Transparent
Inloggen
Sluiten

Eendracht Door Europa

11 september 2024 16:32 - BMW, Voetbalzone & PSV.supporters.nl
Foto: BMW van Laarhoven

Eendracht Door Europa; image source: BMW van Laarhoven

Komende zondag vertrekken Tarek "Mr. Bavaria" en Noël van de Laar naar Turijn waar PSV het dinsdagavond opneemt tegen het plaatselijke Juventus. De reis wordt gesponsord door official carsupplier van PSV BMW Van Laarhoven en vastgelegd door cameraman Levi Prince. Volg onze accounts op social media en YouTube en blijf op de hoogte van onze avonturen onderweg naar en in Italië, evenals onze reis volgende maand naar Parijs, in december naar Guingamp en in januari naar het Servische Belgrado.




De avonturen van Mr Bavaria en Noël van de Laar zijn vanaf zondag te volgen via onderstaande link:
Bekijk hier ons YouTube-account vanwaar we onze nog te beleven avonturen onderweg naar Turijn zullen delen en vergeet vooral niet even te subscriben!




Tags

avonturen bavaria eendracht laar noel turijn accounts bmw cameraman carsupplier guingamp juventus laarhoven levi parijs plaatselijke prince subscriben tarek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
7 dagen geleden
Gesponsord en al nog wel... idd ook te oud voor.
+2/-0

6 dagen geleden
Leuke snoep reizen voor ze. Mochten ze een keer een echte voetbal kenner mee willen hebben, dan zie ik de uitnodiging wel tegemoet
+1/-0

6 dagen geleden
Ik mis het oude netwerk! Deze site wordt met de dag minder aantrekkelijk om te bezoeken
+7/-0

 
6 dagen geleden
Same. Sorry Noël, ik heb gelezen dat jullie een beetje een nieuwe weg willen inslaan met meer videocontent. Maar ik kom hier eigenlijk altijd omdat dit de site is/was waar je het pure & relevante PSV nieuws krijgt, gefilterd van alle randzaken, roddels, en RTL boulevard dingen zoals je op bijvoorbeeld Voetbalprimeur krijgt. Ik wil niet je idee afbranden, zo'n tocht lijkt me best lachen voor jullie en misschien ook een aantal leden hier. Maar ik heb het gevoel dat er veel bezoekers zitten die hetzelfde in de site waarderen als wat ik hierboven noemde. Ik kwam naar PSV supporters / PSV netwerk en wist: als daar een nieuw nieuwsitem staat, dan is het 9 van de 10 keer iets relevants dat ik wil weten. Klein verzoek vanuit de achterban om daar niet te ver van weg te bewegen.
+7/-0

 
6 dagen geleden
Helemaal mee eens. Op Voetbalprimeur staat veel rommel en veel clickbait. PSV Netwerk/Supporters zou de site moeten zijn met relevante informatie en was dat ook altijd. Helaas zie ik hier ook steeds meer (voor mij) onbelangrijke zaken voorbij komen.

Plus, ik kwam er tijdens de transferperiode achter dat belangrijk PSV nieuws op deze site wel heel erg laat gemeld wordt. Dan is Voetbalprimeur er wel als de kippen bij. Zal ongetwijfeld met de grote van het team te maken hebben, maar als lezer wil je natuurlijk wel zo snel mogelijk op de hoogte zijn van het laatste belangrijke PSV nieuws.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
6 dagen geleden
Het kan af en toe wellicht sneller, maar als je alle speculatieve roddels en clickbait wilt vermijden en zo alleen het daadwerkelijk relevante nieuws wilt berichten, dan is het ook niet gek wanneer je regelmatig aan de late kant bent.

De lat qua betrouwbaarheid en verificatie ligt dan hoger.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Als je aan dag later dan PSV meldt als er een speler is gepresenteerd, ben je gewoon veel te laat. Maar wel een interview met een fan van n andere club doen... tsja
+1/-0

 
6 dagen geleden
Zeer herkenbaar.
Dat ik hier nog kom is nu puur uit gewoonte, maar niet omdat ik verwacht dat ik redelijk snel het nieuws lees die ik wil lezen. Dat was voorheen wel zo.
+5/-0

 
6 dagen geleden
Voorheen kon je toch ook nieuws berichten aanleveren?
+1/-0

 
6 dagen geleden
Zo interessant nieuws, ik als BMW rijder zal eens met Van Laarhoven gaan babbelen, misschien kunnen ze wel met enkele bussen gaan, kan ik ook mooi mee.
+1/-0

6 dagen geleden (gewijzigd)
Prima om nieuwe dingen te proberen. En dat sommige nieuwe dingen er dan in het begin wat knullig uitzien zoals de video's en interviews op trainingskamp dat kan. Sommige dingen zullen groeien en andere dingen zullen uitindelijk sneuvelen. Prima. Hoort bij vernieuwen en leren.

Waar ik me wel een beetje aan stoor is het plaatsen van niet relevante artikelen (bv. over oud-PSV'ers) en tegelijk het niet plaatsen van relevante artikelen over PSV spelers. Dat zijn vreemde keuzes. Al met al voelt het wel een beetje alsof de bezoekers van deze website steeds meer uit het oog worden verloren.
+3/-0

 
5 dagen geleden
Ik heb nog niks gelezen over de nieuwe club van Brenet ;)

Ik stoor mij vooral aan de reclames hier die je mobiele scherm steeds naar boven en naar beneden doen springen. Dat leest erg vervelend.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten stewart teze veerman