Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing op PSV-Go Ahead Eagles

30 augustus 2024 21:52 - VoetbalmetNoël / PSV.supporters.nl
Foto: Pro Shots

Voorbeschouwing op PSV-Go Ahead Eagles; image source: Pro Shots

Voor @VoetbalmetNoel namens PSV.supporters.nl heb ik vanmiddag op De Herdgang voorbeschouwd met niemand minder dan Marco Timmer. In het dagelijks leven bekend als PSV-clubwatcher namens Voetbal International maar in zijn vrije tijd fanatiek en enthousiast supporter van Go Ahead Eagles. Dat maakte hem dé ideale kandidaat bij uitstek om vooruit te blikken op de competitiewedstrijd tussen dé verrassing en de landskampioen van het afgelopen seizoen.




Tags

eagles voorbeschouwing blikken fanatiek herdgang timmer voetbalmetnoel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Leuk intv Noël .👍🏻
Voor de zekerheid ook maar alvast binnen gaan zitten vanwege een eventuele blaffende hond net als bij de achterbuurman van Björn ?😎
+4/-0

3 weken geleden
Vraagje: zijn de clubwatchers van die andere twee grote clubs in Nederland ook in hun vrije tijd fan van een andere eredivisieclub? Geen suggestieve vraag hè, maar gewoon een vraag uit interesse.
+1/-0

 
reactie verwijderd

3 weken geleden
euk, maar wat ik me afvraag: Als PSV.Netwerk.to een 'journalist' inhuurt, waarom komen er dan dit soort onzinstukjes, terwijl we geen nieuws krijgen over nieuwe spelers? Moet Noël nu niet gewoon live bij het St Anna en De Herdgang zitten?
+2/-0

 
3 weken geleden
De ene journalist is de andere niet. Volgens mij is Noël al lange tijd actief (geweest?) binnen de supportersvereniging en nu actief op deze plek. Hij schrijft artikelen en maakt dit soort items, waar anderen elk geruchtje online delen. En volgens mij nog wel voor een schrale onkostenvergoeding. Ik vind het wel een verrijking voor deze plek. Sterker nog, ik vind het beter dan wat die Rik Elfrink (namens het ED nota bene) produceeert.
+2/-0

 
reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman