Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV boekt laat gelijkspel

17 september 2024 02:55
Foto: Pro Shots

Jong PSV boekt laat gelijkspel; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vanavond met 2-2 gelijkgespeeld thuis tegen ADO Den Haag. PSV kwam halverwege de eerste helft verdiend op voorsprong via een doelpunt van Emir Bars. De bezoekers uit de Hofstad wisten binnen het eerste kwartier na rust de achterstand om te buigen tot een voorsprong dankzij goals van Finn de Bruin en Daryl van Mieghem. In de slotfase redde centrale verdediger Sven van der Plas op aangeven van nieuwkomer Marcus Young nog een punt voor de ploeg van Fons Groenendijk.

Jong PSV speelde met slechts twee wijzigingen ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen TOP Oss, die met 0-3 werd gewonnen. Alleen Isaac Babadi en Ayodele Thomas speelden vandaag niet mee, zij werden vervangen door Jordy Bawuah en doelpuntenmaker Emir Bars. Dankzij het gelijkspel staat Jong PSV nu op acht punten, samen met Jong Ajax, FC Dordrecht, FC Eindhoven en FC Emmen. Die eerste twee hadden een wedstrijd minder nodig om tot acht punten te komen, en dus vinden we Jong PSV terug op een
negende plek.

Morgenmiddag speelt Jong PSV in Turijn tegen de talenten van Juventus in het kader van de UEFA Youth League. Die aftrap vindt plaats om 14:00 uur op het trainingscomplex van de Italiaanse grootmacht. Vervolgens wacht vrijdag de volgende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Dan gaat het team van Groenendijk naar Venlo om het in De Koel op te nemen tegen het plaatselijke VVV. De Limburgers kennen vooralsnog een uiterst teleurstellende seizoensstart. Met slechts vijf punten uit zes duels vinden ze zich terug op een zeventiende plaats. Vanavond ging de ploeg van trainer John Lammers hard onderuit. In het Rotterdamse Kralingen was degradant Excelsior met liefst 4-0 te sterk.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bars emir groenendijk ado aftrap ayodele babadi bawuah bruin buigen daryl degradant doelpuntenmaker dordrecht emmen excelsior finn fons isaac juventus kader kralingen lammers marcus mieghem morgenmiddag nieuwkomer oss plaatselijke plas seizoensstart turijn uefa vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Verrassende late gelijkmaker van JPSV door uitblinker vd Plas.Maakt een goede indruk in de verdediging.Al met al een terecht gelijkspel omdat jong de eerste helft beter was en Ado de 2e.Toch alweer 9 doelpunten tegen maar er zit vooruitgang in.
+2/-0

2 dagen geleden
Hoe speelde die nieuwe australier ? Heb wedstrijd niet gezien.
+1/-0

2 dagen geleden
Beetje kortdag voor de jonge gasten om morgen middag al in Turijn te spelen denk ik, maar hoop op een mooi resultaat.
+1/-0

2 dagen geleden
Stonden veel spelers in het veld die je eigenlijk vandaag in Turijn zou verwachten. Zouden ze de Youth League weer minder serieus nemen dan de KKD?

Je wilt toch juist in de Youth League aan de rest van de talenten in Europa laten zien dat ze met de extra weerstand van de KKD het beste naar Nederland en dan vooral naar PSV moeten komen?

Begrijp dat ze ADO als meer weerstand zien dan Jong Juventus, maar laat dat dan ook zien aan de rest van Europa in de Youth League. Het is niet alsof er in de KKD, op de extra weerstand en hoger ontwikkeling na, zoveel te winnen valt. Zijn nog genoeg KKD wedstrijden de rest van het seizoen.
+1/-0

2 dagen geleden
Marcus Younis (niet Young) zal dat zijn @redactie?
+1/-0

2 dagen geleden
Voor de Uefa Youthleaque speelt u19 en dus niet JPSV.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman