Transparent
Inloggen
Sluiten

Verlies Kezman, blamage Lee, goal Vonlanthen

1 april 2004 03:43

Verslaggever: BvT

Mateja Kezman heeft met Servi?-Montenegro met 0-1 verloren van Noorwegen. Het is de zevende wedstrijd op rij, die de Serven niet weten te winnen. Kezman mocht pas in de 56e minuut invallen bij een 0-0 stand. Vijf minuten later werd echter medespeler Kovacevic vanwege een elleboogstoot van het veld gestuurd. Een kwartier later was het helemaal over, toen de Noor Andresen mocht scoren van elf meter.

Young-pyo Lee verloor niet, maar mag zich erger schamen voor de prestatie van zijn team. Zuid-Korea kwam tegen de Malediven namelijk niet verder dan 0-0. Op het eiland in de Indische Oceaan met krap driehonderdduizend inwoners werden overigens wel twee treffers van de Zuid-Koreanen afgekeurd. Zuid-Korea blijft in de WK kwalificatiepoule 4 nog net koploper, met een punt voorsprong op Libanon en Vietnam. De druk op coach Coelho, die ook verantwoordelijk was voor verliezen tegen Oman en Vietnam, wordt hiermee steeds groter. "Een schande voor het land", kopt een krant.

Johan Vonlanthen had meer succes. Met Zwitserland U21 won de jonge PSV-spits met 2-3 bij Servi?-Montenegro. In de 83e minuut besliste hij de wedstrijd.

Meer op




Tags

kezman lee vonlanthen blamage korea montenegro servi vietnam andresen besliste coelho driehonderdduizend elleboogstoot indische inwoners koreanen kovacevic kwalificatiepoule libanon malediven mateja medespeler noor noorwegen oceaan oman pyo schamen schande serven zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage