Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint bij Vitesse

25 oktober 2024 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint bij Vitesse; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vanavond in Arnhem een knap resultaat geboekt door met 1-3 te winnen van Vitesse. Een prettige opsteker voor de ploeg van Alfons Groenendijk na de vele dompers van de afgelopen weken. Tay Abed was na zeven minuten al verantwoordelijk voor de 0-1, terwijl hij als aangever ook betrokken was bij de 0-2 kort voor de rust. Vitesse deed via Miliano Jonathans nog voor rust wat terug maar dankzij een goal van Dantaye Gilbert, opnieuw op aangeven van Tay Abed, gooide Jong PSV de wedstrijd een kwartier voor tijd op slot. Opvallend en bizar detail: net als tegen de Graafschap moest Adamo Nagalo de strijd al na zevenentwintig minuten geblesseerd staken, hij werd vervangen door Emmanuel van de Blaak.

Dankzij de overwinning, won Jong PSV vanavond voor het eerst na de afgelopen vier wedstrijden redelijk kansloos te hebben verloren van Helmond Sport, FC Dordrecht, De Graafschap en Excelsior. Door de overwinning kan er weer voorzichtig omhoog gekeken worden op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie, Jong PSV is vanavond gestegen naar de twaalfde plaats met veertien punten uit de eerste twaalf wedstrijden. Daarmee staat de ploeg in punten gelijk met Jong AZ.

Het was voor Jong PSV de laatste wedstrijd van de maand oktober. 4 november wacht het team de volgende uitdaging. Dan komt FC Emmen op bezoek op De Herdgang en mag Jong PSV gaan proberen haar eerste thuisoverwinning van dit seizoen te boeken. De ploeg uit Drenthe staat momenteel op een zevende plaats met achttien punten uit elf wedstrijden. Het team komt aanstaande zondag nog in actie, in eigen huis komt Telstar op bezoek.




Tags

jong vitesse abed graafschap tay aangever adamo alfons arnhem bizar blaak dantaye dompers dordrecht drenthe emmanuel emmen excelsior gilbert gooide groenendijk helmond herdgang jonathans miliano nagalo opsteker slot staken thuisoverwinning twaalfde zevenentwintig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


14 uur geleden
Mooi doelpunt van Abed uit een vrije trap.Gaf ook de assist voor het 3e doelpunt.Prima resultaat na 4 nederlagen op rij.Nagalo viel weer geblesseerd uit na 25 minuten.Geen zekerheidje waar je van op aan kan.
+1/-0

 
13 uur geleden (gewijzigd)
Daarom ben ik zo woest over afgelopen transferperiode. Krijg sterk het vermoeden dat Nagalo een 2e Bella Kotchap wordt. Het zoveelste bewijs van een niet renderende deadline dag paniek aankoop waar er in het verleden al zoveel van geweest zijn! Hoop dat hier nu eindelijk eens lering uit getrokken wordt. Ik ben er van overtuigd dat je per saldo veel beter af bent met optie 2 of 3 die vervolgens de gehele voorbereidingstijd nog kan meepakken dan te wachten tot deadline dag met alle risico’s van dien
+2/-0

 
11 uur geleden
Nagalo was alles behalve een paniek aankoop. Stond al veel langer op de radar en niet alleen bij PSV.

Daar gaan we een zeer goede verdediger aan hebben. Laat hem maar even wennen, nu flamingo het toch goed doen. Nagalo wordt een topper bij PSV!

Mooi voor jong dat ze gewonnen hebben.
Ben blij dat ze Abed z’n contract toch hebben weten te verlengen. Die jonge barst van het talent en moet echt een keer aan mogen sluiten bij het eerste en minuten maken tegen een minder elftal.
+1/-0

 
Okee dat mag je hopen, maar Labomba heeft wel gelijk en als hij al zo lang op de radar staat bij verschillende clubs lijkt het me wat raar dat PSV hem op deadline dag pas binnenhaalt?
+1/-0

 
2 uur geleden
Waar is jouw optimisme op gebaseerd? Heb jij die jongen gevolgd voorheen? Tot nu toe komt er werkelijk helemaal niks van uit. Volgens Bosz kan hij het 1e nog niet aan.
+1/-0

13 uur geleden
Zaten best wat PSV fans. Mooi om te zien
+1/-0

11 uur geleden
Vind het toch wel heel spijtig voor Vitesse hoor, altijd een zwak voor gehad, waarschijnlijk omdat ik zelf ook altijd in het geel zwart heb gevoetbald. Die club hoort niette verliezen tegen jong ploegen in de KKD. Maar goed eigen schuld door wanbeleid en een hele mooie knappe overwinning van jong PSV. Ik ben toch heel benieuwd hoe ze zich gaan ontwikkelen en of ze weer eens linker rijtje kunnen spelen na toch wel wat teleurstellende jaren.
+1/-0

2 uur geleden
Mooie dingen gezien van onze aanvallers.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman boscagli bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona intensiteit jong juve juventus mauro psg rkc saibari schouten sparta sporting ster til tillman vaio veerman weghorst