Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure voor De Jong; meespelen tegen Ajax in gevaar

31 januari 2004 23:14

Verslaggever: RvW

John de Jong heeft na een duel met Vitesse-aanvoerder Cornelisse een scheurtje opgelopen net boven zijn enkel. "Het ging door mijn schoen heen. Het was een snee van een cm of 2. Het werd heel dik. Hij is gehecht en er zit nu drukverband omheen om de zwelling wat tegen te houden." aldus De Jong. Trainer Guus Hiddink vreest dat hij deze week geen beroep meer kan doen op de schaduwspits. "Het ziet er niet goed uit voor de komende 1 ? 2 wedstrijden" aldus de PSV-coach. De Jong zelf is iets positiever. "Ik ga er niet vanuit dat ik woensdag ermee kan spelen. Ik ben bang dat woensdag te kort wordt en dan hoop ik zondag te redden."

Meer op




Tags

jong beroep cornelisse drukverband hiddink schaduwspits schoen snee vitesse zwelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje