Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV haalt uit met enorme winst in Almelo


Tijdstip
4 november 2023
Stadion
Erve Asito
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


PSV haalt uit met enorme winst in Almelo; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV haalt uit met enorme winst in Almelo

PSV blijft in de Eredivisie de perfecte score houden. Zaterdag werd het uitduel tegen Heracles Almelo met grote overmacht met 0-6 gewonnen. Luuk de Jong, Jerdy Schouten, Malik Tillman, André Ramalho, Guus Til en Ricardo Pepi zorgden voor de doelpunten.

PSV was vanaf de aftrap direct de bovenliggende partij. In de openingsminuten volgden al een paar mogelijkheden, terwijl Luuk de Jong na zo'n tien minuten een enorme kans kreeg. Hij zag de doelman echter redding brengen.

Enkele minuten later kreeg ook Guus Til een enorme kans, maar zijn poging ging net naast het doel. Scheidsrechter Kooij miste echter de overtreding die op Til werd gemaakt toen hij schoot. De VAR greep echter in. PSV kreeg een penalty en Heracles-aanvoerder Hoogma werd met rood van het veld gestuurd. De Jong ging als vaste penaltynemer weer achter de bal staan en zorgde daarmee voor de openingstreffer.

Al snel was de aanvoerder dicht bij zijn tweede treffer maar na een vrije trap van Joey Veerman kopte hij op de paal. PSV bleef met de man meer situatie heer en meester en kreeg voldoende kansen om nog voor rust de wedstrijd al te beslissen. De Jong zag de doelman opnieuw redding brengen na een poging van hem, terwijl Til op de lat kopte.

Een minuut voor rust volgde dan toch de tweede treffer. Na een geweldige pass van Jordan Teze kon Jerdy Schouten richting het doel en de middenvelder maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van PSV. Met een 0-2 voorsprong gingen beide ploegen daardoor het rustsignaal tegemoet.

Aan het begin van de tweede helft wisselde Peter Bosz direct voor de eerste keer en haalde hij Schouten van het veld. Voor hem kwam Ismael Saibari binnen de lijnen. De international van Marokko moest zich na enkele minuten echter al laten wisselen toen hij een bal tegen zijn oog kreeg.

Ook in de tweede helft was PSV duidelijk de betere ploeg, maar was het in de afwerking te slordig. Til was met een schot op de paal nog het dichtst bij een treffer.

Heracles kon daardoor hoop houden op de aansluitingstreffer en kreeg na een uur spelen plotseling een enorme kans. De poging ging echter net naast het doel. PSV leek daardoor meteen wakker geschud te zijn. Enkele seconden later raakte Hirving Lozano de paal, terwijl al snel de 0-3 volgde. Na een perfecte voorzet van Veerman hoefde Malik Tillman alleen maar zijn voet tegen de bal te zetten en was de derde treffer een feit.

De vierde treffer volgde al snel en opnieuw stond Veerman aan de basis van het doelpunt. Uit een vrije trap van de middenvelder tikte Ricardo Pepi de bal opzij, waarna André Ramalho de bal lekker raakte en de 0-4 binnenschoot.

Een kwartier voor tijd volgde nog een mooi moment toen Jetro Willems mocht invallen bij de thuisploeg. Dat werd vooral vanuit het uitvak met veel gejuich ontvangen en hij werd dan ook veelvuldig toegezongen.

Net op het moment dat PSV het rustiger aan leek te gaan doen en de resterende minuten uit te tikken met oog op de cruciale wedstrijd tegen RC Lens van aankomende woensdag. Til dacht daar anders over en na een hele knappe aanname schoot hij de 0-5 binnen.

Meer spelers leken nog een treffer te willen maken en na slordig uitverdedigen van Heracles was het uiteindelijk Ricardo Pepi die voor de 0-6 zorgde. In de resterende minuten probeerde PSV ook nog voor een zevende doelpunt te zorgen, maar gescoord werd er niet meer. Met een 0-6 zege kende de ploeg echter wel een meer dan uitstekende generale voor de wedstrijd tegen Lens van komende woensdag.


[video] Highlights Heracles Almelo - PSV


Luuk de Jong: 'Met tien tegen elf weet je dat het in de pocket is'

In gesprek met ESPN gaf Luuk de Jong aan dat de rode kaart en penalty meteen het kantelpunt in de wedstrijd was. "Daarvoor had ik ook niet het gevoel dat het heel moeilijk zou worden, maar met tien tegen elf weet je dat het in de pocket is", aldus De Jong. "Je moet daarna nog wel die intensiteit blijven leveren, maar dat hebben we ook wel goed gedaan."

Gevraagd werd aan de aanvoerder waarom de speelstijl onder Peter Bosz beter bij hem past dan die van afgelopen seizoenen. "Ik hou ervan om hoog druk te zetten bij de tegenstander", zo gaf hij aan. "Als wij dat goed doen, kunnen ze niet gecontroleerd een bal lang geven en kunnen wij het achterin oppakken. Dan kunnen wij voorin blijven staan als aanvallers en maken we veel minder meters. Als ze er tussendoor kunnen spelen moet je weer helemaal terug en als je de bal dan verovert weer richting de zestien. Uiteindelijk maak je dan meer meters dan als je goed druk zet."


[video] Interviews | Veel goals en bijzondere statistieken


Jerdy Schouten: 'Dit seizoen wil ik vaker gaan scoren'

Jerdy Schouten kreeg in gesprek met ESPN de vraag of hij zich zorgen maakt dat de intensiteit tussen wedstrijden in de Eredivisie en Champions League zo groot is. "Dat het andere wedstrijden zijn valt niet te ontkennen, maar zorgen maken? Wat verander je eraan? We moeten het er toch maar mee doen", aldus Schouten. "We proberen het vooral op de trainingen na te bootsen. Alles heel kort spelen waarbij de intensiteit heel hoog ligt."

De middenvelder vond niet dat de wedstrijd tegen Heracles als graadmeter gezien kon worden betreft de intensiteit. "Niet iedere wedstrijd is zo maar een makkie. Als de tegenstander dan rood krijgt, is het logisch dat de intensiteit lager ligt dan normaal", zo gaf hij aan.

Schouten maakte zijn eerste treffer in het shirt van PSV. "Een doelpunt maak ik niet zo vaak. Dat ga ik dit seizoen wel vaker doen", zei hij daarover. "In eerste instantie was ik nog aan het kijken of ik hem niet kon passen, maar dit seizoen wil ik wel vaker gaan scoren."


Peter Bosz: 'Voor de tien-positie hebben we echt een megaluxe probleem'

In gesprek met ESPN was Peter Bosz heel tevreden na de wedstrijd tegen Heracles. "We winnen hier met 0-6, natuurlijk ook wel geholpen door die rode kaart die snel valt", aldus Bosz. "Op dat moment waren we al de bovenliggende partij en als je dan tegenover tien man komt te staan helpt dat natuurlijk."

Bosz was opnieuw vol lof over Guus Til. "Net zoals alle andere spelers heeft hij een heel goede wedstrijd gespeeld. Hij had er wel een paar meer kunnen maken, maar hij komt altijd in scoringspositie en dat maakt hem een heel bijzondere speler", zo gaf hij aan. "Elke wedstrijd maken we allerlei afwegingen wie we op die plek neerzetten. Allereerst kijken we naar onszelf, maar ook naar de tegenstander en vooral wat voor wedstrijd wij verwachten. Het is echt een megaluxe probleem wat we hebben, want het zijn allemaal heel goede spelers."

Ook de trainer kreeg de vraag of hij zich zorgen maakt over het gebrek aan intensiteit in de Eredivisie. "Dat is gewoon een gegeven dat we dat in Nederland niet tegenkomen. In een wedstrijd zoals tegen Lens zullen we dat uit onszelf moeten halen", zei hij daarover. "Vandaag was het voor Heracles heel ongelukkig dat ze zo snel met tien man kwamen te staan, want toen werd het voor hun wel heel erg lastig. Maar dat neemt niet weg dat we ook dan die druk moeten blijven zetten en die loopacties moeten blijven maken. We moeten het dan gewoon bij onszelf zoeken."


Karakteristieken

Uitslag: 0-6 (0-2)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Luuk de Jong ('22)
Goal
0-2 Jerdy Schouten ('44)
Goal
0-3 Malik Tillman ('65)
Goal
0-4 André Ramalho ('68)
Goal
0-5 Guus Til ('84)
Goal
0-6 Ricardo Pepi ('90)
Scheidsrechter
Kooij
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Heracles Almelo: Hoogma ('21)
Kaart
Heracles Almelo: Bakboord ('25)
Kaart
PSV: Jordan Teze ('79)

Opstelling PSV

Hirving LozanoLuuk de JongJohan Bakayoko


Joey VeermanGuus TilJerdy Schouten


Sergiño DestOlivier BoscagliAndré RamalhoJordan Teze


Walter Benítez

Wissels:

'46 Ismael Saibari voor Jerdy Schouten
'54 Malik Tillman voor Ismael Saibari
'60 Ricardo Pepi voor Luuk de Jong
'60 Patrick van Aanholt voor Sergiño Dest
'77 Yorbe Vertessen voor Johan Bakayoko
'77 Shurandy Sambo voor Olivier Boscagli


Opstelling Heracles Almelo

HanssonEngelsOuahim


BrunsVejinovicDe Keersmaecker


RooskenSonnenbergHoogmaBakboord


Brouwer

Wissels:

'23 Cestic voor Engels
'68 Sankoh voor Hansson
'76 Willems voor Bruns


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 5 0-3 (0-2)
 5 0-4 (0-2)
 5 0-3 (0-2)
 5 0-3 (0-2)
 5 0-4 (0-2)
 5 0-4 (0-2)
 5 0-4 (0-2)
 5 0-5 (0-2)
 5 0-3 (0-2)
10  4 0-3 (0-1)
11  4 1-3 (0-2)
12  4 0-3 (0-1)
13  4 0-3 (0-1)
14  4 0-3 (0-1)
15  4 1-4 (0-2)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.59. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Joey Veerman (57 -> 5,0)
2. Guus Til (47 -> 4,0)
3. Hirving Lozano (20 -> 3,0)
4. André Ramalho (18 -> 2,0)
5. Jerdy Schouten (15 -> 1,0)
6. Luuk de Jong (12 -> 0,0)
6. Jordan Teze (12 -> 0,0)
8. Olivier Boscagli (5 -> 0,0)
8. Ricardo Pepi (5 -> 0,0)
8. Sergiño Dest (5 -> 0,0)
11. Malik Tillman (3 -> 0,0)
12. Johan Bakayoko (1 -> 0,0)
12. Walter Benítez (1 -> 0,0)
14. Niemand (0 -> 0,0)
14. Jason van Duiven (0 -> 0,0)
14. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
14. Kjell Peersman (0 -> 0,0)
14. Emmanuel van de Blaak (0 -> 0,0)
14. Ismael Saibari (0 -> 0,0)
14. Livano Comenencia (0 -> 0,0)
14. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
14. Tygo Land (0 -> 0,0)
14. Patrick van Aanholt (0 -> 0,0)
14. Julian Kwaaitaal (0 -> 0,0)
14. Isaac Babadi (0 -> 0,0)
14. Boy Waterman (0 -> 0,0)
14. Anwar El Ghazi (0 -> 0,0)
14. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
14. Joël Drommel (0 -> 0,0)
14. Noa Lang (0 -> 0,0)
14. Ibrahim Sangaré (0 -> 0,0)
14. Armando Obispo (0 -> 0,0)
14. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
14. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
14. Noni Madueke (0 -> 0,0)
14. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
14. Jarrad Branthwaite (0 -> 0,0)
14. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
14. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
14. Phillipp Mwene (0 -> 0,0)
14. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
14. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
14. Dennis Vos (0 -> 0,0)
14. Jenson Seelt (0 -> 0,0)
14. Thorgan Hazard (0 -> 0,0)
14. Ki-Jana Hoever (0 -> 0,0)
14. Xavi Simons (0 -> 0,0)
14. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
14. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
14. Philipp Max (0 -> 0,0)
14. Sávio (0 -> 0,0)
14. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
14. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
14. Fábio Silva (0 -> 0,0)
14. Fedde Leysen (0 -> 0,0)
14. Armel Bella-Kotchap (0 -> 0,0)
14. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
De zege van HHC was verre van onverdiend. Gezien de recente resultaten is dit een makkie. Alleen dat veld is altijd verraderlijk daar en Twente wist er ook niet te winnen. Desondanks mag dit geen probleem zijn.
+1/-0

7 maanden geleden
Heracles-uit altijd lastig.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Vervelend voor Heracles deze ontmoeting
+2/-0

 
7 maanden geleden
Als er morgen geen storm meer is, blaast PSV ze nog wel van het veld :)
Heracles gaat aan deze wedstrijd inderdaad geen plezier beleven.

Hebben die niet veel van die kleine spelers ? Dan zou ik met De Jong en Til beginnen als luchtmacht.
+1/-0

7 maanden geleden
Heracles heeft de meeste tegen goals. Makkie zou ik zeggen. Gas erop en (nog) niet naar woensdag kijken, alleen vlug wisselen mocht je snel riant voor komen te staan.
+1/-0

7 maanden geleden
Zi snel mogelijk beslissen en dan lekker rustig uitspelen.
Komt goed.
+1/-0

7 maanden geleden
Morgen op het gemakje naar Almelo en daar de wedstrijd bekijken in een thuisvak. Altijd gezellig daar. Een overwinning ligt wel in de lijn der verwachting.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Neeeeeee niet Kooij. Sta je al op het meest dramatische kutkunstgrasveld van de eredivisie en dan krijg je ook de grootst mogelijke sufkop van het scheidsrechterskorps.

Maar verder wel zin in de wedstrijd natuurlijk 🙂
+3/-0

 
7 maanden geleden
Als de kalender uit komt kijk ik al 10 jaar naar waar Heracles-uit staat. Al jaren een afschrijselijk kunstgras-veld en ik ben altijd blij als we die gehad hebben. Kan PSV zich daarna met voetbal bezig gaan houden, ipv met dar zaalvoetbal op die laag plastiek.
Hopen dat iedereen heel blijft en met afstand winnen.
+1/-0

7 maanden geleden
Deze wedstrijd en volgende week zullen hoogstwaarschijnlijk leiden tot 36 uit 12. Een geweldige start uiteraard maar natuurlijk ook wel mogelijk gemaakt door het ontbreken van zware (uit)wedstrijden. Die krijgen we in daarna in een tijdsbestek van 3 weken met daarin ook nog 2 CL wedstrijden. Ik zou het bijzonder knap vinden als we daarna nog een paar punten vóór staan en nog meedoen in de CL. Wat mij betreft is het kampioenschap nu met afstand het belangrijkste. De CL gaan we toch niet winnen en ik wil wel weer een keer naar het Stadhuisplein. Ik hoop dat er geen vervelende blessures meer bijkomen maar ik kan me dat bijna niet voorstellen met de zware belasting die er nu aan komt. Ik hoop ook dat Pepi wat meer minuten gaat krijgen, als er iets met de Jong gebeurt hebben we een heel groot probleem. Verder zou ik nu heel erg zuinig op Schouten zijn, want wat is dit een geweldige aankoop. Ik begreep dat hij zelf naar 020 wilde, het zij hem vergeven. Hij zal achteraf toch ook wel inzien dat hij nu bij de mooiste club van Nederland speelt. Vanavond een mooie 0-4 en iedereen fit van het veld af graag. 🤞
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Goede zaak dat ik er totaal naast zat vandaag, dat Heracles stelde niet veel voor, prima reguliere overwinning. Op naar woensdag, dat is andere koek, gas er op dan nondedju!
+2/-0

7 maanden geleden
Ik verwacht ook een heel matige wedstrijd. Het is een beroerd veld, je speelt tegen trainers die Bosz en zijn tactiek als geen ander kennen. En spelen tegen heracles ligt ons niet zo. We winnen meestal wel, maar zelden mooie wedstrijden. Veel ruimte ga je niet krijgen.Ik verwacht dus een saaie pot die we uiteindelijk (hopelijk) zullen winnen.

Het is trouwens meestal zo met een goede lange serie wedstrijden dat je dan uiteinelijk verliest in een wedstrijd waar je het nou niet echt van verwacht. Meest logische zou zijn als we de eerste punten verspelen tegen twente of feyenoord (AZ?), maar je zal zien dat het juist een andere wedstrijd wordt. Hopelijk dus niet deze.
+1/-0

7 maanden geleden
Even iets anders, in de voorbereiding raakte ik toch wel onder de indruk van Kwaaitaal(?), en ik meen Bosz ook want die was wel over hem te spreken. Ik zie zijn naam nu eigenlijk amper meer voorbijkomen. Is hij geblesseerd ofzo ?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Aan het begin van het seizoen heeft hij een lichte blessure gehad. Hij speelt nu wekelijks bij Jong PSV
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ah ok, vond het wel een leuk spelertje en op rechts kunnen we af en toe wel wat gebruiken.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik ben er niet zo angstig over.. als je ziet hoe Bosz het in de rust tegen Ajax om gooide.. tot nu toe alle ingrediënten om boven aan te blijven staan. Als je wint zet je nog meer druk op je concurrent.
+1/-0

7 maanden geleden
Hoezo is dit een discussie. Wegwezen. Smeriger overtreding
+4/-0

 
7 maanden geleden
Rood was zeker duidelijk. Penalty had ik niet gedacht. Bal was al weg.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Bal was nog in het veld. Dat hij de bal nooit meer kon halen is geen criterium.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Bal was niet weg, Til was nog bezig met zijn actie. Van achter in komen en scorings kans ontnemen is rood en penalty.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik snap ook niet waarom de scheidsrechter die overtredingen niet ziet. Weer staat hij er vlak bij en is het de man met de bal die onderuit wordt gehaald en is het overduidelijk dat de bal niet gespeeld wordt. Gelukkig is er nog een VAR.
+2/-0

7 maanden geleden
Terecht penalty
+1/-0

7 maanden geleden
Wat is er toch mis met Teze centraal en van Aanholt en straks hopelijk Mauro op de back positie. Blijft jammer dat afhankelijk zijn van Ramalho..
+1/-4

 
7 maanden geleden
Wat doet hij vandaag verkeerd dan
+4/-0

 
7 maanden geleden
Zijn linkersok zit wat lager... maar ok, je moet dan echt wel goed zoeken.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Onbegrijpelijk dat je begint te zeuren over Ramalho … hij heeft gewoon alles goed gedaan!
+3/-0

 
7 maanden geleden
Mag ik het jammer vinden dat er voorlopig geen andere oplossing achterin is?
Ja, vandaag kan en gaat er achterin weinig fout.
Maar we blijven ik mijn ogen centraal te zwak tegen sterke tegenstanders. Maar oké geen negativiteit meer vandaag..sorry
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Natuurlijk mag je dat vinden, en wij vinden het allemaal jammer dat we achterin niet meer opties hebben … maar het is gewoon niet de wedstrijd om dat nu te vermelden … het gaat nu gewoon (nog) allemaal goed. ;)
+2/-0

 
7 maanden geleden
Eens. Ik hoop uiteraard dat het nooit meer nodig is er negatief over te zijn👍🏻
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Tijd voor wissels …
Luuk sparen en Pepi erin
Til eruit, dit is geen wedstrijd en veld voor hem, wel voor Saibari (met meer techniek)
Tigo Land erin … tenminste, ik dacht dat ik die bij de wissels zag lopen?
En misschien ook nog iemand (jeugd?) voor Baka … die is weer veel te passief, geen enkele moeite gedaan om z’n man te passeren …
+1/-1

7 maanden geleden
Nou dat gesprek met de Jong en Brands vorige week heeft echt geholpen.
Lekker je club nog meer boetes aannaaien.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Nu we Champions League spelen kunnen we ons dat veroorloven ;) Nee joh, niet bepaald handig.
+1/-0

7 maanden geleden
Sinds wanneer is Veerman de tweede aanvoerder ?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ja ik dacht dat ramalho 2e en benitez 3e aanvoerder waren
+1/-0

 
7 maanden geleden
Je bent blijkbaar ontevreden over zijn mentaliteit en je maakt hem (reserve)aanvoerder ? De ''Bergwijn"tactiek ? Overigens niks ten nadele van Veerman, die speelt vandaag echt prima.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Dokter Bosz doet het prima. Ramalho heeft zonder die band ook geen druk en je ziet, die scoort meteen
+1/-0

 
7 maanden geleden
Klopt, maar nu geeft Heracles zelf ook wel heel weinig druk op Ramalho.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Bosz is alleen helemaal niet ontevreden over zijn mentaliteit. Dat speelt alleen bij sommige fans hier. Bosz was ook vrijdag weer juist lovend over Veerman.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Meende dat ergens gelezen of gehoord te hebben, misschien verkeerd begrepen of een gekleurde mening van een of andere analist. Ik kijk en luister veel, maar meestal met een half oor / oog (Sorry Saibari)
+1/-0

7 maanden geleden
Eigenlijk bizar dat je met 0-4 voorstaat in een uitwedstrijd en nog een ontevreden gevoel hebt vanwege alle kansen die er zijn gemist. Voor je gevoel had je minstens het dubbele aantal aan doelpunten moeten hebben en had je ook met dubbele cijfers kunnen winnen vandaag. Wat is er in een paar maanden tijd veel veranderd. Vorig seizoen zou je blij zijn geweest als je uberhaupt had gewonnen :B
+3/-1

 
7 maanden geleden
Ongekend he. Maar het verschil voor mij zit erin hoe ze die wedstrijden aanpakken. Vol erop, dan krijg je als tegenstander ook niet het gevoel dat het erin zit.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Perez zei wat ik ook al zeg. PSV bleef de bal maar steeds afgeven aan iemand anders die er beter voor stond. Niemand was een ego. Okee, dat laatste schot van Vertessen rook een beetje naar ego, maar och. Ook leuk om eens te horen.
+2/-0

7 maanden geleden
Het is heerlijk om psv supporter te zijn in deze dagen.
Rode kaart was terecht.
+3/-0

7 maanden geleden
Nog nooit iemand slechter zien invallen dan van Aanholt
+3/-1

 
7 maanden geleden
Met 0-6 winnen en dan alleen dit te melden hebben? :D
+5/-1

7 maanden geleden
Helemaal met je eens.
+2/-0

7 maanden geleden
Competitie stelt echt niks voor.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Laatste 10 jaar dan wel?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Feyenoord wint nipt van RKC en AZ speelt gelijk bij Excelsior. Misschien is PSV wel zo goed op dit moment dat daardoor de tegenstanders slecht lijken?
+2/-0

7 maanden geleden
Altijd lastig maar vandaag dus effe niet,zeker de tweede helft ging het van een leie dakje ondanks dat ik het gevoel had dat er maar op 80% gespeeld werd.
De Heraclieden gaven dan ook volkomen niet thuis en haalden wij de grootste zege in Almelo ooit,terwijl het er zeker nog meer hadden kunnen zijn.
Op naar woensdag!
+3/-0

7 maanden geleden
Blij met 6 goals, blij met clean sheet, blij met de 3 punten, blij met geen blessures. Blij met 6 verschillende doelpunten makers. Enige minpuntje: Internationaal krijg je amper kansen die eer dan wel in moeten. PSV mist veel te veel kansen.
+5/-0

7 maanden geleden
Deze is lekker :)
+1/-0

7 maanden geleden
Geweldig resultaat, bizar veel kansen gecreëerd, paar leuke goals. Alleen beetje zorgen om Saibari, dat kan vervelend zijn met een oog. Nu op naar Lens, eens kijken of ze een derde van die kansen kunnen creëren maar dan wel iets efficiënter mee omspringen
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Opvallend. Vooraf is het een potentiële bananenschil. Nu winnen we met 6-0. Je ziet dat feyenoord nipt wint, az punten verspeeld en Twente nog moet spelen.

Ja ons programma zit mee. Maar we winnen die wedstrijden allemaal relatief makkelijk. En de rest niet.

Het grote verschil zit voor mij in de manier van dergelijke wedstrijden ingaan. Gelijk vol erop, de tegenstanders het idee geven dat er niks te halen valt. En gewoon erg goed voetbal.
+2/-0

 
7 maanden geleden
En wat ik persoonlijk ook top vindt, is dat wij doelpunten maken bij de vleet en dat onze topscorer nog niet in de buurt komt van de topscorer in de eredivisie. Dat betekent namelijk niet dat wij, zoals Feyenoord, grotendeels afhankelijk zijn van de productie van onze nummer 9.

Als wij erin slagen de komende serie goed door te komen, dan ziet het er met Kerst geweldig uit. De gemakzuchtige eerste helft tegen ajax is een enorm goed leermoment geweest, Heracles heeft geen seconde het gevoel gehad dat er iets te halen viel.
+1/-0

7 maanden geleden
Prima overwinning, een beetje innde schoot geworpen door de rode kaart en penalty, maar waren daarvoor ook al veel beter dan Heracles.

Blijf het grappig vinden: er wordt altijd gezegd dat je kampioen wordt tegen de kleintjes, niet in de toppers. Nu hebben wij volle punten gehaald tegen de kleintjes en is de kritiek dat we alleen zoveel punten hebben omdat we nog geen zwaardere tegenstanders hebben gehad. Prima, zolang de concurrentie die punten laat liggen voorzie ik vooralsnog weinig problemen.

Natuurlijk zullen we echt nog wel punten gaan laten liggen (ik ben vooral huiverig voor Twente uit), maar het is gewoon een heerlijk seizoen om supporter van onze mooie club te mogen zijn. Laten we er met zijn allen van genieten (het liefst op een manier die ons niet op nog meer sancties komt te staan).
+2/-0

7 maanden geleden
Mooi om zo te winnen voor een Europese wedstrijd.
Als wij in Nederland geen tegenstanders gaan onderschatten zie ik het niet mis gaan.
AZ en Twente lijken nu al af te haken, ajaks is allang afgehaakt en feyenoord is daarmee onze enige concurrent waar we ook al op voor staan.
Focus houden en dan komt het goed.
+1/-0

7 maanden geleden
Ben wel benieuwd hoe we ons gaan houden eind deze maand en begin december met CL en uit naar Twente, az en feyenoord. Blijf het gek vinden dat deze serie er altijd uit rolt. Meestal komen we die wel goed door, maar toch.
+1/-0