Transparent
Inloggen
Sluiten

Napoli gaat zich melden voor Schouten

23 augustus 2024 11:43 - La Gazzetta dello Sport
Foto: Pro Shots

Napoli gaat zich melden voor Schouten; image source: Pro Shots

Italiaanse media melden dat Napoli zich ieder moment in Eindhoven kan gaan melden om Jerdy Schouten over te nemen en op te halen. Er wordt een bedrag van tussen de twintig en dertig miljoen euro genoemd, een bedrag dat in de ogen van PSV sowieso veel te laag ligt voor de sterkhouder van het afgelopen seizoen. Napoli heeft Jerdy Schouten al vijf jaar op het verlanglijstje staan, ook vanwege zijn goede prestaties bij Bologna.

De controlerende middenvelder maakte vorige zomer de overstap van Bologna naar PSV voor een bedrag van zo'n twaalf miljoen euro exclusief bonussen. Zijn contract in Eindhoven loopt in 2028 af. Na het voor Schouten succesvol verlopen Europees Kampioenschap in Duitsland vorige maand, lag het al in de lijn der verwachting dat de Europese topclubs zich in Eindhoven zouden melden. Ook Paris Saint Germain houdt de situatie rondom Schouten nauwlettend in de gaten.

Het belooft een hectische slotweek van de transferperiode te worden voor PSV. Naast Jerdy Schouten wordt er ook getrokken aan Olivier Boscagli en Walter Benitez terwijl Jordan Teze begin deze week al naar AS Monaco vertrok. Hoewel de Nederlandse transfermarkt pas op 2 september sluit, sluit deze in de meeste competities volgende week vrijdag al.




Discussieer mee op de forums


Tags

schouten napoli jerdy bologna belooft benitez boscagli duitsland jordan monaco slotweek sterkhouder teze verlanglijstje walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
PSV laat Scouten natuurlijk nooit vertrekken voor < 40mio. Napoli lijkt me ook geen uitdaging voor Schouten zelf. Nu niemand (ook Olly) meer laten vertrekken en 3 beren van verdedigers binnenhalen willen we (inter)nationaal nog meedoen. Stewart. Wordt langzaam wel tijd. Klokje tikt door.
+2/-0

3 weken geleden
Hij is de belangrijkste speler van PSV momenteel, dat zou pas echt een aderlating zijn. Die is niet zo maar even te vervangen, hij laat andere spelers beter spelen.
+8/-0

3 weken geleden
Ha ha grappenmakers daar in Napels. Zie ze zichzelf als top8 die wel even 60 miljoen kunnen ophoesten voor een middenvelder
+3/-0

3 weken geleden
Schouten gewoon niet verkopen. Er is nog nauwelijks verdedigend vermogen in de selectie. Schouten is ook cruciaal voor PSV.
+1/-0

3 weken geleden
Next. Niet te koop beneden de €75 miljoen.
+6/-0

3 weken geleden
Al die berichtgeving begint irritant te worden, of ben ik de enige die dat vindt?
+7/-0

3 weken geleden
Voor het driedubbele misschien, maar ook dan zou ik er geen voorstander van zijn, sta je er financieel lekker voor, maar dan kun je het sportief dit seizoen verder wel vergeten.
+1/-0

3 weken geleden
Ik vind dit soort berichten altijd zo knap. ze weten al dat napoli gaat bieden en ook hoeveel nog voordat er een bod uitgebracht.... knap
+1/-0

 
3 weken geleden
Helemaal mee eens,alleen maar gespeculeer alsof een TD zich in de kaarten laat kijken.
En dan met flutbedragen aan komen zetten haha.
Openingsbod moet minimaal 50mln zijn voordat er gesprekken gaan plaats vinden,overigens kan je dan wel de verdediging op orde maken en kan Flamingo naar het middenveld door schuiven.
Maar voorlopig hecht ik weinig waarde aan deze berichten.
+1/-0

3 weken geleden
Nu blijkbaar weer een Pool van AS Rome in beeld, gaat maar door...
+1/-0

 
3 weken geleden
Zo werkt het toch of wat? Ik vind de namen die genoemd worden hoopgevend. Of willen we liever spelers van RKC, Excelsior en dat soort clubs? Scouting is er dus wel degelijk en lijstjes ook. Daar bestond bij een enkeling grote twijfels over.
+1/-1

 
3 weken geleden
De spelers waar psv mee op de proppen komt spelen al bij grote clubs.
Scouten is voor mij een Jerdy schouten ontdekken toen hij nog bij Excelsior speelde. Een Tagliafico halen zoals Ajax deed voor paar miljoen(die je nu overigens kan kopen voor heel weinig van Lyon)etc etc.
Dus ik denk dat Psv nog heel wat winst kan halen door scouting beter te organiseren.
+2/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Dat is vaak nog te vroeg in hun ontwikkeling waardoor ze bij PSV niet aan spelen toekomen en mislukken. Jerdy Schouten is juist op een prima moment gehaald. Die stond er direct tegen een voor PSV betaalbare prijs. Ook goed gezien want ik denk dat de meeste mensen dit niveau niet van hem hadden verwacht.
+1/-0

 
3 weken geleden
Excelsior ? Je doelt op Drouiech?
+2/-0

 
3 weken geleden
Schouten stond in mijn posting.
+1/-0

 
3 weken geleden
Snap ik, ik reageerde op de opmerking van Tony.
+1/-0

 
3 weken geleden
Er zijn wel eens spelers van Fortuna Sittard, Groningen en Willem2 gekomen waar we veel plezier van hebben gehad... Maar andere tijden
+1/-0

3 weken geleden
Schouten zou een giga aderlating zijn. Belangrijkste man op het middenveld, die ook nog eens als backup dient voor onze zwakste linie: de verdediging. Eerder kwam naar buiten dat de vraagprijs van PSV 60 miljoen is. Daarmee valt Napoli denk ik direct al af als potentiele koper.

Enige waar ik bang voor ben is dat er in de laatste dagen van de transfermarkt nog een van de top 8 clubs zich meldt voor Schouten of Veerman. Die kunnen namelijk wel in de buurt van de vraagprijs komen en dan kan ook een situatie ontstaan waarbij de speler wil gaan en je onderhandelingspositie verzwakt is.
+1/-0

3 weken geleden
Ze kunnen met 50 tot 75 miljoen komen en anders lekker wegblijven.
+1/-0

3 weken geleden
Lekker makkelijk om te roepen vanuit onze luie stoel voor welk bedrag Schouten weg zou mogen. Als Schouten nu de stap naar Napoli zou willen maken, vraag ik me af waarom hij vorig jaar per sé naar PSV wilde. Want vorig jaar kon hij ook al naar de Italiaanse top, getuige de interesse van AC Milan.

Daarnaast gaf Schouten aan dat hij om de prijzen wilde spelen. Ik heb zomaar eens het gevoel dat je dan dit seizoen in Napoli op de verkeerde plaats bent...

Ik denk dus dat hij niet naar Napoli gaat. Maar als PSG komt met een mooi bod, dan zou dat voor Schouten zelf wel eens interessant kunnen zijn. Natuurlijk zeg je als supporter dat we hem niet weg moeten doen. Maar voor de directie van PSV is het altijd nodig om de sportieve en zakelijke belangen af te wegen. Met Veerman, Saibari, Tillman en Til hou je nog 4 gelouterde middenvelders over. Met een enorme zak geld kun je ook wat doen, en je hebt Tygo Land nog rondlopen.

Ik hoop van harte dat Schouten graag in Eindhoven wil blijven en dit jaar de motor van het elftal wil zijn. Maar ik ben benieuwd welke 156 nieuwsberichten we de komende 10 dagen nog voorbij gaan zien komen over Jerdy.
+3/-0

3 weken geleden
Welk deel van 'nee, nee, nee, is niet te koop' begrijpen jullie niet?
+2/-0

 
3 weken geleden
Misschien verstaan ze geen Nederlands😇
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Too little too late
+1/-0

3 weken geleden
Haal nou a.u.b. Vranckx en verschaeren.
Die zijn makkelijk haalbaar, Vranckx voor 12 en die wil graag naar psv zeker als baka blijft, zijn beste maat!
Verschaeren is wisselspeler bij Anderlecht en is pas 23, al international van België. Kan bij PSV doorbreken en mooie stap maken en is een speler waar psv graag mee wil werken omdat ie op meerdere plekken inzetbaar is.
Ook wordt het tijd dat ze is in Scandinavië gaan scouten. Daarom was is al blij dat ze eindelijk een voor Nagalo gingen, direct inzetbaar en gaat een echte meerwaarde worden. Hopelijk halen ze ook Sverre Nypan van Rosenborg, pas 17 jaar en momenteel een van de grootste talenten van Scandinavië. Heb psv al vaker tips gegeven en sta ervoor open mijn kennis van de Scandinavische markt te delen alleen ze moeten wel gas geven onderhand want daar is het echt te halen en voor normale prijzen, anders zijn ze weer te laat.
+2/-0

3 weken geleden
Tenzij Schouten ook moeilijk gaat doen, gaat Napoli niet het bedrag op tafel leggen dat PSV wil hebben. Voorlopig maak ik me hier niet druk om. Afkloppen.
+1/-0

3 weken geleden
100 miljoen en anders mooi niet.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman