Transparent
Inloggen
Sluiten

Manchester United meldde zich nog niet voor Van Bommel

10 augustus 2003 20:35

Verslaggever: RvW

De afgelopen week deden de geruchten de ronde dat Manchester United concrete interesse had getoond voor Van Bommel. De aanvoerder van PSV zelf liet weten dat hij dat ook gelezen. Zelf had hij echter nog niets vernomen had van de interesse, net als zijn zaakwaarnemer. Ook Guus Hiddink liet weten niets vernomen te hebben van enige interesse. De PSV coach ziet de aanvoerder niet graag vertrekken in deze fase van het seizoen. 'Dat zal een enorme aderlating zijn'. Rationeel wist hij echter ook dat mocht een club de contractueel vastgelegde transfersom voor Van Bommel of Kezman willen betalen, PSV geen mogelijkheden heeft deze tegen te houden. Eind augustus sluit overigens de transferperiode.

Meer op




Tags

bommel vernomen aderlating hiddink kezman rationeel vastgelegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis