Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV brengt bod uit op Mika Faye

21 augustus 2024 17:51 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

PSV brengt bod uit op Mika Faye; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano heeft PSV inmiddels een bod uitgebracht op Mika Faye van FC Barcelona. PSV hoopt zaken met de Catalanen te doen voor een bedrag van plus minus elf miljoen euro, plus twee miljoen euro aan mogelijke bonussen. Daarnaast biedt PSV FC Barcelona ook een terugkoopoptie aan van meer dan dertig miljoen euro. De twintigjarige verdediger kan zowel links centraal als op de linksbackpositie uit de voeten.



PSV heeft in de strijd om de handtekening van de Senegalese verdediger concurrentie van onder andere OSC Lille en Stade Rennes, terwijl eerder ook FC Porto, AS Monaco en AC Milan hun interesse voor de speler kenbaar maakten. Trainer van FC Barcelona Hansi Flick heeft zijn club inmiddels te kennen gegeven de verdediger niet nodig te hebben dit seizoen en dus mag de verdediger deze zomer vertrekken uit Catalonië.




Tags

barcelona faye mika catalanen catalonie fabrizio flick hansi kenbaar lille milan minus monaco osc porto rennes romano senegalese stade terugkoopoptie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Het word ernie heet onder de voeten….
+3/-0

 
4 weken geleden
Ze mogen je belachelijk maken hier, maar ik vind het ook aardig krap worden qua tijd. Ik hoop dat drie verdedigers achter de schermen al in een ver stadium zitten, maar zolang er niks is getekend hebben we nog niks erbij achterin.
+4/-1

4 weken geleden
Terugkoop van 30 miljoen niet slecht beter dan wat we voor Simons kregen
+4/-0

 
4 weken geleden
Nu moet je wel 13 miljoen betalen. Stuk risicovoller dan een transfervrije speler.
+3/-2

 
4 weken geleden
Is dat zo? Hoe groot is de kans dat een transfervrije speler die nu nog geen club heeft goed genoeg is voor ons?
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Go Ernie go..worden 10 spannende dagen.
+2/-0

4 weken geleden
Nou Ernie, haal die banaan uit je oor en ga inkopen, ik lees net dat we ook nog twee nieuwe keepers nodig hebben...om gek van te worden...
+2/-0

4 weken geleden
Senegal zijn vaak fysiek sterke spelers. Hij is 1.86. Van Barcelona, dus kan wss wel wat.
+2/-0

4 weken geleden
Allemaal leuk die namen. Maar we hebben nog steeds niets.
Heb er niet zo veel vertrouwen in.
Ik zie aankomen dat het weer op het allerlaatste weer spelers huren.
Ik hoop dat ik er naast zit
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ik vind het huren van bijvoorbeeld een ervaren topspeler die ergens op een zij spoor is beland helemaal geen slechte keus. Als het maar goed en doordacht is ben je er niet slechter mee af dan het kopen van een jonge onervaren topper in wording
+1/-0

4 weken geleden
Dat is wel heel wat geld voor PSV-begrippen. Ook pas 6 minuten voor het echie gespeeld (met Senegal). Lijkt me nogal een risico.
+1/-0

 
4 weken geleden
Is ook een lastig parket waar we inzitten. --Echte top wil niet naar PSV of is niet te betalen.
-Nederlandse spelers zitten of al in het buitenland of hebben het vereiste niveau niet.
-Spelers uit het ons kent ons netwerk vinden we ook niks.
-Dan blijven de ruwe diamanten over, en daar moet je geluk mee hebben.Maar gezien debelangstelling van andere clubs zal hij toch wel wat kunnen hoop ik dan maar.
+1/-0

 
4 weken geleden
Jongens als Obispo en Mauro hebben nog niet bijgetekend ondanks aanbod van PSV. Deze 2 grootheden wachten natuurlijk op de Europese top dus begrijp het wel. Zucht
+1/-1

4 weken geleden
En doet hij mee met Afrika cup zo ja krijgen we in januari weer gezeur..ben trouwens bang dat er geen lijst is voor al de aankopen..
+1/-0

4 weken geleden
Iedere keer als ik op F5 druk is er weer een andere basisspeler die ons mooie PSV wil verlaten om ergens anders meer te gaan verdienen. Ik snap ze op zich wel, je moet het ijzer smeden als het heet is. Het zijn Europees gezien middelmatige spelers die een topseizoen hebben gedraaid, nog één jaar contract en dan kloppen er leuke clubs op de deur.

Je merkt dat Ernie vist in de vijver met grote vissen. Dat kan ik wel waarderen. Maar je ziet ook dat het lastig is om iets te vangen en daardoor wordt ik zo langzamerhand ook zenuwachtig. Ik geef het die man te doen. Wij hebben hoge verwachtingen, en intussen worden we links en rechts overboden door Engelse clubs waarvan ik niet eens weet in welke stad of dorp ze spelen.
+2/-0

4 weken geleden
Geen spelers op championsleague niveau. Kan niet meer goedkomen, wordt een rampjaar voor dit PSV internationaal. Geen keepers, geen verdedigers. Aktie stewart.
+2/-2

4 weken geleden
Ook ik ben nu echt ongerust, tijd dringt en je zal straks echt de hoofdprijs moeten gaan betalen. En eerlijk is eerlijk, was JDJ nu nog in dienst geweest dan had ik wel even naar hem uitgehaald.

Stewart verdient het voordeel van de twijfel, maar de twijfels worden wel groter en groter bij mij. Vorige zomer langdurig bezig geweest met Sanchez, in de winter met Driouech en deze zomer met Seb. Spelen we echt wel op genoeg borden ? Of komt er te weinig en krijgen we straks weer te horen wie er op het oog geweest zijnj en waarom die niet gekomen zijn.
+3/-0

4 weken geleden
Ook ik begin wel een beetje in paniek te raken, maar laten we nog even vertrouwen houden. Vorig jaar stond er ook een geweldig elftal en dan nog zonder Bella en grotendeels Noa Lang. De blessures achterin voegen ook flink aan de zenuwen toe, maar Almere moet nog wel goedkomen, zeker als Mauro kan spelen. Ik verwacht dat ons geduld beloond gaat worden, maar de concurentie is bizar en we kunnen niet concureren met de middenmoot uit de topcompetities, het vereist dus behoorlijke skills om spelers hier te krijgen. Brands heeft al zo vaak geleverd, en Ernie tot nu toe ook. We hebben Dest en Tillman inmiddels onder contract. Het komt echt wel goed. Men neemt de tijd die we hebben om het beste voor PSV eruit te slepen. We staan zelfs alweer los van Feyenoord Twente en Ajax. Van de traditionele top 5 is AZ de enige die nog gelijk optrekt. Tot nu heeft het technische hart het gelijk aan zijn zijde.
+2/-0

4 weken geleden
Elke dag horen we dat PSV een speler wil en de volgende dag horen we dat PSV afgehaakt is. Er willen spelers weg en wat we overhouden is geblesseerd of van een matig niveau. Laten we hopen dat er snel heel goed nieuws gaat komen. Het zal wel weer een huurdeal worden omdat het anders niet lukt. PSV moet toch wel een lijst met potentiële haalbare vervangers hebben? Niemand wil zijn beste spelers straks meer kwijt!
+1/-0

4 weken geleden
Ik bespeur hier op de site plots weinig vertrouwen in de TD. Het is toch al jaren zo, dat in de laatste week of dagen van de transferwindow de deals gemaakt worden, dat is dit jaar plots echt niet anders.
+4/-0

 
4 weken geleden
Het is natuurlijk super vervelend dat verschillende dragende krachten van ons mooie elftal ineens weg lijken te willen, maar helemaal eens dat onze TD het volle vertrouwen verdient.
+2/-0

 
4 weken geleden
Wat wel beduidend anders is dan de voorgaande jaren kade financiële positie van PSV
+1/-0

4 weken geleden
Spannende transferwindow zo.. gelukkig nog wel stil rond ons middenveld. Ik denk dat dit een goede speler is voor erbij, maar ik neem aan dat er in stilte ook aan een stabiele, ervaren kracht wordt gewerkt waar gewoon de naam niet uitlekt.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman