Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrijdag voorbeschouwing PSV-Monaco op Eurosport

3 februari 2005 19:36

Verslaggever: RvN

Vrijdagavond tussen 19.30 uur en 20.00 uur is er een voorbeschouwing te zien op Eurosport van de tweestrijd tussen PSV en Monaco in de achtste finales van de Champions League. Monaco is zoals bekend de finalist van vorig seizoen. Onder andere Guus Hiddink en aanvoerder Phillip Cocu komen aan het woord over de kansen van PSV voor het bereiken van de kwartfinale.

Ook de hoogtepunten van de heenwedstrijden van de 1ste knockout ronde van de UEFA Cup zijn te zien op Eurosport. Op 16 en 17 februari komen de mooiste momenten van een aantal gespeelde wedstrijden voorbij. Op 18 maart zendt Eurosport vanaf 12:00 uur de loting voor de kwartfinales van de Champions League en voor de UEFA Cup rechtstreeks uit.

Meer op




Tags

eurosport monaco voorbeschouwing uefa cocu heenwedstrijden hiddink hoogtepunten knockout kwartfinales tweestrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis