Transparent
Inloggen
Sluiten

Nagalo bij wedstrijdselectie; Karsdorp nog niet

13 september 2024 16:13
Foto: Noël van de Laar

Nagalo bij wedstrijdselectie; Karsdorp nog niet; image source: Noël van de Laar

Rick Karsdorp sluit voorlopig nog niet aan bij de wedstrijdselectie van trainer Peter Bosz. Dat gaf de oefenmeester vanmiddag aan op de persconferentie op De Herdgang; voorbeschouwend op de competitiewedstrijd tegen NEC morgenmiddag in het Philips Stadion. Nagalo is wel al van de partij, nadat hij vanmiddag voor het eerst met de groep meetrainde.

"Nagalo heeft de hele voorbereiding meegedraaid bij zijn oude club en sinds zijn komst heeft hij hier individueel op de club getraind. Vandaag sluit hij voor het eerst bij de groep aan dus we gaan zien hoe hij ervoor staat. Rick Karsdorps laatste wedstrijd was in april, heeft na een extra lange vakantie individueel getraind bij AS Roma. Die komt dus van veel verder en zal voorlopig nog geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. Sowieso morgen en dinsdag nog niet", aldus Peter Bosz over de twee nieuwste aanwinsten van de club.




Tags

nagalo karsdorp bosz herdgang karsdorps meegedraaid meetrainde morgenmiddag oefenmeester roma voorbeschouwend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Hmm dus dat wordt Ledezma als rechtsback tegen Juventus in Italie.. Hoop alleen dat we geen grote nederlaag lijden. Dat kan toch doorwerken in de rest van de wedstrijden. Ik blijf toch echt mijn twijfels houden over de afgelopen transferperiode.

Kijk Stewart heeft het tot deze periode fantastisch gedaan, maar deze periode heb ik echt mijn twijfels. Dat moet ook gezegd kunnen worden toch ? Zonder dat ik meteen Stewart ontslagen wil hebben ofzo. Vorig jaar was onze defensie al niet geweldig (in Europa) en wat we momenteel beschikbaar hebben lijkt me nog minder. Nationaal ok, maar Europees.
+4/-1

 
6 dagen geleden
Ik ben het er gewoon mee eens.
Stewart had het tav de verdediging anders aan moeten pakken.
Met Schouten weer naar achter maak je het middenveld ook minder goed, dus dat probleem was al lang bekend.
+1/-0

 
5 dagen geleden
Ben het niet met je eens … Ik denk dat Stewart het deze periode ook weer fantastisch heeft gedaan. Je vergeet waarschijnlijk dat hij bijna de hele selectie van vorig jaar heeft weten te behouden.

Daarbij, neem deze selectie en voeg 1 of 2 verdedigers toe … Wat gaan we dan meer bereiken? In de ED moeten we “gewoon” weer 1e (of zeker 2e) kunnen eindigen. In de CL zouden we misschien een paar puntjes meer kunnen pakken, maar van de echte toppers gaan we het toch altijd afleggen.
Ik geloof dat dit een goede lange termijn strategie is van Brands en Stewart, waarmee een hele goede financiële basis wordt opgebouwd.
Tja, misschien een wedstrijdje meer van een (sub)top club winnen is leuk, maar dat weegt niet op tegen de investering(en), naar mijn mening.
+2/-0

6 dagen geleden
Voor de transferperiode riepen we allemaal dat er iets moest gebeuren want de CL ingaan met Oppegard, Dams en Ledezma was zelfmoord. Nu is er de afgelopen weken van alles gezegd en zijn er 184 namen voorbij gekomen en guess what, we gaan de CL in met Dams en Ledezma. Als je het zo samenvat was dit niet zo'n succesvolle transferperiode volgens mij.😒

En ja Nagalo komt eraan Karsdorp komt eraan, Mauro komt terug, Dest komt terug maar hoeveel punten heeft ons dat dadelijk gekost??
+3/-0

 
6 dagen geleden
De tijdlijn klopt niet. Voor de transferperiode was Teze nog rechtsback. Was Ledezma nog niet in beeld als rechtsback. Was Mauro nog fit en linksback. Was Oppegard reserve. Was Dams nog niet in beeld. En was Obispo ook nog fit.
+3/-1

 
6 dagen geleden
Oké dan, halverwege de transferperiode riepen we......
Dan klopt de tijdlijn ook weer.
+2/-0

 
5 dagen geleden
De potjes waar het moet gebeuren in de CL duren gelukkig nog wel even. Juve, PSG, waarschijnlijk Sporting, allemaal een maatje te groot, ook met de geblesseerden en de verdedigers die we hadden kunnen betalen. Als we de tussenronde halen hebben we het prima gedaan. In de competitie zijn we zoveel sterker dan de rest dat ik me niet heel veel zorgen maak. Het is jammer dat we voor de CV een aantal x zijn afgetroefd, maar dat is ook onze positie op de markt. Voor 45 miljoen had Steward ook goede versterkingen kunnen halen. Ik denk dat de beoogde basis prima is en Mauro als stand in voor Dest is voor een tweede keuze ook genoeg. Blessures laten zich helaas niet voorspellen, anders had Ramalho vorig jaar ook veel minder gespeeld.
+2/-0

6 dagen geleden
Geen paniek … Mauro schijnt terug te zijn. En we kunnen ook nog schuiven met Flamingo naar rechtsback, zodat Nagalo gelijk voor de leeuwen kan …

Maar ook dan zou het zomaar kunnen dat dat nog steeds niet goed genoeg is om Juventus uit te winnen.

En ik vraag me ook oprecht af of Karsdorp de verschilmaker is.
+1/-0

6 dagen geleden
Het is heel simpel…. Ledezma en oppegard beide niet opstellen, een fitte Mauro kan op rechtsback dan wel linksback! Dams is in mijn optiek beter dan oppegard, rustiger en minder druistig, dus op de linksback lost zich dat ook op…..2 manieren, althans zo had ik het gedaan als ik Peter was:
Flamingo-Nagalo-Boscagli-Mauro of
Mauro-Nagalo/Flamingo-Boscagli-Dams
Neemt niet weg dat men Karsdorp veel eerder had moeten oppikken…. Was hij misschien nu wel wedstrijd fit geweest en wat had dat opgeleverd….. ik blijf de transfer window met name met de achterste linie een groot lachertje vinden, stewart is hierin zeker niet geslaagd!
+1/-0

 
6 dagen geleden
Die stond eerder nog onder contract bij Roma. Ik heb zo'n vermoeden dat het ook niet goed was geweest als PSV hem eerder had 'opgepikt' voor pak 'm beet 5 miljoen.
+2/-0

5 dagen geleden (gewijzigd)
Benieuwd wat Nagalo gaat brengen. Het is dun achterin als je tegen Juventus moet. Ik ben het er wel mee eens dat we daar echt de topper missen. Rest teansferperiode geweldig met wat we aan mideenveld en aanval hebben. Dan maar de hele wedstrijd aanvallen he 🙂
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman