Transparent
Inloggen
Sluiten

Makkelijke overwinning voor PSV: 6-1 tegen Top Oss

3 maart 2005 21:37

PSV won zonder enig probleem in de kwartfinale van de eerstedivisieclub Top Oss. Het zou uiteindelijk 6-1 worden voor de Eindhovenaren. Dat gebeurde zonder groots te spelen. Al na twee minuten was het duel beslist toen Lamey doeltrof. Daarna ontspon zich een vrij matige wedstrijd waarin diverse reserves de kans kregen zich te onderscheiden. Duidelijk was dat er teveel wijzigingen waren om zonder problemen op te vangen. Zowel ind e organisatie als persoonlijk waren er nogal wat foutjes te noteren. Tegen een ploeg als Top Oss was dat verder nauwelijks van belang. Slechts een keer werd dat afgestraft bij een 5-0 stand.

De Braziliaan Robert maakte zijn debuut met maar liefst drie goals. Om vertrouwen op te doen mocht hij al na tien minuten aanleggen voor een penalty. Lucius was op randje strafschopgebied onderuitgehaald. Robert schoot feilloos door het midden binnen. Een veel beter debuut had hij waarschijnlijk niet durven hopen. Hij zou uiteindelijk nog twee keer scoren. Toch kon hij nog niet al teveel indruk maken in het duel waarin hij af en toe vrij veel ruimte kreeg. Al zijn uiteindelijk toch vooral de doelpunten voor hemzelf het belangrijkste om het vertrouwen bij PSV te krijgen. De andere doelpunten kwamen op naam van Beasley (een prachtige boogbal in de kruising) en Mark van Bommel.

Al met al een hele simpele overwinning. Na het duel tegen Volendam opnieuw een overlopertje. Later donderdagavond moet bij de loting blijken welke ploeg PSV zal loten in de halve finale, Willem II, Ajax of de winnaar van Feyenoord-NAC.


Bekijk het wedstrijdverslag van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

oss aanleggen beasley bommel boogbal braziliaan doeltrof eerstedivisieclub feyenoord foutjes ind kruising lamey loten lucius nac noteren onderuitgehaald ontspon overlopertje reserves simpele volendam wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte