Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel voorkomt rode kaart Fortes Rodriguez

2 februari 2005 22:20

Mark van Bommel voorkwam op het einde van het duel tegen RBC dat Fortes Rodriguez er met zijn tweede gele kaart van af zou moeten. De verdediger van RBC kwam wel erg scherp inglijden en om zich te beschermen sprong Van Bommel over de inkomende Fortes. De scheidsrechter greep direct naar zijn gele kaart. Wild gebarend maakte Van Bommel echter duidelijk dat er niets aan de hand was en dat hij niet geraakt was. Van der Hilst bedacht zich vervolgens na de overtuigende reactie van Van Bommel. In een reactie na afloop liet de aanvoerder weten dat er absoluut geen sprake was van een overtreding, dus zeker geen gele kaart. Om een risico op een blessure te voorkomen liet hij zich alleen over de inglijdende Fortes vallen.




Tags

bommel fortes rodriguez rbc bedacht gebarend hilst inglijden inglijdende voorkwam wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage