Transparent
Inloggen
Sluiten

Alex al weer terug naar Brazilie; "5-jarig contract aanstaande?"

28 februari 2004 16:58

Verslaggever: RvW

De Braziliaan Alex heeft een medische keuring ondergaan en keert vandaag alweer terug naar Brazilie. Morgenavond dient hij zich weer bij zijn ploeg santos aan te sluiten. PSV hoopt vervolgens als de resultaten van de keuring morgen positief blijken dat het op maandag tot een akkoord kan komen met de zaakwaarnemers van Alex.

Opmerkelijk is dat Omroep Brabant meldt dat Alex een contract voor vijf seizoenen zou kunnen tekenen bij PSV. Dat zou een opmerkelijke termijn zijn, aangezien Frank Arnesen tegenover De Telegraaf nog toegaf dat Chelsea een rol speelt in de deal. Op welke manier wilde hij echter niet kwijt voor er sprake is van een akkoord.

Foto's van Alex in Eindhoven:
fotoserie 1 PSV.nl
fotoserie 2 PSV.nl

Meer op




Tags

jarig keuring arnesen braziliaan chelsea foto opmerkelijk santos telegraaf toegaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage