Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: dichtbij gelijkspel

14 september 2004 22:58

Guus Hiddink was na afloop zeer tevreden over het vertoonde spel van PSV. Volgens de PSV coach speelde PSV het tactisch gezien erg goed in de eerste helft en gaf de ploeg nauwelijks iets weg tegen Arsenal. In de slotfase kwam PSV door persoonlijke fouten op achterstand.Volgens Hiddink wisten bij Arsenal Vieira en Gilberto o.a. zich geen raad met het spel van PSV en kwamen zij niet aan voetballen toe. Aanvallend kon PSV in de eerste helft niets laten zien. Dat was mede vanwege de gekozen strijdwijze, maar ook geen schande tegen zo'n topploeg, aldus Hiddink.

In de tweede helft speelde PSV volgens Hiddink bijna continue op de helft van Arsenal en was het daarom erg zonde dat PSV niet een van die twee kansen die je in zo'n duel krijgt wist te benutten. "Als je kansloos verliest dan is dat jammer, maar als je er zo dichtbij bent, dan is dat heel vervelend."




Tags

hiddink arsenal continue gilberto schande strijdwijze topploeg vieira

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman