Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Van Raaij ongedeerd bij auto-ongeluk

20 mei 2004 15:49

PSV-voorzitter Harry van Raaij en zijn vrouw zijn donderdag in Eindhoven in het ziekenhuis beland na een auto-ongeluk. Het ongeval gebeurde op de kruising Orpheuslaan-Achilleslaan.

De auto van het echtpaar Van Raaij werd aangereden door een andere auto die op de verkeerde weghelft was geraakt. Van Raaij en zijn vrouw werden ter observatie naar het nabij gelegen M?xima Medisch Centrum gebracht. Al vrij snel mochten ze weer naar huis om van de schrik te bekomen. De inzittende van de andere auto, een 71-jarige man uit Eindhoven, kwam er met enkele schaafwonden vanaf.

"Het is al met al goed afgelopen", zei een woordvoerder van PSV. "Alleen mevrouw Van Raaij klaagde over pijn in haar borst door de klap die ze heeft gemaakt in haar veiligheidsgordel." Bij de botsing raakten beide auto's total-loss.




Tags

raaij ongeluk ongedeerd aangereden achilleslaan bekomen beland borst botsing echtpaar inzittende klaagde kruising loss mevrouw nabij observatie ongeval orpheuslaan schaafwonden schrik total veiligheidsgordel weghelft xima

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte