Transparent
Inloggen
Sluiten

Karsdorp wordt morgen medisch gekeurd

29 augustus 2024 22:03
Foto: Pro Shots

Karsdorp wordt morgen medisch gekeurd; image source: Pro Shots

Rick Karsdorp mag zich vanaf morgen officieel PSV-speler noemen, mits hij zijn medische keuring goed doorstaat. PSV heeft een akkoord bereikt met de rechtsback, wiens contract bij AS Roma eerder vandaag nog ontbonden werd. PSV zal morgen kort na de medische keuring van Karsdorp zijn komst vermoedelijk bekendmaken.

De international van het Nederlands Elftal had zijn zinnen al langer op een terugkeer naar Nederland gezet. Hoewel PSV eerder aangaf, Rick Karsdorp niet als eerste optie op het lijstje te hebben staan, lijkt het erop dat PSV direct heeft geschakeld nadat bekend werd dat Karsdorps contract per direct was ontbonden door AS Roma, de club waar hij al sinds 2017 voor speelde.




Tags

karsdorp keuring ontbonden roma bekendmaken doorstaat geschakeld karsdorps nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
De waarschijnlijke balans die opgemaakt kan worden: voorin en op het middenveld niemand weg en eigenlijk alleen maar sterker op geworden ten opzichte van afgelopen half jaar met Lang en Driouch erbij. Rechts achter kan Karsdorp tegenvallen (verdedigend) maar zelfs ook een flinke verbetering zijn (veel meer een flankbestrijker en internationale ervaring op het hoogste niveau tov Teze). Links achter niks geks aangezien we Mauro toch al ingeplanned hadden ter overbrugging van Dest. Hij is binnenkort gewoon weer terug met zeer waarschijnlijk van Aanholt als back up. Centraal achterin zit de grootste pijn. Op eerste gezicht zou je denken dat Flamingo tov Ramalho een goede ruil is. Toch zat hier de meeste winst tov vorig seizoen en zie dat toch als gemiste kans. Na afhaken van optie 3 Itakura zal PSV uiteraard nog met een last minute huur constructie gaan komen a la Bella Kotchap maar daar verwacht ik nu al niks van. Hier mag Stewart zeker op afgerekend worden maar wellicht heeft dit veel minder invloed op komend seizoen dan je zou denken aangezien we aanvallend veel te goed zijn in de eredivisie en in de CL wellicht weer met de Schouten variant (en een versterkt middenveld) ons van onze beste kant kunnen laten zien
+3/-1

 
3 weken geleden
Van Aanholt is inmiddels al een tijdje weg
+1/-1

 
3 weken geleden
Zit zonder club en wil dolgraag door bij PSV, alleen PSV heeft aangegeven eerst voor betere opties te kijken. Maar zal dadelijk wel een contract aanbieden aan het patrick vermoed ik.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik verwacht ook dat er óf een linksback komt van het rijtje namen dat we al langs hebben horen komen, of dat Van Aanholt dit weekend weer aan de selectie wordt toegevoegd. Dat er iemand bij moet, moge duidelijk zijn. Mauro Jr. is niet alleen blessuregevoelig, hij komt ook nét iets tekort om basisspeler te zijn met het niveau wat PSV nastreeft.
+1/-0

 
3 weken geleden
Je zit misschien wel een heel seizoen met zwaar teleurgestelde en ongemotiveerde spelers zoals Benitez en Boscagli. Zij hebben al meerdere keren laten weten zeer ontevreden te zijn over de hele gang van zaken. Dat kan een groot gevaar worden in een toch al instabiele verdediging.....
+1/-0

 
3 weken geleden
die zouden toch juist heel gemotiveerd moeten zijn? Moeten volgend jaar een contract bij een andere club verdienen en zullen zich juist willen laten zien.
+3/-0

 
3 weken geleden
Als de resultaten gaan tegenvallen, dan zouden ze wellicht een gebrek aan motivatie kunnen krijgen. Ik verwacht echter dat, als de flow er eenmaal weer in zit, dat ze zich over hun teleurstelling heen zetten en in ieder geval 99% voor PSV geven. Want dat is uiteindelijk ook het beste voor hun eigen carrière en transferkansen komende zomer.
+1/-0

 
3 weken geleden
Wat willen ze nu gaan doen dan? Huilen omdat niemand een normaal bedrag voor hun op tafel wilde leggen? PSV valt niks te verwijten hierin!
+1/-0

3 weken geleden
Had (veel) liever een andere oud Feyenoorder (lees: De Vrij) zien komen….
+4/-0

3 weken geleden
Waarom is er bij feyenoord geen paniek omdat Geertruida vertrekt? Mis ik iets?
+1/-0

 
3 weken geleden
Die hoeven niet perse 1e te worden.
+9/-0

3 weken geleden
Nou, ik ben er blij mee.
Zoals ik al eerder zei, eindelijk weer eens een huftertje (in de goede zin van het woord) in de ploeg.
Niet een lief aaibare verdediger maar 1tje die zijn muil open trekt als iemand iets verkeerds doet, zal een keer tijd worden.
En verder, het zal mij jeuken waar hij allemaal heeft gebald, hij voetbalt vanaf morgen bij de mooiste clup van Nederland waar ik een trouwe supporter van ben.
+11/-0

 
3 weken geleden
Eens, gewoon een hele goede Nederlandstalige versterking. Ik ben er blij mee.
+1/-0

3 weken geleden
Prima aankoop gezien zijn ervaring bij AS Roma, leeftijd, en transfer-vrij over komen. Bosz zal vast prima met deze jongens om kunnen gaan.

Als Itakura ook niet komt omdat Gladbach hem niet laat gaan, begint het aankopen van een buitenlandse verdediger toch wel een raar verhaal te worden.
+3/-0

3 weken geleden
Blij als hij getekend heeft, kan zomaar nog naar Feyenoord gaan nu ook.
+1/-0

3 weken geleden
Het is inmiddels 5 voor 12 en dat in ogenschouw nemend is Karsdorp een prima vervanger voor Teze die er waarschijnlijk meteen staat.

Het misgrijpen van Itakura (waar op deze site merkwaardig genoeg geen melding van wordt gemaakt) is de zoveelste flater deze transferperiode. En we mogen nu voorzichtig de conclusie van deze transferperiode trekken dat we heel ambitieus zijn geweest maar in de verkeerde vijver hebben gevist.
+4/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Qua herkenbaarheid / identificeerbaarheid van het elftal een stap achteruit. Er vertrekt een echte PSV-er met 15+ dienstjaren en er komt een ras-Feyenoorder voor terug.

Toch merk ik dat ik er niet ongelukkig mee ben. Een rechtsback was een must, en deze jongen was bij Feyenoord een prima back en heeft ook in Rome een aantal uitstekende jaren gekend.

Hopelijk kan hij bij een rustige club als PSV, onder een kundige trainer als Bosz en met goede teamgenoten weer eens een mooi, stabiel en goed seizoen neerzetten!
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Voorlopig resumé; centraal achterin is nu al voor de 5e transferperiode op rij niet doorgepakt, Da's toch wel pure armoede te noemen. Transferperiode goed begonnen met vastleggen van Tillman en Driouech. Daarna verkeerd gegokt en teveel gepokerd. Wel fijn dat de zware kanonnen allemaal binnenboord zijn gebleven, daar hadden we vooraf allemaal voor getekend. En nu vol inzetten op verlengen, te beginnen met Boscagli (Non heb je al, Oui kan je krijgen) Bakayoko, Veerman.
+2/-0

 
3 weken geleden
Niet persé 4e keus, ze vonden hem het schijnt heel interessant, veel talent. Maar waarom ze dan nu pas doorpakken voor hem weet ik ook niet.

En het is imo ook heel normaal dat je meerdere opties aftast natuurlijk, we hebben simpelweg niet de poen zoals in de Premier league om meteen te kopen wat je wilt natuurlijk.
+1/-0

 
3 weken geleden
Het is inderdaad niet zo zwart-wit zoals het soms lijkt. Ik denk dat Stewart zijn uiterste best heeft gedaan om de 1e 3 kandidaten te halen. Frustrerend is het wel als supporter dat het dan niet lukt
+2/-0

3 weken geleden
Nu gauw doorschakelen naar meer spelers
En als dat niet lukt bij city of andere Engelse club huren was toen ook een groot succes met Brainwaith.
+2/-0

3 weken geleden
Beter een half ei dan een lege dop...
+2/-0

3 weken geleden
Het nieuws wordt hier niet echt bijgehouden hè. Liggen beetje te slapen.
+3/-0

 
3 weken geleden
* Dat Karsdorp pas zaterdag gekeurd wordt i.p.v. vandaag.
Bericht is van donderdag dus deze suggereert dat de keuring vandaag is.

* Tevens zitten Veerman en Schouten bij het Nederlands elftal en deze is hierop niet te vinden.

* Lang heeft een gesprek gehad met Bosz en zijn excuses aangeboden.

* Zondag zit Lang niet bij de selectie en wordt hem rust gegund.

* Itakura komt definitief niet naar PSV en PSV is doorgeschakeld naar een ander.

* Persconferentie van Bosz is al ruim 2 uur geleden geweest en er staat nog steeds geen nieuws over het duel met Go Ahead Eagles.
+4/-0

 
3 weken geleden
VI: Joel Ndala gaat de voorhoede van PSV versterken. De 18-jarige aanvaller komt over uit de jeugd van Manchester City.
+1/-0

 
3 weken geleden
VI: PSV schakelt daarop over naar Adamo Nagalo van FC Nordsjaelland.
+1/-0

3 weken geleden
Mats Hummels wellicht inlijven, extra centrale verdediger ?? (transfervrij)
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman