Transparent
Inloggen
Sluiten

Canal+ zorgt voor ?vreemde? aanvangstijden

1 augustus 2000 21:09

Verslaggever: RvW

Wie het komende seizoen naar een wedstrijd van PSV wil, zal van te voren goed moeten checken op welk tijdstip de wedstrijd zal aanvangen. Door het uitzendschema van Canal+, de commerciele belangen daarvan en regelgeving over tijdstippen van uitzendingen, zullen de tijden zeer regelmatig afwijken van de standaardtijden. Naast de wedstrijden op doordeweekse dagen zullen wedstrijden van PSV die op zaterdag worden gespeeld EN door Canal+ worden uitgezonden om 20.45 uur starten, wedstrijden die op zondag worden gespeeld EN uitgezonden worden om 17.15 uur, met uitzondering van de wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord die om 1 uur zullen starten. Andere wedstrijden worden op de 'normale' tijdstippen gespeeld.

Over deze nieuwe tijden kregen wij al veel negatieve reacties te horen. Ook op de forums van PSV werd er voornamelijk negatief gereageerd door supporters over deze verschillende tijdstippen.

Meer op




Tags

canal tijdstippen aanvangen afwijken feyenoord standaardtijden uitzendschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage