuwachtig bent, maar onze td zo wegzetten zonder dat je de echte feiten kent kwalificeer ik ook als belachelijk. Stewart verdient m.i. iets meer credits.

Laten we eens wachten met een oordeel na de transfer periode.
+9/-1

 
4 weken geleden
Gedeelte wel maar gedeeltelijk heeft Stewart ook gefaald.

Het was in maart al bekent dat Sambo ging vertrekken waardoor je maar 1 rechtsback (ervan uit gaan dat Dest linksback zou blijven) had.

Begin mei wist je al dat de linksback positie een probleem zou worden. Dit had je makkelijk kunnen oplossen door van Aanholt een contract aan te bieden. Hij kon de periode zonder Dest invullen.

Je wist dat zowel Teze als Boscagli niet wilde verlengen, dan weet je dat gezien hun 1 jarig contract dat de kans erg groot is dat die 2 gaan vertrekken.

Stewart gokt dit seizoen op de verkeerde spelers (Van den Berg, Tete, Goosens). allemaal zijn onhaalbaar voor PSV waardoor je nu moet doorschakelen.

Dan nog het nadeel dat je toch 8 weken nodig hebt om de verdediging, welke nieuw is, ingespeeld te laten zijn. In de eredivisie is dat geen probleem, maar kan wel punten kosten in de CL. We moeten er niet vanuit gaan dat de nieuwe verdediging er meteen staat.
+1/-0

 
4 weken geleden
Bedankt voor je reactie maar ik ben het er totaal mee oneens.

De lat moet omhoog. Dat Sambo en van Aanholt (ineens) opties zijn voor supporters snap ik oprecht niet. Beide hebben vorig seizoen nauwelijks gespeeld. En zouden nu ineens goed genoeg zijn. Nee dus.

Ja, we zitten uitermate krap in de verdediging. En ja, ik zag ook liever gisteren als vandaag echte(!)versterkingen. Maar ik wacht met het verdict na de window. Inclusief de uitleg erachter. Hij heeft voor mij flink wat credits. De aankopen van vorig jaar waren voltreffers van een kaliber die we jaren niet hebben gezien.

Hoe hij hier nu neergezet wordt door sommigen vind ik lachwekkend, treurig en zelfs een beetje beschamend. Ik vind het klasse dat we niks horen. Dat wil dus niet zeggen dat ze niet bezig zijn. Ik heb liever dat ik niks hoor en ze de tijd goed besteden, als dat ze overal op reageren.
+4/-0

 
4 weken geleden
Ricardo is vaak zuur, maar in dit geval is jou paniek reactie ook wel wat ongegrond. Ja er zijn uitdagingen, maar je hebt een beperkt zichtsveld op wat er allemaal gebeurd en het is nog geen 2 September. Daarnaast kan je ook gewoon spelers aan hun contract houden en daar hebben ze zich naar te schikken. Ik snap Walter volledig op zich, maar PSV hoeft niet mee te werken.
+2/-0

 
4 weken geleden
Ik neem aan dat de mods hier passende maatregelen tegen nemen. Dit is de zoveelste keer dat deze persoon direct op de man speelt en er structureel mee weg komt.

Lees je mee Tony?
+1/-8

 
4 weken geleden
Ricardo….. bury the hatchet, en reageer dan gewoon niet op mijn persoon….
+5/-0

 
4 weken geleden
Als je op dezelfde manier reageert krijg je wel een kaart.
+5/-0

 
4 weken geleden
Vragen om kaarten is anders ook niet toegestaan. Daar kom je ook steeds mee weg. Kijk zelf eerst eens in de spiegel 😘
+1/-7

 
4 weken geleden (gewijzigd)
De :) tekens passen niet bij de tekst.
+4/-0

 
4 weken geleden
Ben hier op het forum ook een hele tijd geschorst geweest. Heb daar bezwaar tegen ingediend omdat het een inhoudelijk topic was waar iemand (Ricardo) zuur reageerde op slechts een miniscuul deel van mijn slechts inhoudelijke bericht. En daarbij de rest van het bericht en de gehele context niet mee te nemen. Hierop reageerde ik inhoudelijk met de toevoeging dat het een kinderachtige reactie was omdat hij bewust de rest van mijn bericht oversloeg. Hiervoor werd ik geschorst voor op de man spelen...

De mod die mij had geschorst was niet voor rede vatbaar en ging nergens inhoudelijk op in. Heel kinderachtig was dat.

Daarna niet meer de behoefte gehad iets te plaatsen. Omdat ik niet achter Noord-Koreaanse praktijken (censuur) sta. Tot dit punt dan, ik weet natuurlijk niet of Ricardo een vinger in de pap heeft bij de mods, maar dit voelt ergens wel als gerechtigheid.

On topic: Het is een vrij heftige conclusie, maar het is allesbehalve hoopgevend hoe het er nu voorstaat. En ik maak me toch ook wel zorgen om alle spelers die ineens koste wat het kost weg willen. Hoe is het met de sfeer in de groep, speelt er iets? Las toevallig gisteren nog een artikel over dat het samenwerken met Stewart niet altijd positief wordt bevonden. Hoop toch niet dat dit meespeelt in de plotselinge vertrekwensen. Kan denk ik vrij hautain zijn als hij daar behoefte aan heeft.

Maarja dat is zomaar een theorie die nergens op is gebaseerd. Maak me wel zorgen, eendracht maakt macht, graag zo houden.
+5/-0

4 weken geleden
Lang geleden dat we een betere keeper dan Benitez hebben gehad, dus ik vind het eigenlijk wel apart dat hem geen contractverlenging is aangeboden.
+5/-0

4 weken geleden
Het wordt een steeds grotere puinhoop, PSV is totaal de regie kwijt, maar volgens sommigen is er niets aan de hand...
+2/-1

 
4 weken geleden
Ik vind ook dat PSV de regie kwijt is geraakt, of er moeten transfers zijn die op de achtergrond al bijna zijn afgerond.
+1/-0

 
4 weken geleden
Er zit een verschil tussen "er is niks aan de hand" en wachten met een oordeel tot de window voorbij is, inclusief de uitleg erachter.

Kan goed dat het straks tegen is gevallen. Ik zeg ook niet dat ik me geen zorgen maak. Maar ik vind wel dat we wat meer vertrouwen mogen hebben in earnie. En ik hoop ook, dat wanneer er straks wel toppers komen, een aantal dan ook terugkomt.
+2/-0

4 weken geleden
Wat is er allemaal aan de hand dat ze in eens weg willen ???
+1/-0

4 weken geleden
Van mij had hij al lang verlengd mogen zijn. Sinds Isaksson de eerste echte kerel . Zoet had z'n momenten - maar verder.. We vwrtrouwen er maar op, nog 2 weken transfermarkt
+1/-0

4 weken geleden
Grote probleem is natuurlijk dat Teze, Boscagli en Benitez allemaal een top seizoen hebben gedraaid incl. Champions League + nog maar een contract voor een jaar hebben. Lekker shoppen voor de subtop in Europa: spelers die kwaliteit hebben én in vorm zijn voor een appel en een ei ophalen. Wat een feest.

Maar 3 miljoen voor onze keeper en dat is dan ook nog eens een tweede bod. Ik zou de telefoon gewoon niet meer opnemen. Waarom in hemelsnaam zouden wij daar akkoord mee gaan. Tis alleen te hopen dat meneer zelf niet gaat lopen bokken net als Teze (maar daar lijkt het dus wel op). Wat dat betreft is de voetballerij maar een aparte tak van sport. Spelers beginnen te roepen dat ze weg willen terwijl ze nog een contract hebben dat ze met hun volle verstand hebben getekend. Bizar eigenlijk.
+3/-0

 
4 weken geleden
Persoonlijk vind ik Drommel echt niet slechter, maar ik vraag me af of Drommel nog wel bij ons kan functioneren. Bij 1 foutje barst alles weer los. En ik vind Drommel beter in de coaching, zeker niet onbelangrijk als je straks een compleet nieuwe achterhoede hebt staan.

Benitez zelf snap ik niet, volgend jaar transfervrij en dan kan hij enorm tekengeld krijgen. Dus om nu voor het geld weg te gaan ? Bij Atletico zal hij normaal gesproken niet spelen en zijn plek bij Argentinie op de tocht zetten, dus sportief kan het niet zijn lijkt me.

Maar goed, wat ik hier ook al eerder las, ik zie zijn vertrek als het minst problematisch.
+1/-0

4 weken geleden
Dit is zo'n situatie waarin alle partijen wel te volgen zijn. PSV wil niet vlak voor de transferdeadline zijn 1e keeper laten gaan, Benitez wil stabiliteit, weten waar hij aan toe is (en wss speelt het salaris ook wel mee), en Atletico wil geen 8 miljoen neerleggen voor een 2e keeper die ze ook volgend jaar gratis kunnen oppikken.

Het enige wat ik niet snap, is waarom Benitez geen contractverlenging aangeboden heeft gekregen. Is voor PSV gewoon een prima keeper, zelfs in de Europese subtop komt ie prima mee mijns inziens. Als je hem op die manier nog een paar jaar vast had kunnen leggen, waarom niet. Nu zorgt het alleen maar voor meer onrust.

Om het dan ook maar even over verdedigers te hebben: ik heb het vermoeden dat er achter de schermen veel meer gebeurt dan wij meekrijgen. Het zou mij niet verbazen als de vervanger voor Teze deze week nog gepresenteerd wordt. Mss is het stiekem ook een beetje tegengevallen met onze targets en de uiteindelijke haalbaarheid ervan. Het blijft koffiedik kijken als buitenstaander. Wel heb ik persoonlijk nog 100% vertrouwen in Stewart. Ik vermoed dat hij een wat hardere onderhandelaar is dan zijn voorgangers en dat alles daardoor meer tijd kost, maar je uiteindelijk wel meer waar voor je geld krijgt. Maar goed, dat betekent niet dat ik niet zenuwachtig aan het worden ben intussen, zo met nog anderhalve week te gaan. xD
+1/-0

 
4 weken geleden
Amen. Niks aan toe te voegen
+1/-0

4 weken geleden
Zorgwekkend! Ik lees net dat ook Drommel heeft aangegeven weg te willen naar Blackburn Rovers. Lijkt wel of er ineens een beerput open is getrokken waardoor de spelers over elkaar heen buitelen om zich uit de voeten te maken. Geen idee of de PSV directie hier debet aan is of niet goed anticipeert maar het is van al die voetballers natuurlijk ook niet okee om zo kort voor het sluiten van de transfermarkt je club zo voor het blok te zetten. Al is niets menselijks ze vreemd.
+1/-0

4 weken geleden
Bijzonder te lezen, vorig jaar was Stewart de rexder van PSV en nu loopt iedereen hem hier af te zeiken...

Olij al gezien in de stad?
+1/-0

4 weken geleden
Benitez kwam 2 jaar geleden transfervrij binnen vanuit Nice. Reken maar dat hij aan tekengeld en salaris de hoofdprijs heeft gepakt hier in Eindhoven.

Het is een prima keeper, maar ik kan me ook voorstellen dat er wellicht twijfels zijn of je hem (tegen dezelfde voorwaarden) wil verlengen. Als je dan 8 miljoen voor hem kan krijgen, is het een no-brainer om hem te verkopen. Als het om 3 miljoen gaat, dan is het financieel nauwelijks aantrekkelijk te noemen, want dan ben je alleen maar meer geld kwijt om een vervanger aan te trekken.

Drommel als eerste keeper is m.i. geen optie. Die jongen is gewogen en te licht bevonden. Prima als tweede keeper, maar voor die jongen zelf is het beter om lekker ergens op een iets lager niveau als eerste keeper te gaan spelen.

Wat mij betreft houden we Benitez aan zijn contract en zorgen we dat we in de winter al duidelijkheid krijgen over wie de nieuwe keeper van PSV gaat worden. Drommel verkopen zou m.i. wel gewoon moeten kunnen. Alleen is dan de vraag wie je als 2e keeper haalt. Wordt dat iemand die potentieel eerste keeper kan zijn volgend jaar? Of wordt dat gewoon een 'vaste tweede keeper'.
+1/-0

4 weken geleden
Is er al bekend wie er vandaag wil vertrekken ? ;)
+1/-0

 
4 weken geleden
Een steward van de Noordtribune is ook boos en wil nu perse naar Helmond Sport.
+2/-0

 
4 weken geleden
Ja, als je droomclub zich meldt dan staan we nergens.
+1/-0

 
4 weken geleden
Schijnt dat hij ook altijd in een Helmond Sport pyjama sliep, nou dan weet je het wel🙈

Maar serieus, wat is er toch aan de hand in de selectie?? En natuurlijk kan het nog goed uitpakken maar ik ben teveel fan om hier niet stiekem de zenuwen van te krijgen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik weet niet of dit nog goed kan uitpakken eerlijk gezegd. Zelfs al haal je 4 nieuwe topverdedigers, ze zullen toch ook ingespeeld moeten raken en wennen aan het systeem van Bosz. Ik hoor altijd dat ''de voorbereiding'' zo belangrijk is, dan worden systemen bepaald en automatismen ingeslepen blabla. Kan je dan echt zomaar 4 nieuwe spelers neerzetten in 1 linie en verwachten dat dat goed gaat ? Is de voorbereiding dan eigenlijk alleen maar voor de conditieopbouw ?
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman