Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verliest opnieuw in slotminuut

30 augustus 2024 21:45
Foto: Pro Shots

Jong PSV verliest opnieuw in slotminuut; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vanavond opnieuw laat in de wedstrijd het deksel op de neus gekregen, dit keer op bezoek bij MVV Maastricht. In de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Luca Foubert de winnende 3-2.

Na een 0-0 ruststand kwam Jong PSV na acht minuten spelen in de tweede helft op voorsprong dankzij een benutte penalty van Jesper Uneken. Twee minuten later lag de gelijkmaker van Sven Braken al achter Niek Schiks in het doel. Zo'n tien minuten na de gelijkmaker kwam MVV op voorsprong dankzij een goal van Rayan Buifrahi. Vier minuten voor tijd maakte Jesper Uneken nog de verdiende gelijkmaker, maar niet veel later ging het alsnog opnieuw mis voor de ploeg van Alfons Groenendijk.

Jong PSV had vanavond twaalf doelpogingen ten opzichte van vijftien doelpogingen van de thuisploeg. Daarentegen had Jong PSV wel het overwicht in balbezit, 63% tegenover 37% voor MVV. Evenals afgelopen maandag tegen Telstar, waarin Jong PSV ook dominant op de helft van de tegenstander speelde maar onmachtig bleek om dat overwicht in goals uit te drukken, gingen de drie punten naar de tegenstander.

Ook voor Jong PSV geldt dat ze vrijaf zijn gegeven tijdens de aankomende interlandperiode. Daardoor duurt het nog twee weken voor Jong PSV op zoek kan gaan naar eerherstel. Op 13 september aanstaande is TOP Oss de volgende tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie. Die ploeg is het seizoen verrassend goed begonnen met zeven punten uit drie wedstrijden en spelen morgenmiddag om 16:30 uur hun vierde wedstrijd op bezoek bij het gedegradeerde FC Volendam.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong doelpogingen jesper slotminuut uneken alfons braken buifrahi deksel dominant eerherstel foubert groenendijk luca maastricht morgenmiddag niek onmachtig oss rayan schiks volendam vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Sjonge jonge jonge zeg. Met gemak kan je deze kop er wekelijks tijdens de wedstrijd al op zetten. Dit is niet meer normaal hoe vaak dit gebeurd. Het lijkt alleen maar erger te worden. Als de spelers vanaf de 80e minuut op de klok kijken beginnen ze al te zweten. De tegenstander denk mooi 1-1 met nog een paar minuten te spelen dan komt het wel goed. de supporters vieren de overwinning al.....tijd voor een sportpsycholoog.
+1/-0

3 weken geleden
Gewoon een gebrek aan kwaliteit en dan nog niet eens op voetballende kwaliteiten maar op mentaal vlak.Dit JPSV heeft geen mentale hardheid en drive om een overwinning veilig te stellen.Of Boesen,van Nistelrooij of Groenendijk trainer is maakt niet uit.Dit probleem is al een aantal seizoenen aan de gang.Heeft er waarschijnlijk mee te maken welk type speler PSV scout.Types als Hartman,De Vrij en Karsdorp lopen niet in de PSV jeugd rond.
+1/-0

3 weken geleden
Met dit tenue sta je bij voorbaat al 1-0 achter
+1/-0

3 weken geleden
Verrassend in de laatste minuten punt(en) verliezen. Pfff.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman