Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden



PSV wint na zeer matige eerste helft van Heracles


Tijdstip
18 augustus 2024
Stadion
Heracles Almelo
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
-


PSV wint na zeer matige eerste helft van Heracles; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV wint na zeer matige eerste helft van Heracles

PSV heeft haar tweede competitiewedstrijd ook winnend afgesloten. Na de 5-1 vorige week in eigen huis tegen RKC Waalwijk eindigde de wedstrijd in Almelo vandaag in 1-2. Dat resultaat kwam allesbehalve eenvoudig tot stand. PSV kende een moeizame start en kwam al vroeg op achterstand. Fredrik Oppegard beging een overtreding op Bryan Limbombe en Brian de Keersmaecker verzilverde het buitenkansje vanaf elf meter. PSV kwam in de eerste helft nog een aantal keer goed weg, als er een 3-0 ruststand op het scorebord had gestaan was dat allesbehalve geflatteerd geweest. Na rust zette PSV snel orde op zaken. Guus Til kwam als vervanger in het veld voor Malik Tillman en goed druk zetten van hem leverde de gelijkmaker op van Ivan Mesik, die zijn eigen doelman passeerde. Zeven minuten later maakte Bakayoko de 1-2 terwijl de ingevallen Couhaib Driouech in de blessuretijd zijn eerste goal namens PSV maakte voor de 1-3.

Daarmee heeft PSV in de tweede helft orde op zaken gesteld, iets waar het lange tijd niet naar uitzag. Kort na de beslissende treffer van Driouech werd Jordan Teze nog hard geraakt op zijn enkel, maar hij kon de wedstrijd volmaken en niks lijkt zijn transfer naar AS Monaco nog in de weg te staan. Teze kwam zo'n twintig minuten voor tijd in het veld als vervanger van Richard Ledezma, die net als vorige week de positie van Jordan Teze innam.

PSV komt volgend weekend weer in actie, dan gaat de ploeg van Peter Bosz op bezoek bij Almere City. Daarna wacht op 1 september de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarna de internationals uit zullen vliegen voor de interlandperiode. Twee weken later wacht opnieuw een thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen.


Veerman adviseert Boscagli; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Veerman adviseert Boscagli

Na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Heracles Almelo verscheen Joey Veerman voor de camera's van ESPN om samen met Aletha terug te blikken op zijn wedstrijd. Het ging daarbij vooral om zijn bijna wereldgoal. Zijn schot belandde vanaf de eigen helft op de lat van het Heracles-doel: "Ja, dat was wel jammer. Ik wil hem eigenlijk even terugzien want hij belandde op de kruising, volgens mij, he? Ja, die had wel iets meer verdiend, dat vind ik zelf ook. Als je de bal daar onderschept, dan weet je dat een keeper altijd iets voor zijn goal staat. Ik was twee keer aan het kijken, de bal moest ook goed liggen natuurlijk. Ik had het gevoel dat het stadion hier ook hoopte dat hij erin ging. Dat zou direct het mooiste doelpunt van het seizoen geworden zijn, denk ik. Je zult het misschien bijna niet geloven, maar ik had het er gisteren nog met Drommel over. Op de training met het Nederlands Elftal had ik, voor de wedstrijd tegen Turkije, een onderschepping en een schot van meer dan zestig meter. Die ging er wel in. Gisteren liet ik dat filmpje zien... Echt zonde dat hij er niet inging vandaag, ja."

Over de moeizame overwinning: "Ja, zoals we verdedigend stonden in de eerste helft, dat was echt heel, heel erg slecht. Daar moeten we echt naar gaan kijken want dit is echt geen Champions League-niveau. Ja, het klopt dat er veel transferperikelen en blessures zijn. Richard Ledezma en Freddie Oppegard hebben de hele voorbereiding meegedaan, maar ik weet niet of ze allebei voorbereid waren op een basisplaats. Die worden er eigenlijk op het laatste moment gewoon ingezet. Het is ook zo, dat ze op dit tempo nog nooit gespeeld hebben allebei. Dan is het ook logisch dat je aan het begin van het seizoen wat meer last hebt, ja."

Over een mogelijk vertrek van Olivier Boscagli: "Je hebt het er met iedereen wel over. Kijk, die transfer... Hij wil die pakken. Misschien ook wel logisch. Ikzelf zou het niet doen. Niks ten nadele van Brighton, maar ze gaan niet meedoen voor prijzen of wat dan ook. En hier speelt hij toch Champions League, heeft nog een éénjarig contract hier. Ik zou er nog even goed over nadenken als ik hem was. Het is wel zo dat we altijd het gevoel hebben dat we wel gaan scoren. Tegen Feyenoord hadden we dat ook. Je wil dan alleen niet zoveel tegengoals krijgen. Op het laatst was het nog buitenspel maar dat was ook zo'n lullig duel dat we verliezen. Dat was gewoon echt heel matig. We kregen in de tweede helft wel heel veel kansen en corners, dan weet je wel dat hij gaat vallen uiteindelijk. Maar je wil het jezelf niet zo lastig maken. Dat moet echt beter, ja."


Jordan Teze over aanstaand vertrek ; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Jordan Teze over aanstaand vertrek

Ook Jordan Teze stond na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd in Almelo voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd en vooruit te blikken op zijn aanstaande transfer naar Monaco. Het ging daarbij direct over het pijnlijk ogende moment waarin hij met veel pijn naar de grond ging: "Nee, ik schrok niet. Ik voelde het wel, maar het was niet zo erg als dat ik het liet lijken. Ja, beetje theater, ja, ja, dat moet ik eerlijk zeggen. Ik vond eerlijk wel dat hij ook een gele kaart moest krijgen eigenlijk. Precies, ik vond het ook dat hij natrapte. Sorry voor de mensen thuis die waren geschrokken maar het viel wel mee. Het was ook wel een beetje tijdrekken, ja."

Over zijn transfer, die gisteravond rond kwam: "Ja, klopt, ik werd gisteravond gebeld en toen hoorde ik dat het rond was. Voor mij was het echt een opluchting, een last van mijn schouders. Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar de vraag was wanneer. Ik had persoonlijk niet verwacht dat het nog voor deze wedstrijd zou gebeuren. Ik dacht na het weekend pas. Uiteindelijk kreeg ik dan mijn telefoontje en toen hoorde ik dat het eindelijk rond was dus ja, ik was wel blij. Ja, een fantastische stap en een stap die ik heel graag wilde maken. Ik had een lijstje van clubs waar ik graag naartoe zou willen gaan. AS Monaco stond daarbij op 1, godzijdank zijn hun ook gekomen en hebben ze ook goed doorgepakt. Ik heb de trainer niet gebeld, ik belde wel mijn vriendin gisteren, mijn moeder, mijn broer natuurlijk ook en mijn oom. Ja, die mensen eigenlijk."

Of hij vandaag opnieuw de trainer vroeg om niet te hoeven spelen vandaag: "Ik heb niet gevraagd vandaag niet te spelen. Op een gegeven moest het ook wel en had de trainer me nodig. Dus toen kwam ik erin en uiteindelijk heb ik het ook wel goed gedaan, toch? Ik heb geprobeerd mijn best te doen. Als er interesse is en je een transfer kunt maken, dan speel je toch gewoon anders. Dan speel je wel met de handrem erop, maar dat wil niet zeggen dat ik niet mijn best heb gedaan."

Gevraagd naar zijn planning de komende dagen: "Ik weet nog niet hoe mijn komende dagen eruit gaan zien. We speelden vandaag heel erg vroeg, waren nog niet helemaal wakker en ik heb mijn telefoon ook nog niet gecheckt. Ergens in de komende dagen vlieg ik denk ik die kant op voor de medische keuring. Voor nu is het mijn laatste wedstrijd voor PSV geweest. Ik hoop wel terug te komen. Ik moet het nog wel beseffen eigenlijk. Voor mijn gevoel ga ik nog helemaal niet weg. Als ik daar ben geland dat ik echt besef dat ik een transfer ga maken en dat het echt allemaal begint. Voor nu is het gewoon dat ze interesse hebben en het moet allemaal nog een beetje landen, denk ik. Ik ga voor vijf jaar tekenen daar, ik mag niet klagen. Ik ben er al twee keer geweest, beide keren rondom een wedstrijd met PSV. Het stadion kan wel beter. Maar het zijn wel mooie wedstrijden die daar worden gespeeld. Maar ik heb de stad en het land nog niet verkend, nee, dat nog niet."


Bosz: "Het was niet best vandaag"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Bosz: "Het was niet best vandaag"

"Ik vond het wel meevallen met de intensiteit. Ik vond ons ook niet met de juiste intensiteit spelen, dus het viel wel mee. Dat lag met name aan het begin van de eerste helft. Richting de rust zag je al dat we wat kansjes begonnen te krijgen, dan weet je dat ze dat niet de hele wedstrijd vol kunnen houden. We hadden dat vanaf het begin moeten doen. Ja, het was geen verrassing dat de tegenstander zo zou gaan spelen. De jongens wisten vantevoren dat de tegenstander zo zou gaan voetballen. Als kampioen wil iedereen van je winnen, dat is nu eenmaal zo."

Over het gebrek aan wissels in verband met het matige spel vandaag: "We waren aanvankelijk van plan nog twee jongens meer te wisselen. Achteraf ben ik blij dat we dat niet hebben gedaan. Dat waren namelijk niet mijn vleugelverdedigers geweest die later uitvielen. Aan het begin van het seizoen is het vaak wat lastiger maar nee, het was niet best vandaag."

Over de uitspraken van Joey Veerman, die in gesprek met Aletha aangaf dat de ploeg altijd vertrouwt op het maken van doelpunten: "Dat is precies wat je als trainer niet wil horen. Dat is dan een groot probleem, ja. Maar het gaat me wel lukken dat eruit te krijgen. Dit amateuristisch denken mag natuurlijk nooit in het hoofd voorkomen, van het komt wel goed. Het gaat dan niet goed komen. Dat weten we allemaal wel, denk ik."

Over de fysieke problemen die de club dit seizoen kent: "Dat vind ik eigenlijk nog wel het meest logische. Want als je de eerste helft zag, hoe ver Fredrik er elke keer weer overheen klapte. Die jongen is met name de eerste helft de hele tijd die linkerflank langsgegaan. Dat je dat, in ons tempo, niet de volle negentig minuten volhoudt is logisch. Daar gaan we aan werken. Luuk de Jong sprong in de lucht en kwam wat ongelukkig neer, dat was geen kramp. Nee, ik schrok niet toen Teze dat tikkie kreeg, we mochten toch niet meer wisselen. Ik wilde deze wedstrijd winnen en daarna zien we wel. We weten dat er nog het nodige moet gebeuren en we weten ook dat we daar druk mee bezig zijn. Dat is Earnest zijn verantwoordelijkheid. Hij vertelt me elke dag van alles. We moeten rustig geduld hebben, heb ik vandaag als trainer ook moeten hebben. Toch zes uit twee. Over vierendertig wedstrijden speel je altijd wel zo'n soort wedstrijd. Dan moet je er voor zorgen dat je geen puntverlies lijdt. Dat hebben we vandaag weten te voorkomen."


PSV.supporters.nl Scorebord


Karakteristieken

Uitslag: 1-3 (1-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Brian De Keersmaecker ('6)
Goal
2-0 Eigen doelpunt ('52)
Goal
2-1 Johan Bakayoko ('59)
Goal
2-2 Couhaib Driouech ('90)

Opmerkelijk: PSV buigt na rust vroege achterstand om

Scheidsrechter
Martin van den Kerkhof
Toeschouwers
12.500 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Heracles Almelo: Lorenzo Milani ('86)

Opstelling PSV

Noa LangLuuk de JongJohan Bakayoko


Malik TillmanJoey VeermanJerdy Schouten


Fredrik OppegårdOlivier BoscagliRyan FlamingoRichard Ledezma


Walter Benítez

Wissels:

'46 Guus Til voor Malik Tillman
'66 Matteo Dams voor Fredrik Oppegård
'68 Hirving Lozano voor Johan Bakayoko
'73 Jordan Teze voor Richard Ledezma
'73 Couhaib Driouech voor Noa Lang


Opstelling Heracles Almelo

Daniel van Kaam


Ivan MesikJuho TalvitieBrian De KeersmaeckerRuben Roosken


Shiloh t ZandMario EngelsBryan LimbombeLorenzo MilaniMimeirhel Benita


Fabian De Keijzer

Wissels:

'60 Ruben Roosken voor Lorenzo Milani
'66 Jannes Wieckhoff voor Juho Talvitie
'66 Sem Scheperman voor Shiloh t Zand
'85 Giandro Sambo voor Mimeirhel Benita
'85 Jordy Bruijn voor Daniel van Kaam


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 1-3 (1-0)
 5 1-3 (0-1)
 5 1-3 (0-1)
 5 1-3 (0-1)
 5 1-3 (0-1)
 5 1-3 (0-1)
 5 1-3 (0-1)
 5 1-3 (1-2)
 5 1-3 (0-1)
10  5 1-2 (1-0)
11  5 1-3 (0-1)
12  5 1-3 (1-1)
13  5 1-3 (0-1)
14  5 1-3 (0-1)
15  5 1-3 (1-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.75. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Guus Til (31 -> 5,0)
2. Joey Veerman (17 -> 4,0)
3. Niemand (12 -> 2,5)
3. Couhaib Driouech (12 -> 2,5)
5. Jerdy Schouten (8 -> 1,0)
6. Johan Bakayoko (6 -> 0,0)
6. Ryan Flamingo (6 -> 0,0)
8. Noa Lang (5 -> 0,0)
8. Matteo Dams (5 -> 0,0)
10. Jordan Teze (4 -> 0,0)
10. Richard Ledezma (4 -> 0,0)
12. Olivier Boscagli (3 -> 0,0)
13. Hirving Lozano (1 -> 0,0)
14. Jason van Duiven (0 -> 0,0)
14. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
14. Kjell Peersman (0 -> 0,0)
14. Emmanuel van de Blaak (0 -> 0,0)
14. Ismael Saibari (0 -> 0,0)
14. Livano Comenencia (0 -> 0,0)
14. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
14. Tygo Land (0 -> 0,0)
14. Patrick van Aanholt (0 -> 0,0)
14. Julian Kwaaitaal (0 -> 0,0)
14. Isaac Babadi (0 -> 0,0)
14. Boy Waterman (0 -> 0,0)
14. Anwar El Ghazi (0 -> 0,0)
14. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
14. Joël Drommel (0 -> 0,0)
14. Ricardo Pepi (0 -> 0,0)
14. Luuk de Jong (0 -> 0,0)
14. Sergiño Dest (0 -> 0,0)
14. Malik Tillman (0 -> 0,0)
14. Ibrahim Sangaré (0 -> 0,0)
14. André Ramalho (0 -> 0,0)
14. Armando Obispo (0 -> 0,0)
14. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
14. Walter Benítez (0 -> 0,0)
14. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
14. Noni Madueke (0 -> 0,0)
14. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
14. Jarrad Branthwaite (0 -> 0,0)
14. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
14. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
14. Phillipp Mwene (0 -> 0,0)
14. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
14. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
14. Dennis Vos (0 -> 0,0)
14. Jenson Seelt (0 -> 0,0)
14. Thorgan Hazard (0 -> 0,0)
14. Ki-Jana Hoever (0 -> 0,0)
14. Xavi Simons (0 -> 0,0)
14. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
14. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
14. Philipp Max (0 -> 0,0)
14. Sávio (0 -> 0,0)
14. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
14. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
14. Fábio Silva (0 -> 0,0)
14. Fedde Leysen (0 -> 0,0)
14. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
14. Jesper Uneken (0 -> 0,0)
14. Jason van Duiven (0 -> 0,0)
14. Niek Schiks (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen



Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Het word a.s zondag geen copy van vorig seizoen, ik verwacht, ondanks voor het eerst weer gras in asito, geen grootse overwinning, bij ons loot het nog niet helemaal zoals vorig seizoen, en krijgen ze te makkelijk om de oren! Almelo uit, is vaak lastig, ik houd het op een zware pittige 1-3 overwinning 👍🙏
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Zelfs met de huidige spelersgroep moet je hier drie punten meenemen. Zal geen 0-6 worden maar 1-3 moet kunnen toch.

Misschien een stom idee maar zou Guus Til niet als back kunnen spelen in geval van nood?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik vond Ledezma het goed doen eigenlijk.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Klopt dat vond ik ook maar mocht Ledezma of Teze uitvallen bedoel ik eigenlijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik vond Ledezma het ook prima doen. Zolang PSV niet echt onder druk komt te staan, kan hij volgens mij prima op de backpositie spelen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik hoorde dat de wedstrijd misschien niet doorging omdat we maar 1 verdediger op kunnen stellen en die ene verdediger ook nog eens niet genoeg tijd heeft gehad om het clublied van buiten te leren.
+1/-0

2 maanden geleden
Hoe dom kan je zijn. Wat amateuristisch
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Oppegard, wat een vreselijk dramatische voetballer
Ongelofelijke amateur
+4/-1

2 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Deze reactie was in strijd met het beleid van dit platform en derhalve verwijderd.
+3/-5

2 maanden geleden
Wat een onkunde deze oppegard, heb al vaker gezegd, geen psv niveau….terechte penalty, olie domme overtreding wat niet nodig was!
+5/-1

2 maanden geleden
Voor de 2x al weer oppergard
Zo dom om een overtreding te maken in de 16
Bedankt
Daarom moeten er gauw aankopen komen
Psv zelf fout in bedankt steward
+2/-1

2 maanden geleden
Corner voor PSV en 10 seconden later ligt hij aan de andere kant op de stip.... Tegenstanders zijn ook niet gek en weten dat onze verdediging ruk is. Spelen blind een diepe bal en hoppa, daar is het cadeautje al. Het billenknijpen is weer begonnen.
+3/-0

2 maanden geleden
Geslacht op de counter uit een corner.Domme overtreding Oppegard.Wordt moeizame wedstrijd.
+2/-0

2 maanden geleden
topper Oppegard. Nachtmerrie .....als je hiermee de Champions League in moet
+2/-0

 
2 maanden geleden
Hier kan je de eerste divisie nog niet mee in
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Flamingo komt zwaar tekort in de achterhoede. Bron van onzekerheid en verliest al z’n duels. Is ook totaal niet snel op de eerste meter waardoor hij altijd te laat komt
+5/-0

2 maanden geleden
Lijkt me dat er van de week toch even in de buidel getast gaat worden voor een paar extra verdedigers.
+6/-0

2 maanden geleden
Stewart kan goed lullen, maar er is echt een blunder begaan door te denken dat je met een gatenkaas achterin wel even door de competitie start heen rolt.
+4/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Om het positief te houden: Ledezma speelt weer een puike wedstrijd tot nu toe. :)

En wat een poging van Veerman! Zo zonde dat die er niet in vliegt.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. Mag van mij wat brutaler zijn aan de bal.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Flamingo kan er inderdaad ook helemaal niets van.
Slappe hap
+3/-0

 
2 maanden geleden
En net als je zoiets typt, geeft hij een dodelijke breedtebal en staan we bijna 2-0 achter door zijn schuld..
+3/-0

 
2 maanden geleden
En als je dan 10 seconden verder kijkt, dan zie je ook dat hij met een goede sliding en het goed lezen van het spel die 2-0 zelf voorkomt. Fouten maken doen we allemaal, hoort erbij, zeker bij jonge spelers. Daar leren ze van. En in dit geval lost ie het toch mooi zelf op, zo'n balletje zal ie in de toekomst niet snel meer geven gok ik zo. :)
+3/-0

 
2 maanden geleden
Dit soort balverlies mag niet bij PSV. Het is dat we tegen Heracles spelen, anders krijgt ie nooit van zijn leven de kans om het recht te zetten.

Natuurlijk kun je niet van spelers verwachten dat ze alles perfect doen, maar dit soort balverlies mogen spelers van PSV op die positie nooit leiden.
+1/-0

2 maanden geleden
Tja als PSV zonder een fatsoenlijke achterhoede een wedstrijd denkt te winnen, ga dan maar onderuit. Misschien gaan ze dan toch wat sneller investeren in een fatsoenlijke achterhoede.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Ah joh gaat toch prima zo. Pas één goal tegen na 35 minuten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat ligt ook aan de zwakte van onze tegenstander. Maat het is wel 1 tegendoelpunt te veel.
+1/-0

2 maanden geleden
Iets met een deksel en een neus. Als je je tegenstanders zodanig minacht dat je denkt dat je geen waardige verdedigers nodig hebt in augustus, dan moet je niet raar opkijken dat dingen zo lopen als tot nu toe in Almelo. Vorige week had RKC ook al 3x moeten scoren in het eerste kwartier.

Het is hopen dat onze middenvelders en aanvallers dit weer recht kunnen breien. Maar ik vrees vooralsnog voor het eerste puntverlies.
+4/-0

2 maanden geleden
Voorin gaat het ook niet goed bijna geen kans gekrieerd.!
+4/-0

2 maanden geleden
Oppegard is niet best, dat klopt. En begaat een oliedomme overtreding. Maar die tegengoal ontstaat uit een corner van ons. Baka die half het duel aangaat. Verder is schouten en tillman bijzonder slap. Dus wijzen op de verdediging is terecht, dat is niet best, maar die ervoor maken er ook een potje van.

Overigens dacht ik dat het net buiten de 16 was, maar ok.

Tot slot, die trainer van heracles is me toch een zeikzak. Ongekend, vervelende gast
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad, kwal van een vent.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Helemaals met je eens … Bakayoko bv helemaal niet mee verdedigen …

Die trainer een kwal, wat dacht je van die Engels?? Wat een kwal zeg …

Kom op, moed erin houden …
+2/-0

2 maanden geleden
Lekker wisselen in de rust en spelers opstellen die wel alles wil geven voor het team.
Wat een slechte vertoning weer.
Schande met zo’n instelling
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Flamingo onbegrijpelijke aankoop. Die 9 miljoen had je kunnen gebruiken om bij te leggen voor een echte goede centrale verdediger. Zoals ik zeg maar iets: een van den Berg… Aankopen voor in de brede doe je als het eerste elftal al rond is. Daar begin je niet mee..
+3/-1

2 maanden geleden
Over 2 weken staan er zeker 3, misschien 4 andere verdedigers. Dit is toch wel Russisch roulette. Hopelijk levert het geen schade op... Tot nu toe ziet het er in ieder geval niet zo uit als vorig seizoen..
+1/-0

 
2 maanden geleden
En ook dan duurt het een poosje voordat dat ingespeeld is…. Ook 4 topverdedigers inpassen is niet direct een succes, dat duurt ff…. Daarom vind ik het allemaal te laat, mosterd naar de maaltijd, hopen op een vlugge gelijkmaker, dan zie ik het nog wel goed komen, Ledezma, vandaag zeker niet sterk, en flamingo blijf ik zeggen, is geen centrale verdediger maar een 6!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Klopt, flamingo heeft mij zeker niet overtuigd. Wie had gedacht dat we Ramalho zouden missen ;).
Als ik Bosz was zou ik de energieke Til brengen voor Flamingo en Schouten naar achter halen.
+1/-0

2 maanden geleden
Het verschil gaat gemaakt worden door de wissels. Als je til, lozano enz kan brengen dat is dat veel meer dan heracles kan brengen.

Verdedigend is alles wel gezegd.
+1/-0

2 maanden geleden
Als PSV idd zo arrogant is dat het denkt dat het zonder verdediging kan winnen van Heracles dan moeten ze maar hard op hun bek gaan.Tegen Feyenoord was al een waarschuwing die ze blijkbaar niet serieus hebben genomen.
+2/-4

 
2 maanden geleden
Hoezo arrogant en zonder verdediging kunnen winnen?
Ben eens reeel … dit is gewoon wat we hebben op dit moment. We zijn aan het zoeken en het is alleen maar goed dat ze goede spelers kopen ipv een snelle miskoop.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind het wel degelijk arrogant om de eerste fase van de competitie in te gaan zonder noemenswaardige versterkingen van de achterhoede, terwijl de een na de ander is vertrokken of geblesseerd weggevallen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Er is nog niemand vertrokken, en kom op joh … met ons budget en kwaliteit aan spelers (misschien wat minder in de verdediging ja 😉), mogen we toch nooit van een Heracles verliezen …. Ik denk dat sommige spelers echt niet op hun max. vermogen speelde (bv een Veerman) …. daar was Bosz ook zo boos over. Met name op fysiek gebied kwamen we tekort ….
+1/-0

2 maanden geleden
Winst of verlies vandaag, ik begin me toch wel zorgen te maken. Verdedigend is t gewoon zwaar onder niveau. Een Oppegard en Flamingo zijn niet van het niveau dat je moet nastreven. Dan is Boscagli evt volgende week vertrokken en doet Richie zijn best maar is verdedigend ook niet helemaal top. Stewart moet echt de beurs gaan trekken anders gaat dit heel veel punten kosten.
+1/-0

2 maanden geleden
Echt russisch roulette zo met deze verdediging.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Als je al zolang weet dat je niet verder gaat met Ramalho, Aanholt, ketchup, Sambo. En dan nog de blessure hebt van Dest en ook Obispo niet goed genoeg en Mauro kwetsbaar is, dan is het niet aantrekken van geen enkele (flamingo is een 6) enkele verdediger een toch wel grote fout van onze technisch directeur.

Wellicht is er een reden voor en komt het allemaal goed maar het komt denk ik op vele van ons bijzonder over.
+1/-0

2 maanden geleden
Slechte verdedigers of niet. Je wordt totnutoe afgetroefd op inzet.
+1/-0

2 maanden geleden
Heerlijk dat diepgaan van Til. Exact wat we nodig hadden. Ik zie lozano ook graag verschijnen.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Flamingo, eraf met die kneus!!
Hoeveel fouten wil je maken…man man
+1/-1

 
2 maanden geleden
Echt een drama idd. Wil hem echter niet te snel afschrijven. Misschien ook omdat we weinig alternatieven hebben.
+1/-0

2 maanden geleden
Als je het nu nog weggeeft kun je alleen maar in de spiegel kijken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het is gewoon billen knijpen, als die raar valt is het zo maar gelijk….
+1/-0

2 maanden geleden
Ai is nu de vervanger van de vervanger van de linksback nu ook al geblesseerd🤔
+2/-0

2 maanden geleden
Wat is er toch elke x aan de hand met al die blessures?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat dat nieuwe veld heel erg zwaar is ….
+1/-0

2 maanden geleden
We hebben gewoon 4 nieuwe verdedigers nodig... Flamingo heeft nog genoeg ontwikkelpunten.
+1/-0

2 maanden geleden
Dit is weer even wennen. Vorig jaar was je een kwartier voor tijd al binnen en zaten we nu relaxed te hopen op nóg een doelpunt. Nu is het, net als de seizoenen voor afgelopen seizoen, weer ouderwets billenknijpen. Was vergeten hoe dat moest.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Ledezma ook geen back hoor, komt snelheid te kort en is in de situaties 1-1 verdedigd niet sterk, met alle respect, dit is Heracles…., vorige week rkc…. Dit zijn tegenstanders van het normaliter rechter rijtje…. Hier komen Ledezma, oppegard en soms ook flamingo gewoon in de problemen….
+1/-0

 
2 maanden geleden
Iedereen weet dat het geen back is. Hij vult het echte prima in.

Mooie goal van driouach. Onze bank is echtwel sterk.
+1/-0

2 maanden geleden
Was dat geen Var momentje, dat natrappen op Teze? Bijna ons 12 miljoen door de neus geboord?!
+6/-0

2 maanden geleden
Die VAR, over 1 millimeter buiten spel minuten lang moeilijk doen, over overduidelijk natrappen helemaal niets.
+4/-0

2 maanden geleden
Makkie mensen. Drie punten binnen, doelsaldo beter geworden, nieuwe spelers ingespeeld, niks aan de hand😊
+3/-0

2 maanden geleden
Drie punten binnen. Wat mij betreft compliment voor Ledezma en Til omdat die iig altijd 100% geven. Verder merk je gewoon dat de hele selectie nog bezig is met andere dingen. Luuk, Jerdy, Joey, allemaal nog niet scherp
+3/-0

2 maanden geleden
Gelukkig, nou Ernie, snel een paar backs! Wat een verschil al met Teze erin….. met zoiets brengt direct al zo veel meer! Gelukkig 1-3 gewonnen, hadden er ook wel 2 of 3 voor Heracles nog ingekund….
+3/-0

2 maanden geleden
Geen rood voor die natrap actie op Teze?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Niet eens geel. Ik zat op die VAR te wachten maar toen was het spel alweer hervat. Zijn ze echt blind daar in Zeist? 👨‍🦯
+1/-0

 
2 maanden geleden
VAR kan geen geel geven en dit was te licht voor rood.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een ongelooflijk slechte wedstrijd. PSV mag absoluut niet klagen met 3 punten. Verdedigend zeer zwak, met veel teveel ruimte tussen de linies. Veel gevaarlijke counters en ongelooflijk veel verkeerde passes + veel duels verloren. Ook leek het erop alsof veel can de betere spelers er weinig zin in hebben / het wel hebben gezien.

Boscagli die Flamingo steeds de bal toeschuift ipv zijn normale spel te spelen, Veerman zwak, De Jong die meerendeel van de ballen verkeerd kaatst, zelfs Schouten die ballen verkeerd passed / verliest.

Zwakste wedstrijd onder Bosz met heel wat zorgelijke punten … Elan en plezier van voorin seizoen is er zeker (nog?) niet.
+4/-0

2 maanden geleden
Niks aan de hand. Volgende week almere aan de zegenkar. Die zal het al dun door de broek lopen.
+1/-0

2 maanden geleden
Lang niet zo’n spanning gehad, pfff. Het was een kwalitatieve off-day. Oppegard, Ledezma, Flamingo, Schouten, Veerman, Tillman en de Jong allemaal slecht tot matig in mijn ogen. De verdediging is zoals we weten echt een zorgenkindje. Ik kreeg ook veel meer rust toen Teze erin stond en er een bal aan die kant doorkwam. Ben overigens wel blij hoe Lozano het doet. Viel goed in, met veel energie. Lijkt wel alsof hij nu lekker vrij kan voetballen.

Voor komende weken, mocht er nog geen verdediger gehaald zijn, zou ik best Dams eens als linksback willen zien. Oppegard speelt zonder vertrouwen en dat wordt alleen maar erger. Terwijl Dams heel veel vertrouwen lijkt te hebben. Ook lekker sterk en fel.
+4/-0

2 maanden geleden
Het resultaat telt en dat is goed. Vooralsnog pakt de gok om te wachten tot de juiste versterkingen voor de juist prijs beschikbaar zijn goed uit. Aanval en middenveld is echt meer dan dik in orde, dus de focus vol op de verdediging. Met Mauro heb je een goede backup back die wel kan spelen tot Dest er weer bij is. Met het naderende vertrek van Boscagli heb je geen volwaardige CV meer en met Obispo een ok back-up. 4 lijkt dus het absolute minimum aan verdedigers die moeten komen, maar 5 of 6 is wenselijk. Ik zie die 4 eigenlijk niet eens gebeuren 2of 3 is toch echt wel maximaal. Dan Boscagli maar hier houden, maar als het bod hoog genoeg wordt heb je ook weinig keuze. Ik had inmiddels ook wel wat actie verwacht vanuit PSV. KOmende week zal er toch echt wel iets moeten verschijnen. Gek genoeg heb ik er nog altijd heel veel vertrouwen in dat het goed gaat komen. Voor de eredivisie zijn we veel te goed, als er maar wat verdedigers bij komt.
+2/-0

2 maanden geleden
Leek wel een beetje of ze nog wakker moesten worden de 1e helft. De wedstrijd werd gewonnen op routine, niet op groots spel. Driouech heeft een aardig gemiddelde: 1 goal per 7 minuten :)
+2/-0

2 maanden geleden
Op basis van kwaliteit win je gewoon maar het loopt allemaal nog niet over,een madam chenetje in die ash zou niet misstaan.
En natuurlijk nog de nodige versterkingen in de achterhoede maar dat ziet iedereen wel.
Almelo-uit wederom drie punten is verder een goed begin.
+1/-0

2 maanden geleden
Toch mooi de 3 punten maar vraag niet hoe.. Ik lees nu al dagen over Teze en Boscagli maar hoop binnen nu en 24 uur te lezen dat PSV voortvarend bezig is op de transfermarkt voor een paar sterke verdedigers.
+2/-0

2 maanden geleden
Ledezma een 4, Flamingo een 5, Boscagli een 6 en Oppegard een 3. Verdediging dus zeer zwaar onder de maat. Veel balverlies waar het niet kan, nauwelijks aanvallende bijdragen van de backs en zelfs Boscagli leek uit zijn doen.

Gelukkig is het slechts Heracles waar we tegen speelden en hebben we in de overige linies een hoop kwaliteit in het elftal.

De noodzaak voor versterkingen was al wel langer duidelijk, maar is vandaag nogmaals pijnlijk duidelijk geworden. Hopelijk kunnen we met de inkomsten van Teze wat doen.
+1/-0

2 maanden geleden
Hopelijk was dit de slechtste wedstrijd van het seizoen.Het was bagger en PSV mag van geluk spreken dat ze gewonnen hebben door 2 van richting veranderde schoten en een mooi doelpunt van Driouech.Achterin veel weggegeven maar gelukkig maar 1 tegendoelpunt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
En hoeveel goede kansen hebben we gemist of pech gehad (paal + lat)?
+1/-0

2 maanden geleden
Yessss, ik heb de pool gewonnen. Voor het eerst lol. Toch nog iets leuks ;)
+3/-0

 
2 maanden geleden
En zeventig plaatsen gestegen,gefeliciteerd.🍺
+2/-0

 
2 maanden geleden
Pieken op het juiste moment he. En ik raad Earnest aan nu echt haast te maken met die verdedigers. Ik neem aan dat hij mij nu een stuk serieuzer neemt na deze geweldige remontada 2.0
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hopelijk heeft Stewart komende week zijn piekmoment.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Aparte foto...

Zéér povere wedstrijd.

Armoede troef.

Opluchting overheerst.

Verdedigers gezocht!

Weinig PSV-supporters gezien in stadion, merkwaardig.

(later meer)
+4/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Dat was inderdaad niet de juiste foto, dank voor je reactie, het is aangepast.

(later meer?)
+1/-0

2 maanden geleden
Pfff was billenknijpen maar wel verdiend gewonnen. Zoals al door iedereen aangegeven MOETEN er 2 zelfs 3 verdedigers voor de basis bij. Flamingo kan mij niet overtuigen. Vind 9 mio tot nu toe een miskleun.
+1/-0

2 maanden geleden
Het was niet veel.
Toch gewonnen. Is oke maar ik hou niet van die arrogante instelling dat het toch wel goed komt.
Met deze verdediging zou ik er nu niet van uit gaan dat het altijd wel goed komt.
Overigens denk ik dat het er wel in kan zitten in deze verdedigers alleen het komt nu nog te snel en op dit moment uiteraard onvoldoende. Dat gaat op hoger nivo afgestraft worden
+3/-0

2 maanden geleden
Zo'n wedstrijd als gisteren, ik kan er weinig soep van trekken. Je moet hem gewoon winnen en dat hebben wij met de nodige moeite gewoon gedaan. Daar waar Feyenoord en ajax de eerste punten al hebben laten liggen.
Wat mij dan als geheel opvalt is dat het lijkt alsof onze selectie een totaal andere voorbereiding heeft gedraaid ten opzichte van de afgelopen twee seizoenen, waarin wij een belangrijke voorronde(n) dienden af te werken. Iedereen zat stuk na een minuutje of 75/80 spelen. Met deze defensie gaan we in de CL geen grote potten breken, maar van een PSV-speler verwacht ik wel een bepaalde "basis". Hoe Oppegard verdedigde voor die penalty leek meer op een bowlingbal die af ging op 10 kegels. Dat soort dingen vind ik te bizar voor woorden. Verder grossierden wij in het elkaar aanspelen van ziekenhuis ballen, waardoor wij steeds weer terug uit moesten. Dat MOET er snel uit.

Ik ben wel benieuwd met welke defensieve versterkingen onze Earnie op de proppen komt!

Nu een week rustig trainen en op naar Almere.
+4/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
De kracht van PSV is de individuele kwaliteit waardoor je deze 'baggerwedstrijd' wint. Een paar bepalende spelers hebben een EK gedraaid en ik kan me voorstellen dat ze wat meer moeite hebben zich geestelijk op te laden in vergelijk met met een rustige 'zomervakantie'. Dan krijg je er ook nog gratis een verdediging die op z'n kop staat zonder de vaste waarden bij. Zonder CL-voorronde lijkt het mij logisch dat Bosz de spannings-piek iets later pas kan leggen dan vorig jaar toen PSV al top presteerde tijdens de JC-schaal. Het zal wellicht nog een paar weken duren voordat het niveau van vorig jaar gehaald wordt want ook de nieuwe spelers die nog komen zullen n paar weken nodig hebben in het Bosz-systeem op te gaan en medespelers aan te voelen. Tis maar goed dat tot oktober in de Eredivisie de tegenstanders op papier nog meevallen. De 1e test komt wmb. in de 1e CL-wedstrijd, we gaan het meemaken.
+1/-0

2 maanden geleden
Tot de selectie vaststaat, is het vooral zaak geen punten te verliezen, no matter how. Maar wat een baggerwedstrijd. Sommige mannen moeten nog ff oefenen op voetballen, die komen niet mee, en anderen zullen gewoon nog niet in vorm zijn na de vakantie, dat kan. Ik check intussen 3 keer per dag de site om te zien of we al aankopen hebben...
+1/-0


1.
PSV
7
7
0
0
21
25 - 4
(+21)
-
-
8.
Heracles Almelo
7
2
3
2
9
6 - 9
(-3)