Transparent
Inloggen
Sluiten

Atlético Madrid lijkt af te haken voor Benitez

24 augustus 2024 16:39
Foto: Pro Shots

Atlético Madrid lijkt af te haken voor Benitez; image source: Pro Shots

Atletico Madrid heeft volgens transferexpert Fabrizio Romano de onderhandelingen geopend met het Italiaanse Atalanta Bergamo om doelman Juan Musso over te nemen. De Argentijnse doelman is reeds akkoord met Atletico en ook een akkoord tussen beide clubs lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.



Daarmee lijken de Madrilenen af te haken voor Walter Benitez, die de stap naar Madrid ook graag had willen maken. Wellicht biedt het afketsen van de transfer naar Spanje mogelijkheden voor Earnest Stewart om het volgende zomer aflopende contract van de Argentijn alsnog open te breken en te verlengen.




Discussieer mee op de forums


Tags

atletico madrid benitez atalanta bergamo earnest fabrizio kwestie musso romano stewart transferexpert walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Kijk, das fijn nieuws.
Blij met Benitez
+2/-0

4 weken geleden
Fijn dat Atletico stopt met onrust stoken bij onze club.
Opbellen met een bod van 3 miljoen levert PSV niks op.
+2/-0

4 weken geleden
Prima doelman voor PSV. Betere doelmannen zijn voor PSV lastig zo niet onmogelijk om te halen. Soms moet je blij zijn met wat je hebt.
+2/-0

4 weken geleden
Nu moeten alle clubs in Europa ook nog ff afhaken voor Jerdy Schouten en kan de rust weer terugkeren in de selectie. Als Jerdy beslist te blijven weet je dat je weer om de prijzen gaat/kunt spelen en blijven de meesten nog een jaar.
+1/-0

4 weken geleden
Bod doen van 3 miljoen voor een keeper van rond de 10 miljoen slaat ook nergens op. Hoop dat PSV er nu met hem uitkomt en dat ie weer tevreden is om te blijven, wellicht kan psv dan ook z’n contract openbreken en verlengen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Dat openbreken en verlengen lijkt mij vrijwel kansloos voorlopig of we moeten zeer succesvol de trilogie volmaken, ik wens jou wens uiteraard wel alle succes.
+1/-0

 
4 weken geleden
Hoezo? Hij is juist ontevreden omdat hij, in tegenstelling tot een aantal andere spelers met nog een contract voor 1 seizoen, geen nieuw contract heeft aangeboden gekregen. Hij wil zekerheid.
+1/-0

 
4 weken geleden
En daarom lijkt het me erg onwaarschijnlijk dat hij nog blindelings toehapt als PSV maanden later opeens toch met hangende pootjes een contract komt aanbieden. Hij is komende zomer transfervrij, dus zou zichzelf ook nog eens in z'n voet schieten (lees: veel tekengeld mislopen) als hij her contract zou tekenen. Ik gok zo dat PSV hem namelijk geen tekenbonus van een paar miljoen zal willen geven.
+1/-0

4 weken geleden
Goed nieuws, als hij gewoon blijft en Drommel ook niet vertekt (zie ik nl niet meer gebeuren) dan zitten we in elk geval goed in de goal.
+1/-0

4 weken geleden
Duurt lang Steward.
Waar blijven de nieuwe spelers.
We wachten veel te lang
Dacht je nou echt dat clubs nu hun spelers verkopen.
Gewoon te laat met aantrekken
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman