Transparent
Inloggen
Sluiten

Drie keepers kunnen PSV nog verlaten

22 augustus 2024 15:56
Foto: Pro Shots

Drie keepers kunnen PSV nog verlaten ; image source: Pro Shots

Naast Walter Benitez zijn er ook clubs in twee andere doelmannen van PSV geïnteresseerd. Brøndby zou zich gemeld hebben voor Kjell Peersman en Joël Drommel staat nadrukkelijk in de belangstelling van Blackburn Rovers, die naarstig op zoek zijn naar een nieuwe eerste doelman. Alledrie de keepers lijken niet onwelwillend tegenover een vertrek uit Eindhoven te staan.

Hoewel Peersman door Ruud van Nistelrooij al snel na zijn aanstelling bij de A-selectie werd gehaald, is de talentvolle keeper inmiddels op een zijspoor geraakt en lijkt zijn ontwikkeling door een gebrek aan speeltijd ook te zijn gestagneerd. Hij was in de afgelopen winterse transferperiode nog dichtbij een transfer naar Roda JC, maar de Limburgers kozen uiteindelijk voor Calvin Raatsie.

Inmiddels zijn het Deense Brøndby en een nog niet nader genoemde Belgische club geïnteresseerd om Peersman over te nemen van PSV en PSV lijkt ook open te staan voor een voortijds vertrek van de Belgische keeper.

PSV heeft met Niek Schiks, Roy Steur én Tijn Smolenaars drie talentvolle jeugdkeepers in de geledingen, met laatstgenoemde als winnaar van Beste Keeper van de Otten Innovation Cup 2024. Het perspectief op speeltijd lijkt voor Peersman dit seizoen enkel af te nemen en dus lijkt een vertrek in de maak.

Brøndby hoopt Peersman aan te trekken als tweede goalie achter Patrick Pentz, terwijl de kans op speeltijd groter lijkt in België. De interesse komt van een club actief op het tweede niveau waar ook de interesse van Peersman naar uit lijkt te gaan. De Deense topclub Brøndby is naar verwachting kapitaalkrachtiger om er ook met PSV uit te komen en de transfer te realiseren.




Discussieer mee op de forums


Tags

peersman ndby alledrie belgie benitez blackburn drommel gestagneerd goalie innovation jeugdkeepers kapitaalkrachtiger kozen niek nistelrooij onwelwillend otten pentz raatsie roda rovers schiks smolenaars steur voortijds walter winterse zijspoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wel ja. Nu nog een berichtje over concrete interesse in Bosz, Veerman en Schouten en we kunnen de club opdoeken. Ben echt heel benieuwd naar wat er nu allemaal in de directiekamer gebeurt en hoe de sfeer nu is. Kan me nu voorstellen dat de heren nog allemaal rustig op hun stoeltje zitten. Als er in de komende 11(!) dagen niet heel veel gebeurt hebben we een gigantisch probleem en zijn we vrees ik ook in één klap kampioenskandidaat nummer 1 af.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ik mag hopen dat ze gewoon rustig op hun stoeltje zitten. Laat ze in godsnaam niet in paniek raken en wat geks halen voor te veel geld. Dan nog beter tot de winterstop met wat we nu hebben dan dat we in financiële problemen komen met een waardeloze selectie.
+1/-0

2 maanden geleden
Haha welja.. we kunnen ook gewoon de hele club verkopen? 😂
+2/-0

2 maanden geleden
Als we constant in de aanval zijn hoeven we niet te verdedigen. Een keeper is dan ook overbodig.
+6/-0

2 maanden geleden
De nieuwe informatie in dit bericht is dat er interesse is in Kjell Peersman. Dat lijkt me nu niet echt een bericht waarvan we de kriebels moeten krijgen. Zoals in het artikel staat, is hij op een zijspoor beland en hebben we 3 jonge keepers in aantocht die zonder probleem zijn vertrek moeten kunnen opvangen.
+2/-0

2 maanden geleden
Business as susual,nog tien dagen.
+2/-0

2 maanden geleden
Gauw overstappen naar de NZVB. Wij hadden vroeger ook vaak een veldspeler in de goal staan, is prima te doen. Ben je ook gelijk van dat geneuzel van een VAR af. We zullen wel 27000 seizoenkaarthouders moeten uitloten, hou je er nog 500 over. Wordt reuzegezellig naast het Jan Louwers Stadion.
+2/-0

2 maanden geleden
https://cf.datawrapper.de/ajnnU/1/link
Er zullen toch nog wel drie verdedigers en een keeper tussen zitten?
+2/-0

2 maanden geleden
"Joël Drommel staat nadrukkelijk in de belangstelling van Blackburn Rovers". Bij een goed bod doen.
+1/-0

2 maanden geleden
Als ze het maar niet in hun hoofd halen om Noppert te halen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik heb veel vertrouwen in de huidige directie. Echter, ik merk dat ik inmiddels toch wat onrustig begin te worden.
+1/-0

2 maanden geleden
"Drie keepers kunnen PSV nog verlaten...." Ja inderdaad, ook 10 veldspelers kunnen PSV nog verlaten. Niemand gelooft dat PSV 3 keepers laat gaan, misschoen eentje. Zal blij zijn als het begin Sept is.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz dams dest eredivisie evenepoel feyenoord flamingo giro ingecalculeerd juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci