Transparent
Inloggen
Sluiten

Mateja Kezman altijd Canal+ Man of the Match

21 september 2003 15:13

Bij Canal+ kunnen kijkers via SMS hun stem uitbrengen op de Man of the Match van het betreffende duel. Mateja Kezman heeft daar in de wedstrijden van PSV een abonnement op. Canal+ zond dit seizoen 5 duels van PSV uit en alle vijf de keren werd de topscorer van PSV door de kijkers uitgeroepen tot Man of the Match. Dat levert hem keer op keer een hele grote fles champagne op.

"Het was een goede wedstrijd. Alleen de derde kans benutte ik niet, maar je kan niet altijd scoren. Twee doelpunten uit drie kansen is natuurlijk goed. Daarna kwam Jan (Vennegoor of Hesselink, red) nog met een mooi doelpunt, dat is heel goed voor hem.

Kezman was blij dat met de winst het debacle van de Champions League enigszins op de achtergrond wordt gedrongen, al was de frustratie daarover nog niet geheel verdwenen.

Zijn tweede goal tegen Feyenoord betekende voor Mateja Kezman een mijlpaal. De tweede goal was zijn honderdste doelpunt voor PSV in officiele wedstrijden. Hij was daarna ook getooid in een shirt met het nummer 100. 'Dit is fantastisch om juist in De Kuip de honderdste te maken' aldus Kezman. De topscorer van PSV had 138 wedstrijden nodig voor het aantal van 100 doelpunten.




Tags

kezman canal match mateja honderdste topscorer abonnement betekende champagne debacle feyenoord fles getooid hesselink kuip mijlpaal sms vennegoor zond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage