Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters loven Arnesen bij vertrek

Verslaggever: RvW

Sinds het bekendmaken van het vertrek van Frank Arnesen bij PSV stromen er vele positieve reacties van fans binnen over Arnesen waarin ze laten weten het jammer te vinden dat hij vertrekt en hem te bedanken voor alles wat hij voor PSV gedaan heeft.

O.a. op de PSV forums wordt daar op verschillende plekken veel aandacht aan besteedt. De reacties zijn opmerkelijk daar juist Frank Arnesen als geen ander de afgelopen jaren onder grote en felle kritiek stond bij met name de supporters vanwege het 'falende' aankoopbeleid van PSV dat hem werd verweten. De kritiek verstomde pas echt in de tweede helft van het seizoen en sloeg om nadat Gerets juist Arnesen prees als belangrijkste factor na het behalen van het kampioenschap.

Meer op Supporters bedanken Arnesen




Tags

arnesen loven bekendmaken besteedt factor gerets opmerkelijk prees verstomde verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage