Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verlengt ook contract Jesper Uneken

4 september 2024 19:34 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV verlengt ook contract Jesper Uneken; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist bevestigd ook het contract van Jesper Uneken te hebben opengebroken en verlengd tot de zomer van 2027. Zijn vorige contract liep volgende zomer af en dus is het nieuwe contract van de talentvolle aanvaller met twee jaar verlengd.

Jesper Uneken werd al in 2011 opgenomen in de PSV-Academy en heeft zich gedurende de afgelopen dertien jaar ontwikkeld tot echte goaltjesdief. De geboren Bosschenaar en zoon van oud-PSV jeugdtrainer Peter Uneken maakte in het afgelopen seizoen zijn debuut in PSV-1 en luisterde zijn debuut op met een doelpunt. Tegen AZ maakte de spits de 5-1 in de extra tijd.



Jan Vennegoor of Hesselink, als technisch directeur betrokken bij het aan- en verkoopbeleid van Jong PSV, is erg blij met de contractverlenging: "Jesper is een spits die je niet vaak meer ziet en bovendien een speler waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Met zijn neusje voor de goal en zijn vermogen om ballen vast te houden is hij een klassieke targetman. We zijn blij dat hij langer bij ons blijft en zijn benieuwd welke stappen hij de komende jaren gaat zetten. Hij heeft een gezond soort eigenwijsheid die hij vast moet houden en die hem met de hulp van de mensen bij onze club ver kan brengen."

Ook Jesper is duidelijk verheugd met de contractverlenging: "Het voelt altijd als een beloning als zo'n grote club aangeeft met je verder te willen. Ik zit nu veertien jaar hier in de opleiding en ben hier dus van kinds af aan mee bezig. Dan is de dag waarop je je contract mag verlengen natuurlijk heel speciaal. Het is een blijk van waardering en een teken dat je goed bezig bent. Ik wil het zo goed mogelijk blijven doen bij Jong PSV en daarna de stap zetten naar PSV 1. Daarvoor moet ik me blijven ontwikkelen en ik krijg hier ook alle ruimte om dat te doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

jesper uneken jong academy blijk bosschenaar eigenwijsheid goaltjesdief hesselink kinds neusje targetman vennegoor verkoopbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ik had het vorig seizoen niet verwacht maar hij laat echt leuke dingen zien. Beetje Sam Lammers 2.0 lijkt ie me, maar met een beter neusje voor de goal.
+1/-0

 
2 weken geleden
Hopelijk haalt die meer uit zijn carrière dan de Sam. Iets te veel ideale schoonzoon/hockeydude Vibes bij Sam. Goede voetballer, te weinig "klootzak"
+4/-0

 
2 weken geleden
Klopt zeker.
Sam moest idd dat stukje klootzak.
Zonde want hij is snel genoeg, kopsterk.
Daarnaast 2 benig en enorm technisch. Hoop dat Sam meer een lul wordt bij Twente en dat zachte van zich afgooit. In potentie altijd een echte PSV / oranje spits geweest, maar zie het er nu niet echt meer van komen.

Jesper heeft al leuke dingen laten zien en z’n neusje voor de goal is zeer aanwezig. Begint op jonge leeftijd en nog onervaren toch al zeer belangrijk te worden voor jong PSV. Hoop dat ie leuke dingen gaat laten zien en zich door ontwikkeld.

Hoop dat Pepi zich ook nog wat meer laat zien en het Luuk wat moeilijker maakt.
Leuk dat je extreem gedreven bent en dit ook uitstraalt op het veld, daar begint het mee en daarmee win je de harten van de supporters.
Maar zoals hieronder ook al vermeld, als ie langer speelt zoals basis of lange invalbeurt zoals afgelopen weekend, dan is ie nog niet waar die zijn moet.
Maar zit er zeker wel in. En die bal op de lat; tja als zo een erin gaat staan praten we ook anders natuurlijk ;-) maar dan moeten ze er wel in.


2025/2026 pepi basis
2026/2027 pepi basis (jesper invallen)
2027/2028 jesper basis (pepi goed verkocht!)
+2/-0

 
2 weken geleden
Mooie vooruitzichten heb je geschetst. Hopelijk kan hij het waar maken.
+2/-0

 
2 weken geleden
Het mooie van al die voorspellingen is dat ze zelden uitkomen. Herinner je ene Locadia nog? Die zou ook wel even onze nummer 1 spits worden
+1/-0

 
2 weken geleden
Locadia met zijn keiharde voeten en lammers zijn beide te vroeg vertrokken omdat ze dachten klaar te zijn om eerste spits van PSV te zijn.
+3/-0

 
2 weken geleden
Het is maar hoe je het bekijkt. Financieel gezien zijn ze voor PSV denk ik op het juiste moment vertrokken.
+3/-0

 
2 weken geleden
Eens!! Financieel zeker. Voor hun ook om teleurstelling te voorkomen..
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik heb hier niets voor locadia voorspelt.
De ene voorspeller is de ander niet.
Locadia is gewoon geen voetballer, nooit echt geweest.
Sam daarentegen heeft een mega techniek en spatte in zijn PSV tijd het voetbal van af.
+1/-0

 
2 weken geleden
Toch deed Locadia het zeker niet onaardig bij PSV. Dat zijn carrière na PSV zo dramatisch zou verlopen, had ik zeker niet durven voorspellen. Sam Lammers is inderdaad een prima spits voor de bovenkant van de eredivisie. Dat liet hij bij Heerenveen zien, vorig jaar bij Utrecht en ik verwacht dat hij dat ook bij Twente laat zien. Het gekke is dat het er tot nu toe nergens anders is uitgekomen. Waarschijnlijk wordt er in de andere competities (zelfs de Schotse) toch anders verdedigd dan hier, waardoor het voor het type spits dat Lammers is een stuk lastiger is.
+1/-0

2 weken geleden
Erg benieuwd of Jesper zich binnenkort echt kan mengen in de strijd om opvolging van Luuk. Dat zal nog een hele opgave worden om voor Luuk een waardig opvolger te vinden. Bij Pepi heb ik persoonlijk mijn twijfels.
+3/-0

 
2 weken geleden
Als invaller heeft pepi het elke keer meer dan goed gedaan. Op laatste keer na als je mij vraagt.

Mag hij langer dan 15 minuten invallen en dan heeft die helaas een offday.
+3/-0

2 weken geleden
Een echte target-man a la Vennegoor zelf of Luuk de Jong,maar uiteindelijk zullen het aantal doelpunten die hij weet te maken zijn weg omhoog bepalen.
In ieder geval leuk dat hij mocht bijtekenen en wens hem alle succes.
+2/-0

2 weken geleden
Leuke speler. Of hij ooit eerste spits bij PSV is natuurlijk afwachten.
+1/-0

2 weken geleden
De spitspositie is zeker geen eenvoudige positie. In Eindhoven zijn we zo ontzettend verwend door een arsenaal aan geweldige spitsen, dat het verre van eenvoudig is om aan de verwachtingen te voldoen. Zelfs aan Luuk is op diverse momenten getwijfeld (en toegegeven, ook door mijzelf). Maar jongens als Van Nistelrooij, Kezman, Ronaldo, Romario, Nilis en nu Luuk de Jong zijn uitzonderlijke spelers, van wie velen tot de top van de wereld behoorden.

Jesper Uneken komt net kijken en zal de droom hebben iets te gaan presteren in zijn carrière wat in de buurt komt van bovengenoemde voetballers. De kans dat dat hem niet gaat lukken, is natuurlijk vele malen groter dan de kans dat het wel gaat lukken. Maar alles begint met ambitie en elke dag opnieuw keihard werken. Voor zover ik het nu kan inschatten, zit er een goeie kop op bij deze jongen. Laten we afwachten of hij de stijgende lijn kan doorzetten en dan kunnen we volgend jaar in de voorbereiding gaan zien of hij aan kan haken bij het PSV1-niveau. Vooral fysiek lijkt het me dat hij nog wat stappen te maken heeft om iets meer zijn mannetje te kunnen staan.
+1/-0

2 weken geleden
Behalve Locadia en Lammers hadden we ook nog Piroe die nu bij Leeds united speelt en doet het met zijn carierreverloop dus ook niet onaardig.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman