Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Manchester biedt excuses aan

21 augustus 2000 21:54

Voorzitter Peter Kennian van de directie van Manchester United heeft namens de Engelse voetbalclub zijn excuses aangeboden aan PSV. Zondag lekte het idee van manager Alex Ferguson van Manchester United uit, dat hij PSV-spits Ruud van Nistelrooy wilde uitnodigen voor een testtraining in oktober. Ferguson wilde zien hoe het gesteld is met de van een zware knie-operatie revaliderende Ruud van Nistelrooy. PSV-voorzitter Harry van Raaij noemde de plannen van Ferguson beschamend en belde daarom met Peter Kennian, de voorzitter van de directie van de Engelse kampioen. Kennian erkende dat de actie van Ferguson ongepast is en beloofde, dat voortaan alle contacten via het bestuur van PSV zullen lopen.




Tags

ferguson kennian nistelrooy beloofde bestuur erkende lekte raaij revaliderende testtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage