Transparent
Inloggen
Sluiten

Mönchengladbach laat Itakura niet meer gaan

26 augustus 2024 14:37
Foto: Pro Shots

Mönchengladbach laat Itakura niet meer gaan; image source: Pro Shots

Borussia Mönchengladbach heeft PSV laten weten Ko Itakura deze zomer niet meer te willen verkopen. Dat heeft technisch directeur Roland Virkus bekend gemaakt aan Duitse journalisten. De Bundesligaclub acht het zeer onwaarschijnlijk in de komende vier dagen een geschikte vervanger te vinden en heeft nu besloten de speler te willen houden.

Daarmee lijkt er voor PSV weer een optie af te zijn gevallen om de defensie te komen versterken deze zomer. Na het vertrek van André Ramalho en Jordan Teze en de blessures van Sergiño Dest, Mauro Junior en Armando Obispo is de spoeling in de Eindhovense verdediging wel heel erg dun en dus wordt er nog veel van PSV verwacht de komende week. De Nederlandse transfermarkt sluit volgende week dinsdag en dus begint de tijd steeds meer te dringen voor Earnest Stewart om nog enkele versterkingen binnen te halen.




Discussieer mee op de forums


Tags

itakura monchengladbach armando bundesligaclub dest earnest jordan mauro obispo onwaarschijnlijk ramalho roland spoeling stewart teze virkus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden (gewijzigd)
Nou, begint er op te lijken dat Stewart weer door kan schakelen.. Misschien nog een basisspeler van Real Madrid proberen??of dat Peter Bosz zelf de voetbalschoentjes weer aantrekt dan kan Schouten linie naar achter.Berry van aerle kan dan rechtsback want is ongeschikt als scout.
Met deze 2 ervaren veteranen erbij zijn we cl waardig.
Oja vervanger Lozano hebben we ook al in huis.. 101 voudig Amerikaans international.. go Ernie go Stewart.
+3/-2

4 weken geleden
Wat zijn we een trieste club aan het worden.
We kunnen geen fatsoenlijke speler kopen.
Steward is gewoon te laat.
Met zun poker spel .
+5/-11

 
4 weken geleden
Nou, dan zoek je toch gewoon een andere club om supporter van te worden. Ik zou in ieder geval geen supporter van een trieste club willen zijn. (je bent blijkbaar heel goed ingelicht in de activiteiten van Stewart dat ie zijn werk slecht doet??)
+25/-2

 
4 weken geleden
Amen.
Wat een armoede, bepaalde reacties.
+8/-1

 
Nickb0316 (geschorst)
3 weken geleden
Jij vind dus dat hij z’n werk goed doet??
+1/-0

 
4 weken geleden
Kom op zeg. Ik vind het ook spannend en begin hem ook te knijpen. Maar om de club waar je fan van bent en waarvan je totaal niet weet wat er op directieniveau speelt een trieste club te noemen, tsja...
+3/-0

 
4 weken geleden
Het enige trieste hier is dat jij jezelf supporter durft te noemen van de mooiste club van allemaal.
+1/-0

 
4 weken geleden
Je zal als steward van een trieste club maar te laat zijn na een pokerspel, ik weet niet of het dan nog goed komt.😇
+1/-0

4 weken geleden
Zoveel beweging zit er niet meer in de markt cq het transfercarrousel,of clubs hebben niet genoeg financiën om aankopen te doen of willen niet verkopen omdat een vervanger niet haalbaar is.
Laat maar weer eens zien hoe belangrijk zelf opleiden is,waarbij het voor een club als Psv je dan wel moet doorgroeien naar opleiden van jeugd die al het neusje van de zalm vertegenwoordigen en kunnen aanhaken op CL-niveau.
Zal het deze week nog lukken om de gewenste versterkingen binnen te halen?
+1/-0

4 weken geleden
Logisch dat BMG Itakura niet laat gaan omdat ze nu nog een vervanger moeten aantrekken.Die speler van Barça gaat naar Rennes en die Pool van Roma heeft weinig belangstelling om naar PSV te komen. Van Eewijk wordt ook al moeilijk en die Braziliaan heeft waarschijnlijk een te hoog salaris.Sep is naar Brentford.Ik ben benieuwd wat Stewart nu nog uit de hoge hoed tovert.Hopelijk pakt de gok om zo lang te wachten alsnog positief uit maar ik ben er niet gerust op.
+2/-0

 
4 weken geleden
BMG wil allicht gewoon meer geld zien. Dat PSV nu teveel gaat betalen voor welke speler dan ook is bijna een zekerheidje - of het word huren?
+1/-0

 
4 weken geleden
Voor linksback huur is te snappen, maar anders graag aankopen. De prijs gaat nou nog effe omhoog maar na vrijdag klapt dat weer naar beneden. Hoewel PSVs beroerde onderhandelingspositie wel iedereen duidelijk is intussen.
+1/-0

4 weken geleden
Als het maar geen Doekhi voor het bloeden wordt…
+4/-0

 
4 weken geleden
Wij hebben nog een wederdienst tegoed na die vlekkeloze overgang van Vertessen
+2/-0

 
4 weken geleden
Denk dat we daar op dit moment onze handen bij dicht mogen knijpen
+1/-0

4 weken geleden
Deze redenering werkt twee kanten op: ook andere clubs zullen zeggen dat ze niet meer gaan verkopen omdat er onvoldoende tijd is om een vervanger te halen, maar de andere kant is dat PSV datzelfde kan zeggen als er geïnformeerd wordt naar Schouten, Baka, Veerman, etc. Maak gewoon de rekensom wat er binnenkomt als je A) weer kampioen wordt en B) overwintert in Europa, en je weet je budget om goeie verdedigers te halen. Want dat die nodig zijn, lijkt me wel overduidelijk.
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Alleen komen er (áls er iemand komt voor hen) bedragen op tafel waar PSV geen nee tegen kan zeggen. En wij vissen in een ander vijvertje helaas. Achter het net.
+1/-0

4 weken geleden
Heb het volste vertrouwen in Stewart (gehad). Erg benieuwd wie er nog gaat komen. Hopelijk geen tweede / derde keus waar het nu toch wel naar uit gaat zien. Te lang gewacht ?? Gegokt en verloren ??
+1/-1

4 weken geleden
Boscagli zal dus niet mogen gaan. Hopelijk wil hij dan met juiste afspraken nog wel een jaartje verlengen zodat hij niet gratis de deur uit gaat.
+1/-0

 
4 weken geleden
Waarom zou hij dat in godsnaam doen? Hij wil weg en wordt verplicht zijn contract uit te dienen.
Dat is het goed recht van psv, maar als speler zou ik dan ook gewoon de gehele transfersom als tekengeld innen volgend jaar.
+1/-0

4 weken geleden
Heel benieuwd naar het verhaal van stewart na 2 september. Nou denk ik niet dat hij hier mee leest, maar als je sommige reacties ziet moet hij toch in de lach schieten.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ben benieuwd of hij überhaupt nog wel een lach op zijn gezicht krijgt na 2 september...
+2/-0

4 weken geleden
Ik ben er overigens niet rouwig om dat deze transfer afketst want 11,5 mln vind ik vrij aan de prijzige kant moet ik zeggen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Tis heel relatief natuurlijk. Vond je 11,5 miljoen voor Schouten vorig jaar ook teveel met de wetenschap van nu?
+1/-0

 
4 weken geleden
Nee zeker niet maar die kende ik dan ook al van excelsior en zag het daar al in hem.
Itakura ken ik nog van Groningen waarbij hij zeker niet slecht oogde maar dan blijf ik nog bij de conclusie dat ik het nu te veel betaald zou vinden.
In mijn ogen geen speler die het verschil gaat maken.
+1/-0

4 weken geleden
Hoop dat wij ook zo'n houding aannemen.
+1/-0

4 weken geleden
Selectie is sterk genoeg om ook volgend jaar weer CL te kunnen spelen. Overwinteren wordt lastig maar was vorige keer ook niet verwacht. Alleen die jonge CV in Denemarken is nog een optie.
+1/-0

4 weken geleden
Sorry hoor maar wat is dit voor gepruts door PSV! Alle spelers zijn te duur of spelers willen niet komen. Er komt vrees ik maar weinig kwaliteit. We gaan vast weer een blessuregevoelig afdankertje huren. Elke keer is het wat met fatsoenlijke verdedigers halen. Dit is niet alleen onder Stewart. Het ligt ook aan de scouting. PSV is te laat en heeft te lang gewacht op een onhaalbare speler.
+7/-1

 
4 weken geleden
Juist de scouting deugt niet... Dat Earnest Stewart wedstrijd bezoekt bij gladbach paar dagen geleden zegt al genoeg.
+3/-0

 
4 weken geleden
Uhm dat is toch precies hou scouting zou moeten werken!
Scouting beoordeeld een speler en als alle seinen op groen staan gaat er ook nog iemand van de directie kijken.
Dat is toch bij alle clubs zo.
+2/-0

 
4 weken geleden
Tsja, dan gáát Stewart naar Mönchengladbach, is het nòg niet goed. Ik zie veel reacties van supporters hier die blijkbaar zijn gebaseerd op het feit dat Stewart ze 10x per dag op de hoogte houdt met welke clubs hij spreekt, belt en biedingen neerlegt.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ohh belt of appt hij jou niet?? Dan mis je een hoop inside information hoor😇
+1/-0

 
4 weken geleden
IND
Weer veel te laat.
De kans op afdankertjes is groot.
+2/-0

4 weken geleden
Precies het bericht dat wij aan geinteresseerde clubs voor Schouten-Veerman-Baka-Benitez-Boscagli ook moeten geven: sorry, te laat, te kort voor de deadline, gaan we niet meer doen. Spelers 1 week niet bij en na 2 september pakken ze de draad weer op.
+1/-0

 
4 weken geleden
Voor die eerste 3 kunnen zomaar bedragen van 50+ miljoen op tafel komen, dat kan een club als PSV (bijna) nooit weigeren.

Bij die laatste 2 wordt inderdaad gezegd dat ze niet mogen gaan omdat het te laat in de window is. Het probleem is echter dat de spelers zelf weg willen en PSV daardoor onder druk staat.
+1/-0

4 weken geleden
Het begint toch wel echt spannend te worden hoor. Al drie weken om het uur kijken wie er gaat komen, ben blij dat ik niet de stalen zenuwen van onze TD hoeft te hebben. Er moeten verdedigers komen, maar wat ben ik geschrokken van waar wij inmiddels staan op de lijst van aantrekkelijke clubs. Spelen om de prijzen, CL toch wel een behoorlijk salaris, je zou toch zeggen dat dat voor menig ambitieuze speler hele mooie voorwaarden zijn om te groeien naar een hoger niveau. Die voorwaarden zijn ook prachtig, maar als er in Engeland bij de middenmoot gewoon een extra nulletje achter je salaris wordt gezet is dat een voorwaarde die alles wat PSV aantrekkelijk maakt teniet doet. Er zullen best nog wel spelers komen, het zal niet onze eerste keuze zijn, zoals wij ook niet de eerste keuze zijn van de spelers die uiteindelijk gaan komen. Zelf in onze eigen Eredivisie kunnen we al geen spelers meer halen bij de subtop. Ga er maar aanstaan als TD van een Nederlandse club, haast niet te doen en toch hebben we spelers rondlopen waar je u tegen zegt. Het komt wel goed, in de wedstrijden tegen de kleintjes zitten we tegenwoordig niet meer met samengeknepen billen, dus dan moeten we die spiergroep maar trainen tijdens de transferperiode. Gelukkig hebben we ook een absolute toptrainer die de rust zelve is. Heerlijk.
+1/-0

 
4 weken geleden
Je gaat spelen in de eredivisie waar je als speler weinig wordt uitgedaagd. Bij de topclubs hebben ze meer weerstand tijdens de training dan een wedstrijd tegen Almere City. Helaas heeft de eredivisie teveel clubs waar je als speler op de automatische piloot kan spelen en weinig wordt uitgedaagd. Tel daarbij de salaris op wat in de betere competitie ook al hoger ligt. Begrijp wel dat zulke spelers niet naar de eredivisie komen, dat ligt niet aan de club maar aan de competitie.
+1/-0

4 weken geleden
Heel eerlijk, ik snap ze wel.
+1/-0

4 weken geleden
Dit is een gigantische afgang aan het worden deze transferperiode. Of het gaat nog een paniekaankoop worden of ze komen vol trots met de aankondiging dat de van Aanholt voor 1 seizoen hebben vastgelegd. Het einde van de transferperiode is nog niet daar maar een totaal fiasco dreigt helaas. Gaan we dan straks met enkele verdedigende jeugdspelers de Champions League in? Reden voor een zware evaluatie achteraf waarschijnlijk.
+1/-1

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Reden om steward per direct weg te jagen
+1/-2

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Dat gaat wat te ver maar, als het deze transferperiode inderdaad niet gaat lukken de verdediging op orde te krijgen, een crisisberaad over functioneren en strategie moet dan toch wel prioriteit 1 zijn. Je kan toch niet jaren het elftal in disbalans hebben en deze transferperiode weer niet slagen in het doel een robuuste verdediging op te tuigen. Als dit nog wel gaat lukken zal ik de eerste zijn om de directie alle lof te geven. De tijd tikt maar door.....
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Absoluut en iedereen heeft door dat wij MOETEN, dit maakt onze onderhandelingspositie niet bijzonder sterk. Nog even afwachten idd maar heb er een hard hoofd in.
+1/-0

 
4 weken geleden
Dit gepoker is ook niet mijn ding, er hangt gewoon teveel vanaf.
+1/-0

4 weken geleden
Stewart, je bent gewoon te laat, om championsleaguewaardige spelers in de laatste week nog aan te kopen. De clubs laten nu geen fatsoenlijke spelers meer gaan.
+4/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Man heeft totaal geen netwerk, oude bekende en spelers die onhaalbaar zijn.
+1/-0

 
4 weken geleden
Vanaf vrijdagavond laat kunnen de grote competities niet meer kopen, er komen dan echt wel buitenkansjes vrij, maar of het verstandig is om daar op te gaan zitten wachten...
Wordt maandag weer zo'n F5 dag 😖
+1/-0

4 weken geleden
Waarom zou Stewart aanwezig zijn geweest bij die wedstrijden in de Bundesliga? Hij zou natuurlijk ook gewoon via de tv kunnen kijken (of zou hij geen Viaplay hebben?).

Het feit dat hij daar aanwezig is in deze periode van de transfermarkt, verraadt dat hij met die clubs gesproken heeft. En voor het horen van de boodschap "hij mag niet weg", hoef je een directeur niet vanuit Eindhoven naar Mönchengladbach te laten komen (ook al is dat niet zo ver).

Danilho Doekhi is misschien overigens niet eens zo'n slechte optie. Deze jongen was zeker niet slecht bij een Vitesse dat nationaal, maar ook in Europa, prima presteerde. Is onbetwist basisspeler in de Bundesliga, is niet bijzonder blessuregevoelig en fysiek sterk. Echter, ook deze speler zal zeker niet goedkoop zijn...
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Jawel want heeft nog maar 1 jarig contract. In ieder geval wel een kleerkast van een beest achterin met snelheid en lengte. Nederlander en de nodige internationale (Bundesliga) ervaring. Veel pre’s, zou iemand weten waarom deze jongen zo laag in de pikorde (blijkbaar) staat? Zelfde geldt min of meer voor St Juste (Nederlander, snel, groot, ervaring op hoogste niveau, etc) daar zaten we vorig jaar ook achteraan maar hoor je nu niks meer over
+1/-0

Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Steward wat maak jij er een potje van. Hoelang weten we al dat achterin versterkingen nodig zijn…. Deze man heeft totaal geen netwerk en komt alleen met namen waarvan de hele wereld al weet dat ze kunnen ballen… zijn simpelweg niet haalbaar
+3/-2

 
4 weken geleden
IND
En dan vanavond op de tribune van jong psv-Telstar kijken.
En nieuwe spelers ho maar
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Miss een verdediger van Telstar op het oog
+2/-0

 
4 weken geleden
Zou hij (stewart, met een T) misschien wat meer credits verdienen? Kampioen, een, op enkele verdedigers na, elftal dat minimaal 4 spelers heeft met gigantische waarde (ik zal ze voor jullie noemen; Lang, Baka, Veerman en Schouten) herbergt en de beste trainer van het land.

Noem het maar niks.
Het zou jullie sieren met een oordeel te komen op 2 september. Na zijn uitleg. Of beter nog, aan het einde van het seizoen.

Voor de goede orde, ik hoop ook op goeie verdedigers. Maar om hem zo af te fikken, ik kan er met mijn verstand niet bij.
+7/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
En waarvoor precies de credits? Bekende spelers kopen? Dat had John ook wel gekund als hij wat uit had mogen geven.
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Ik kan de uitleg al invullen. Hebben gewacht op buitenkansjes maar de bleken niet haalbaar. We mogen het doen met een huurling als ketchup…
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Wel fijn dat je even verteld dat hij stewart heet en niet steward!! Al had een willekeurige steward deze namen ook kunnen bedenken, en wellicht had de steward wel gezien dat flamingo geen 9 miljoen waard is.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Je hebt zeker gelijk. Maar je bent zo goed als je laatste prestatie. Realiseer je dat Stewart deze credits dus ook weer zeer snel kan verspelen aangezien dit jaar een aantal zaken voorlopig niet in zijn voordeel uitvallen. Want hoe lang zijn wij al niet op zoek naar die rechter CV en je zou verwachten dat vooral na het Bella Kotchap echec van vorig seizoen er eindelijk eens resoluut gehandeld zou worden omdat die lijstjes al lang en breed klaar zouden moeten liggen. Daarnaast maak ik mij grote zorgen om het grote kapitaal wat onze selectie op dit moment vertegenwoordigt maar inmiddels een behoorlijk risico aan het lopen zijn dat er na dit jaar een flink aantal jongens uit hun contract lopen en/of nog maar een 1 jarige verbintenis hebben (Bakayoko, Veerman). Zie het maar eens voor elkaar te krijgen om al die contracten komend seizoen te verlengen. De vooruitzichten zijn op dit moment verre van positief in een jaar wat wel echt ons jaar zou moeten worden in het cashen en doorselecteren om weer een ‘Europese stap’ te kunnen maken. Ik hoop van ganser harte dat Stewart mijn vrees compleet kan wegnemen maar daarvoor heeft hij dus nog bergen te verzetten (selectie compleet houden, 3 verdedigers erbij, veel aflopende contracten zien te verlengen) lukt hem dat, dan pas verdient hij alle lof. Lukt hem dat niet dan zou alles wat wij vorig seizoen hebben opgebouwd weer als een kaartenhuis in elkaar kunnen vallen!
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Goed punt, ten minste als je het hebt over dat Stewart zijn baan, en de prestatie "dagvers" is. Ik denk dat hij zelf verwacht had dat baka en wellicht veerman verkocht zouden worden. Sterker, hij heeft dat einde seizoen (ik meen in studio voetbal) uitgesproken.

Als Lang niet geblesseerd was geraakt, en daarmee een EK had gespeeld, was die kans ook reeel geweest.

En dat is dus een beetje mijn punt. Er staat een hele goeie selectie. De transfer deadline is nog niet voorbij, we staan ongeslagen zonder puntverlies bovenaan, en hebben de beste trainer. De balans is (nog) niet negatief.

Ik heb ook meermaals aangegeven dat ik me zorgen maak over de verdediging. En de tijd wordt krap. Maar ik wil ook het verhaal erachter weten. En daarmee heeft hij voor mij credits.
+1/-0

 
 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Niet zeggen hoor. Dan worden ze kwaad
+1/-0

 
4 weken geleden
Heb je je nu speciaal aangemeld om steward(??) af te komen zeiken. Of ben je eigenlijk iemand anders?
+4/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Ik snap niet waarom hij zo verdedigd word hier. Dest , lang , Schouten , iedereen wist dat dat versterkingen zijn.. 9 mil voor flamingo is trouwens al de eerste grote mispeer
+1/-3

 
4 weken geleden
Ik volg je even niet. Bedoel je dat PSV Dest, Schouten en Lang niet had moeten halen dan? Ik vermoed dat de titel dan vorig jaar in Rotterdam was gebleven. Flamingo nu al af branden vind ik flauw, zeker omdat ook hij gewoon speelt in een elftal zonder serieuze backs. Volgens iedereen hier was Ramalho ook een complete ramp, dus we zoeken ook nog eens verdedigers van een hoger niveau dan Ramalho, die binnen ons budget en salarishuis passen en PSV verkiezen boven het grote geld van de middenmoot in andere competities. Dat zijn niet zo heel veel spelers kan ik je vertellen. En de meeste wachten waarschijnlijk ook nog even af of er niet een club als Brentfort of Nantes of zo langskomt.
+3/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Jawel hoor, goede spelers! Ik bedoel daarmee dat er vanuit stewart 0,0 creativiteit in zit. Zijn het geen Nederlanders dan zijn het oud Ajacieden. Een Hancko , martinez etc waren nog vrij onbekend toen zij naar Nederland kwamen, das m’n punt. Daarbij zit hij nu al een tijdje bij psv en wist hij al die tijd dat de verdediging ‘t zorgenkindje is…. De kans dat hij nu simpelweg te laat is is aannemelijk. Laat ik situatie Walter en oli nog achterwege.
+2/-1

 
4 weken geleden
Stewart moet er voor zorgen dat er een team staat dat om de prijzen meedoet en dat heeft hij in zijn eerste volledige seizoen uitstekend gedaan. Voor het eerst in jaren stond er zelfs een elftal dat door de voorronde CL heen kwam en de volgende ronde wist te halen. Als hij dat presteert door allemaal gevestigde namen te halen, daarmee het CL geld binnen haalt en de spelers in waarde stijgen, kan ik enkel maar zeggen, goed gedaan. Waarom je helemaal kapot zoeken naar die ene ongeslepen diamant als je gewoon diamanten kan kopen. Het liefst zie ik enkel maar gearriveerde spelers en talentvolle jeugd. Boscagli en Benitez gaan niet vertrekken lijkt het nu, dus prima. Geboden bedragen waren belachelijk en door ze te houden kun je op een hoger niveau presteren. Als spelers niet willen verlengen kun je dat Stewart moeilijk kwalijk nemen, bij een aantal talenten is dat trouwens wel goed gelukt. Laten we eerst maar eens kijken wat er deze week gebeurt op de markt. Als de verdedigers voor het oprapen hadden gelegen waren ze er al geweest, zo simpel is het helaas niet. Onze concurrenten zijn inmiddels middenmoters in andere competities, en vooralsnog hebben we 3 gespeeld 9 punten, 15 voor en 3 tegen, dus ik zie het probleem nu niet zo, al 4 punten los op Feyenoord. Ik weet ook zeker dat als Stewart met een onbekende naam komt en die speler 1 fout maakt dat Stewart weer de gebeten hond is. Lekker makkelijk allemaal.
+2/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
4 weken geleden
Dat ons middenveld en aanval puur genieten is ontken ik ook niet. Maar ik zie ook dat we tegen Heracles gewoon heel gelukkig 2 doelpunten maken en een hardloper zoals Engels het ons bijzonder moeilijk kan maken.
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 weken geleden
Ben je nog steeds blij met Ernst??
+1/-0

4 weken geleden
Al dik twee en een half jaar hetzelfde, tot in de laatste dagen lopen pokeren en weer langs de pot pissen
+4/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.825 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman