Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: nadrukkelijker op jeugd toeleggen

21 februari 2004 13:39

Verslaggever: RvW

Zaterdagmorgen was er een persconferentie over het bereikte akkoord betreffende het driejarig contract van Guus Hiddink als hoofdcoach en technisch directeur van de club. Daarin liet Van Raaij weten dat er financi?le afspraken gemaakt zijn over tussentijdse ontbinding van het contract als PSV of Hiddink geen heil meer ziet in voortzetting. Ook bevestigde Van Raaij nog maar eens dat er een opvolger komt voor zijn persoon.

Hiddink liet weten blij te zijn met het akkoord, beseffende dat hij weinig uit zal kunnen geven gezien de financiele situatie. "We leggen ons nadrukkelijk toe op de jeugd. Daar wordt de club uiteindelijk alleen maar sterker van". Daarmee is Hiddink eigenlijk het afgelopen seizoen nadrukkelijk begonnen met investeringen in De Herdgang en het bij de selectie halen van enkele A1 spelers.

De Telegraaf komt met een uitgebreid verslag: klik hier

Meer op




Tags

hiddink raaij toeleggen beseffende heil herdgang ontbinding telegraaf verslag voortzetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage