Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman zegt af voor Oranje

2 september 2024 19:41
Foto: Pro Shots

Joey Veerman zegt af voor Oranje; image source: Pro Shots

Joey Veerman heeft zich noodgedwongen afgemeld voor de interlands met het Nederlands Elftal tegen Bosnië Herzegovina en Duitsland komende week. De middenvelder van PSV ondervond een dag na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles teveel last van de tik op zijn enkel en heeft zich daardoor nu geblesseerd afgemeld bij bondscoach Ronald Koeman. Daardoor is Jerdy Schouten de enige PSV'er in de selectie van Oranje.

Ronald Koeman heeft verrassend gekozen voor Justin Kluivert als vervanger van de geblesseerde Joey Veerman. De zoon van oud-PSV'er Patrick Kluivert is een vaste kracht bij Bournemouth en heeft zich in Engeland in de kijker gespeeld bij Ronald Koeman.




Discussieer mee op de forums


Tags

joey veerman koeman oranje kluivert bosnie bournemouth duitsland eagles engeland herzegovina jerdy noodgedwongen schouten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mooi, dat Schouten ook die onzinpotjes maar afzegt
+4/-2

2 weken geleden
Heel goed, je kan het daar toch niet goed doen.
Lekker beetje uitrusten voor de komende periode.
+4/-1

2 weken geleden
Jammer voor hem. Onderdeel iutmaken van je nationale 11tal is toch wat elke speler wil. Fijn voor PSV. Straks weer helemaal fit.
+2/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
Jammer, hopelijk valt het mee. Verder snap ik de opmerkingen hierboven niet. Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk interland spelers met zo veel mogelijk interlands achter hun naam. Geweldige ervaringen voor hen, goed voor hun ontwikkeling, goed voor hun marktwaarde en extra mogelijkheden om zich in de spotlight te spelen. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om met spelers te trainen die nog een stap verder in hun ontwikkeling zijn en speel je regelmatig tegen CL waardige spelers.

Alleen maar beter als spelers dit soort wedstrijden kunnen spelen en ervaring op kunnen doen, zowel voor de speler als PSV zijnde. Dat het risico op eventuele blessures dan bij het nationale elftal gelopen wordt in plaats van op de Herdgang is hooguit gevoelsmatig extra zuur, maar spelers kunnen ook gewoon op de Herdgang geblesseerd raken. Trainen en voetballen doen ze toch wel, het risico moet wel echt drastisch hoger liggen bij het nationale elftal om tegen de voordelen op te wegen.
+3/-0

2 weken geleden
Begrijpelijk: komend weekend is het kermis in Volendam
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman