Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: "WK blijft trekken"

17 november 2003 23:28

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink liet te gast bij Studio Voetbal maandagavond weten dat hij nog steeds in gesprek is over de functie van directeur bij PSV. Tegelijkertijd blijft het WK trekken, zo liet hij openhartig weten. Hiddink hoopt dan ook een win-win situatie te kunnen creeren dat hij naast de functie bij PSV ook als een soort project nog voor een bepaalde periode een eindtoernooi zou kunnen afwerken met een land. Met Van Raaij zou hij daar wel uit kunnen komen, aldus Hiddink. (de Raad van Commissarissen ligt moeilijker?, red).

Hiddink liet overigens weten graag door te gaan met de huidige staf, dus met de trainers Koeman en Rutten en met Frank Arnesen die nog wat zoekende is naar zijn nieuwe rol als Hiddink directeur zou gaan worden. Volgens Hiddink zijn Koeman en Rutten als duo nog steeds groeiende en zou hij zijn taken uitstekend aan hun af kunnen laten als hij er om welke reden dan ook niet zou zijn. Volgens Hiddink kan dat naarmate het seizoen vordert mogelijk voorkomen vanwege scoutingstrips in een poging het elftal nog te versterken.

Meer op




Tags

hiddink koeman rutten arnesen naarmate openhartig poging project raaij scoutingstrips vordert zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage