Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden



PSV wint dankzij twee goals van Pepi in Tilburg


Tijdstip
28 september 2024
Stadion
Koning Willem II Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


PSV wint dankzij twee goals van Pepi in Tilburg; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV wint dankzij twee goals van Pepi in Tilburg

PSV heeft ook na de provinciale derby tegen Willem II in Tilburg nog altijd het volle pond. Daarvoor dankte de ploeg van Peter Bosz vooral Ricardo Pepi. De spits, die vandaag aanvoerder Luuk de Jong mocht vervangen in de voorhoede, stelde in de eerste helft aanvankelijk nog teleur door nauwelijks in het spel voor te komen. Na rust betaalde hij het vertrouwen van de trainer toch terug. Vier minuten na rust kopte hij een vrije trap van Joey Veerman tegen de touwen, een kwartier later zette hij zijn voet tegen een lage voorzet van invaller Rick Karsdorp.

PSV had vanmiddag veel moeite om de Tilburgse defensie te passeren maar slaagde daar desalniettemin dus twee keer in. Willem II zette daar weinig tegenover, in de eerste helft was er een grote mogelijkheid van Kyan Vaesen, die even daarvoor wel een overtreding maakte op Ryan Flamingo en daardoor teruggefloten. Zijn kopbal werd overigens ook gekeerd door Walter Benitez, dus een doelpunt had het sowieso niet opgeleverd voor de promovendus. En dus werd ook de zevende competitiewedstrijd van dit nieuwe Eredivisieseizoen een prooi voor de ploeg van Peter Bosz, die daarmee nog altijd soeverein bovenaan staat in de Nederlandse competitie.

Dinsdag wacht het duel met Sporting Clube de Portugal in het eigen Philips Stadion. Daar gaat PSV op jacht naar een beter resultaat dan dat er twee weken terug op bezoek bij Juventus in Turijn werd behaald. Er leek even sprake van een blessure bij sterspeler Gyökeres, de spits moest zich noodgedwongen laten vervangen in de competitiewedstrijd van Sporting gisteren, maar dat lijkt vooral uit voorzorg te zijn gebeurd. Joey Veerman lijkt de wedstrijd tegen Sporting wel te moeten missen. De middenvelder en sterkhouder van PSV moest zich halverwege de tweede helft laten vervangen met ogenschijnlijk een stevige liesblessure. Veerman moest zich dus noodgedwongen laten vervangen door Isaac Babadi.

Daarnaast stond de wedstrijd vanmiddag tegen Willem II ook nog in het teken van nieuwkomer Ivan Perišić, die in Tilburg vandaag zijn debuut mocht maken voor PSV. De Kroatisch international startte in de basis en deed dat zeer verdienstelijk. Hij was halverwege de eerste helft ook direct dichtbij zijn eerste doelpunt voor PSV, zijn schot ging rakelings voorlangs het doel van Willem II-doelman Didillon.


Bosz: "Ricardo Pepi verdiende zijn basisplaats vandaag"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Bosz: "Ricardo Pepi verdiende zijn basisplaats vandaag"

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Willem II vanmiddag verscheen Peter Bosz na afloop op de persconferentie om samen met het aanwezige journaille terug te blikken en ging daarbij direct in op de vraag of hij net zo enthousiast was over het vertoonde spel ten opzichte van de trainingen de afgelopen week:"Nee, niet gezien vandaag. Ik vind dat Ryan het goed verwoord heeft zojuist. Je moet niet vergeten dat we nu voor de tweede keer achter elkaar tegen een ploeg spelen die de ruimtes en het veld heel compact hielden. Je moet wel alert zijn op de counters, die kregen ze na dertig seconden al waar ze uit hadden kunnen scoren. Ze namen weinig initiatief dus ze hielden ons vooral tegen. Dan was het niet voldoende vandaag hoe we daar doorheen wisten te voetballen. Dat moet beter. Een aantal dingen zijn wel verklaarbaar, maar dat neemt niet weg dat ik zeker weet dat we het beter hadden kunnen en moeten doen."

Over de reservebeurt van Luuk de Jong en dus de basisplaats van Ricardo Pepi vandaag:"Ik vond dat Ricardo het verdiende om vandaag te spelen en ik vond ook dat hij het vandaag eens moest laten zien. Dat heeft hij gedaan gelukkig. Ik heb dat uiteraard eergisteren al met Luuk de Jong besproken, vorig jaar hield hij me er van af om hem uit de basis te halen, omdat hij toen verwees naar de verloren wedstrijden van het seizoen ervoor. Nu lukte het hem niet me er vanaf te praten, vooral omdat ik echt vond dat Ricardo het verdiende om te spelen vandaag. Het is een goede speler, hij heeft gewoon de pech dat hij een fenomeen voor zich heeft staan. Luuk die scoort, assists geeft, aanvoerder van de ploeg is en ook nog eens topfit. Die pech heeft Ricardo. Luuk speelde vorig jaar alles en wil het liefste alles spelen. Maar vandaag was het juiste moment om Ricardo de kans te geven en Luuk de Jong rust te geven, ook gelet op onze Champions League-wedstrijd aanstaande dinsdag tegen Sporting."

Over Noa Lang, die vandaag opnieuw als invaller binnen de lijnen kwam en met de gehele tweede helft in ieder geval weer meer minuten in de benen heeft:"Je weet welk hoog niveau Noa Lang aan kan tikken als speler, dat hebben we vorig jaar ook gezien. Ik hoop dat het iedere keer dat hij minuten maakt steeds een beetje beter wordt. Hij weet precies waar we mee bezig zijn als club met hem als speler, hij weet hoe het zit en heeft daar ook geen enkele moeite mee. Ismael is ook langzaamaan weer naar negentig minuten voetbal aan het groeien."


Flamingo: "Ik kom er steeds lekkerder in"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Flamingo: "Ik kom er steeds lekkerder in"

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Willem II, verscheen Ryan Flamingo aan de zijde van Peter Bosz om samen met het aanwezige journaille terug te blikken tijdens de persconferentie:"Ik voel me fit en het gaat goed bij PSV. Ik kom er steeds lekkerder in, krijg ook een steeds betere band met de jongens hier. Ja, ik praat veel met Boscagli. Nu we enige tijd samenspelen weten we steeds beter elkaars kwaliteiten te benutten, in het begin was dat nog moeizaam maar ook dit gaat elke week beter."

Over het verschil in niveau tussen Eredivisie en de Champions League:"Niet te vergelijken met elkaar. In de Champions League sta je tegenover een Vlahovic, dit soort kwaliteit treffen we niet in de Eredivisie. Ik probeer zo goed mogelijk mijn best te doen op dit niveau en mezelf daar zo goed mogelijk in door te ontwikkelen. Ik voel dat we groeien als team en dat we elke week beter voetballen."


Schouten: "Geen makkelijke middag"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Schouten: "Geen makkelijke middag"

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd verscheen Jerdy Schouten voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd:"Je kunt niet zeggen dat het een gemakkelijke middag is als je zo laat in de wedstrijd pas op voorsprong komt. Natuurlijk hadden we veel meer de bal, maar we creëerden in het begin niet heel veel en zij kwamen er een paar keer gevaarlijk uit dus het was zeker geen gemakkelijke wedstrijd. Ik denk wel dat we gewoon domineerden aan de bal maar we kwamen nauwelijks tot kansen. Dat gebeurt soms, want zij gingen met z'n allen achter de bal staan. Dan is het een kwestie van tijd dat we ze kapotspelen, dat ze moe worden en dan komen die kansen vanzelf wel."

"Nou, ja, je voelt dat je veel aan de bal bent. Die goal moet wel vallen doordat je je best doet, het is niet dat we denken dat hij wel valt. Daar moet je wel voor zorgen, dat hij valt natuurlijk. Dat hebben we gewoon gedaan. Wanneer we gaan sprankelen? Wanneer het moet, denk ik. Als je het mij vraagt, als we vierendertig wedstrijden zo spelen en met 2-0 winnen dan teken ik daar ook voor. Als je ongeslagen kampioen wordt kan iedereen wat zeggen, maar ik denk ook dat er vandaag wat goede aanvallen tussen zitten en dat het niet altijd sprankelend is, dat kan haast ook niet. We kunnen heel veel beter doen, maar er gaan steeds meer teams zich ingraven tegen ons. Dan ligt slordig balverlies heel erg op de loer doordat je te snel die beslissende bal wil geven en dat gebeurt vaak bij ons. Ik denk dat we daar nog iets rustiger in moeten gaan worden."

"Mentaal voorbereiden op de Champions League? Het wordt niet onze eerste wedstrijd in dat toernooi. We weten allemaal wat ons te wachten staat en dat dit een hele andere wedstrijd gaat worden. Zij zullen niet gaan spelen als dat Willem II doet. Zij willen waarschijnlijk ook dominant zijn en het spel naar zich toe trekken dus dan krijg je een hele andere wedstrijd."


Pepi: "Ik weet dat mijn kansen komen"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Pepi: "Ik weet dat mijn kansen komen"

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd verscheen matchwinner en tweevoudig doelpuntenmaker Ricardo Pepi voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd:"Geweldig, weet je. Om eerlijk te zijn, een uitoverwinning is altijd goed. Ik ben blij belangrijk te zijn geweest voor het team en ben heel blij met de drie punten. Natuurlijk, het is de situatie zoals het is. Ik doe altijd mijn best, of ik nou vanaf de bank kom of in de basis begin. Ik was er klaar voor vandaag en heb mijn job weer gedaan."

"Natuurlijk is het moeilijk, maar tegelijkertijd weet ik dat mijn kansen wel komen en dat ik er dan moet staan om het team te helpen. De eerste goal was vergelijkbaar met een typische Luuk de Jong-goal, het was een geweldige goal, heel blij dat het gelukt is het net weer te vinden. Het voelde als een lastige wedstrijd, we kregen heel weinig ruimte in hun zestien. In de tweede helft kregen en vonden we wel wat meer ruimte en daarmee hebben we gedaan wat we moesten doen. Ik had wat last van kramp, niks ernstigs. Even afwachten wanneer ik nu weer de kans krijg om te starten, maar ik heb het volledige vertrouwen in onze trainer en weet dat hij altijd het teambelang voorop zet."


PSV.supporters.nl Scorebord


Karakteristieken

Uitslag: 0-2 (0-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Ricardo Pepi ('49)
Goal
0-2 Ricardo Pepi ('64)

Opmerkelijk: Ricardo Pepi scoort beide goals

Scheidsrechter
Serdar Gözübüyük
Toeschouwers
12.500 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: Matteo Dams ('28)
Kaart
Willem II: Runar Thor Sigurgeirsson ('35)
Kaart
PSV: Ivan Perišić ('59)

Opstelling PSV

Malik TillmanRicardo PepiIvan Perišić


Joey VeermanGuus TilJerdy Schouten


Matteo DamsOlivier BoscagliRyan FlamingoMauro Júnior


Walter Benítez

Wissels:

'46 Rick Karsdorp voor Mauro Júnior
'46 Noa Lang voor Malik Tillman
'65 Ismael Saibari voor Ivan Perišić
'65 Johan Bakayoko voor Guus Til
'71 Isaac Babadi voor Joey Veerman


Opstelling Willem II

Kyan VaesenCisse Sandra


Runar Thor SigurgeirssonRingo MeerveldJesse BoschNick DoodemanBoris Lambert


Tommy St. JagoRaffael BehounekMickael Tirpan


Thomas Didillon

Wissels:

'65 Amar Fatah voor Nick Doodeman
'90 Rob Nizet voor Runar Thor Sigurgeirsson
'90 Miodrag Pivas voor Raffael Behounek
'75 Emilio Kehrer voor Jesse Bosch


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 0-2 (0-0)
 7 0-2 (0-0)
 5 0-1 (0-0)
 5 1-2 (0-0)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
10  5 0-2 (0-1)
11  4 1-2 (1-1)
12  4 1-2 (1-1)
13  4 1-2 (1-1)
14  4 1-2 (1-1)
15  4 1-2 (1-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

Willem II-PSV: uitslag 0-2 (0-0)

Waardering wedstrijd:

3 punten:

2 punten:

1 punt:

Om je Man van de Wedstrijd in te zenden, heb je een loginnaam nodig. Onder deze naam kan je vervolgens ook meedoen aan bijvoorbeeld de Pool en de discussies op de forums. Kies hieronder een loginnaam of gebruik de link rechtsboven in beeld om in te loggen als je al een loginnaam hebt.

Loginnaam:

Emailadres:


Voorbeschouwingen



Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Tegen WillemII en Sparta kan PSV misschien nog op 80% winnen, maar na de interland-break zal tegen AZ en Ajax toch weer het vol-gas-voetbal moeten worden gespeeld. Ik heb het druk zetten op de tegenstander nog weinig gezien, terwijl PSV vorig jaar juist daar zo goed in was, en ze de fouten bij de tegenstander afdwong.
+2/-0

 
3 dagen geleden
WouterErik, tegen Willem 2 hebben ze al een keer op 80% gespeeld. We weten allemaal hoe dat afliep.

Psv moet gewoon volle bak de wedstrijd in gaan.

Daarnaast is w2 goed bezig deze competitie
+2/-0

 
3 dagen geleden
We zijn het met elkaar eens hoor Sosa :) Mijn zorg is dat ik PSV tot nu toe nog niet op 100% zien spelen, en ik me af vraag of Bosz die scherpte er nog in gaat krijgen.
Daarom schrijf ik ook dat ze "misschien" tegen WillemII daar nog mee weg kunnen komen, maar dat tegen AZ en Ajax het vol-gas-voetbal moet worden gespeeld.
Ik vermoed dat Bosz een paar wijzigingen in de basis aan gaat brengen, om weer genoeg energie in het team te krijgen. Van mij mogen Veerman en Baka op de bank.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Ik weet niet of er veel gewisseld moet worden aan de opstelling. Ik zou met wel altijd met Saibari en tillman spelen. Denk dat ik Til naar de bank zou verwijzen.
+3/-0

4 dagen geleden
Lijkt me een mooi potje om eens met Perisic te starten.
En achterin Nagalo met Boscagli en Dams en Karsdorp, kunnen ze alvast wennen aan elkaar.
Die Dams verrast mij enorm.
+1/-0

3 dagen geleden
Op 80% verlies je van iedereen in de eredivisie en als je op 80% begint is het ook bijna onmogelijk om weer op te schakelen naar 100%. het mooiste zou zijn om er gewoon vol op te klappen en na een half uurtje 0-2 op het bord te hebben staan. Ik hoop ook dat we nu eindelijk de PSV verdediging gaan zien zoals deze beoogd is tot Dest weer inzetbaar is, al doen Dams en ook Flamingo het best goed. De scherpte voor de goal mag ook wel iets omhoog, je maakt het jezelf zoveel makkelijker als je je kansen afmaakt. WII moet ook gewoon gewonnen worden. Zoals we hierboven al lezen is winnen van de kleintje helemaal geen vast gegeven. De eerste 6 wedstrijden winnen is niet logisch, maar gewoon knap. Feyenoord heeft ook al punten verspeeld tegen WII. Mensen doen net alsof we een pretprogramma hebben, maar pretprogramma's bestaan helemaal niet. Kampioen wordt je tegen de kleintjes en we liggen wat dat betreft goed op schema.
+4/-0

3 dagen geleden
Helemaal mee eens,scherpte is de voorbode voor een overwinning en in de voorgaande wedstrijden ontbrak het daar steeds aan.
Enigzins begrijpelijk wel omdat een heel seizoen pieken ook onmogelijk is maar de wedstrijd in Turijn was wel tekenend.
De selectie wordt nu steeds completer en is Tilburg het uitgelezen moment om de scherpte er weer vast in te slijpen.
+1/-0

3 dagen geleden
Voor mij is dit de bananenschil wedstrijd.
Alleen met volledige inzet starten aub en als de stand het toelaat mag je leuke dingen gaan doen.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Inderdaad. PSV heeft het heel vaak moeilijk in Tilburg, en WII doet het op dit moment juist heel erg goed. Ik hoop dat wij scherp zijn.
+1/-0

3 dagen geleden
PSV 100% gemotiveerd zijn zeker 3 punten. Beetje gemotiveerd wort het een moeilijk verhaal. Eerste helft tegen Fortuna was shit, tweede helft veel beter. Hopelijk hebben de spelers onderhand eens door dat inzet d sleutel is tot succes. Verder vers bloed in de basis. (Benitez-Karsdorp-Flamingo-Olly-Dams-Schouten-Saibari-Tilmann-de Jong-Lang-Peisic (Baka en Veerman even banken.) Zou wel eens een middenveld met Saibari EN Tilmaan willen zien. Souplesse en kracht.
+2/-0

3 dagen geleden
Ik denk dat tegenstanders van het niveau WII bloed ruiken en dat heeft de ploeg aan zichzelf te wijten. Niet op 80, niet op 100 maar op 120% heel snel het stadion stil spelen. Dat slappe, slordige en een tikkie hautaine spel van de laatste tijd moet er als de bliksem uit. Dus Bosz moet er maar voor zorgen dat er een messcherpe ploeg aan de aftrap verschijnt. Ik zou sowieso beginnen met Veerman op de bank, dat vind ik toch wel de grootste verzaker op dit moment. En Bakayoko mag wat mij betreft naast hem gaan zitten. Er is een ongekend sterke en brede selectie beschikbaar dus ik zou zeggen, maak daar dan ook gebruik van. Zou een uitstekend signaal zijn voor de gehele selectie.
+3/-0

2 dagen geleden
Het is cruciaal dat Willem II, Sparta en PEC 9 punten opleveren. En in dat drieluik is Tilburg uit natuurlijk de lastigste horde. Als die wedstrijden 9 punten opleveren is het geen ramp als AZ en Ajax maar 2-4 punten opleveren.

Het is wel te hopen dat de ziekenboeg steeds meer leeg stroomt, jongens fit en in vorm raken en we langzaam kunnen gaan toewerken naar een ideale opstelling voor de eerste seizoenshelft. Die hebben we namelijk hard nodig tegen onze concurrenten in de Eredivisie en Champions League.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Ik moet er niet aan denken dat we tegen AZ en Ajax maar 2 punten gaan halen. Dan zijn we het gat met Feyenoord weer kwijt. PSV zit nu al in een goede situatie, en die moeten ze niet kwijt raken. En we moeten nog los van AZ zien te komen.
+1/-0

2 dagen geleden (gewijzigd)
Willem II.... Altijd ellende in de recente historie. Een keer historisch eraf gegaan met 5-0 en een keer 2-1 verliezen terwijl zij slecht 1 (!) maal in de hele wedstrijd op goal schieten. Ja dan kan je nóg verliezen, pfff. Hoop dat we dat nou eens goed rechtzetten morgen. Gas erop!
+2/-0

 
16 uur geleden
Dat dus, heb al heel de week een klote gevoel over deze wedstijd.
Die 2-1 was dat niet met een blunder van Mvogo?
+1/-0

14 uur geleden
Ik heb een onbestemd gevoel. Denk dat de kruiken ee ongenadig opklappen. Hopen dat de boys bij de les zijn en deze bananenschil vakkundig omzeilen.
+1/-0

11 uur geleden
Ik neem aan dat we weer moeizaam gaan beginnen. Heel eerlijk vind ik PSV de hele competitie tot nu toe (ondanks het fantastische resultaat) nog niet echt overtuigen.

Maar inmiddels hebben we weer een goed gevulde bank met spelers als Saibari En Lang die een wedstrijd echt om kunnen gooien. Al blijken er regelmatig op de wedstrijddag opeens spelers geblesseerd te zijn wat niet tevoren even duidelijk was.

Tuurlijk zal Tilburg er vol voor gaan, die kijken al jaren hier naar uit. En om een of andere reden ligt deze uitwedstrijd ons niet echt en dat weten zij ook.

Kortom, wordt waarschijnlijk niet echt genieten, maar uiteindelijk wel de 3 punten.
+1/-0

10 uur geleden
Ik heb het tegenovergestelde gevoel van vele van jullie. Volgens mij gaan we hier makkelijk overheen lopen. Dit wordt nooit een wedstrijd.
+1/-0

9 uur geleden
Zeer verrassende opstelling. Ben heel benieuwd. Blijven wel weinig automatismen over zo denk ik. Nooit verwacht dat Perisic direct vanaf begin zou spelen, had gehoopt in invalbeurtje. Die is snel fit dan. Heb ik iets gemist met Ledezma ? Die zit niet eens meer op de bank de laatste wedstrijden.
+1/-0

9 uur geleden
In deze een verrassende opstelling,maar wel goed dat iedereen weet dat hij niet automatisch een zekerheidje is op het opstellingsformulier.
+1/-0

 
9 uur geleden
Is wel slim van Bosz. Hopelijk dat Baka het signaal oppakt en dinsdag al reageert.
De Jong zal gewoon rust zijn gezien het drukke programma lijkt mij, die hoef je niet te motiveren. Lang en Saibari allebei nog een helftje en het moet goed komen.
+1/-0

9 uur geleden
Benitez,
Mauro Júnior,Flamingo,Boscagli,Dams,
Schouten,Til,Veerman,
Perisic,Pepi,Tillman
+1/-0

9 uur geleden
Erg benieuwd naar wat perisic kan brengen. Hoop dat hij een wat gogme mee brengt.

Onze bank is zo wel erg sterk. Bijna elke club zou onze bank in de basis zetten.
+1/-0

9 uur geleden
Leuke opstelling in een lastige uitwedstrijd, zeer benieuwd naar Perisic en blij dat Pepi eindelijk eens mag starten aan een wedstrijd! Knallen!
+1/-0

8 uur geleden
Dat begrijp ik nu niet he. Hoe kun je nu na 38 seconden al bijna een goal tegen krijgen??
+2/-0

 
8 uur geleden
Amen!
Passeert zijn man, geen gepingel op een vierkante meter, goede voorzetten, goed aanspeelbaar, mee naar achteren waar nodig. Het is deels natuurlijk ervaring tov Baka, 35 jaar of 19 (of 20,weet ik het) maar tis wel even prettig.
+1/-0

 
6 uur geleden
Dat ben ik volledig met je eens. Ik roep dit al een hele tijd en dit half uurtje dat hij mee mocht doen heeft hij dat nog maar eens bevestigd. In de vorm die hij al lang etaleert heb je helemaal niets aan hem. Geen snelheid, geen passeer-actie, geen goede voorzet en dramatisch in de afwerking. Kortom; een parodie op een voetballer.
+1/-0

8 uur geleden
Ik zit weer naar een slap inspiratieloos PSV te kijken. Met deze vrijblijvende instelling ga je de problemen weer over je afroepen. Dit elftal is geen schim van de ploeg van vorig jaar. Juist nu heb je Saibari nodig ipv die slappe Veerman.
+1/-0

8 uur geleden
Met Tillman als linksbuiten komt er toch niet heel veel over de linkerflank. Perisic op rechts bevalt me wel. Voorlopig laat Pepi ook nog niet echt veel zien.
+2/-0

 
8 uur geleden
Is ook lullig voor Dams. Die kan zo de bal niet kwijt en komt er geen diepte in het spel.
+1/-0

8 uur geleden
Het is tot nu toe allemaal vrij tam.. al met de hoofden bij Dinsdag en denken "dit doen we wel even"? Ik weet dat Bosz er niet van houdt maar kan toch bij die spelers in de koppies zitten.
+1/-0

7 uur geleden
Tillman en Perisic zijn de enige lichtpuntjes, verder is het weer vrij slecht wat ze laten zien.
Saibari voor Til en Driouch voor Veerman
+1/-0

7 uur geleden
Wissels ok, graag een linksbuiten erbij (Lang aub) denk voor Til en niet maar dan ook echt niet Baka inbrengen. Misschien Luuk voor Pepi, die weet meer raad met de hoge voorzetten van Perisic.
+1/-0

7 uur geleden
3 Kwartier weggegooid, voor en door PSV en voor de supporters. Wederom inspiratieloos en vrijblijvend of het een oefenwedstrijdje betreft. Veerman, Pepi, Mauro en Til out voor Saibari, de Jong, Karsdorp en Lang. Ook Boscagli is na zijn gehoopte transfer brengt ook niets. Dit voetbal doet pijn aan de ogen en in zonde van mijn tijd.
+1/-0

7 uur geleden
Als de tegenstander compact speelt heeft Til te weinig techniek om zich erdoor te spelen of een bal aan te nemen....dus Saibari graag.
Mauro geeft de voorzet alsof Luuk de Jong in de 16 staat...
+2/-0

 
7 uur geleden
Dat heb je aardig goed gezien met Til. Zo jammer dat hij de finesse mist.
+1/-0

7 uur geleden
Met mn 2-5 ga ik ook niet veel scoren in de pool vandaag.
+2/-0

 
6 uur geleden
Die 5 had moeten kunnen, als ze de focus hadden vastgehouden. Maar wel begrijpelijk richting dinsdag.
+1/-0

7 uur geleden
Ok de tattooboys erin. Ik zou Tillman dan weer hebben laten staan.
+2/-0

7 uur geleden
En ja...ik klaag altijd over dit shirt, dat er nog geen wedstrijd in gewonnen is ..
Hopelijk is dit na vanmiddag de laatste keer.
+2/-0

 
6 uur geleden
Ik vind dit shirt ook helemaal niks. En PSV heeft zoveel mooie shirts gehad.
Heb jij het testbeeld al gevonden ? :)
+1/-0

7 uur geleden
Weer die domme supports verpesten het weer met die rookbommen.
Gelijk dat vak nooit meer uit support
+1/-0

 
7 uur geleden
En ik mag niet eens roken in het stadion
+1/-0

7 uur geleden
Ik heb het al gezien, Lang snel verkopen. 10 minuten op het veld, 1 sliding en meteen een pijntje. Kwetsbaar. Jammer.
+1/-3

 
6 uur geleden
Ik vind Lang nog de enige die het echt kan openbreken. Zeker nu Dest weg is.
+1/-0

7 uur geleden
Ai dat is niet best voor Veerman. Zal dinsdag wel niet halen vrees ik.
+1/-0

 
6 uur geleden
Bne ik stiekem wel blij mee. Normaliter nooit met onze spelers maar hij speelt dit seizoen echt als een drol. Liever Saibari erin e. Perisic mag ook altijd starten van mij.
+1/-2

7 uur geleden (gewijzigd)
0-2 en 18 uit 6 is prima maar ik mis automatismen, spelvreugde en drive. Het moet en kan beter en snel ook want wekelijks in de speeltuin zit er binnenkort wel op. Met dit voetbal ga je van Sporting en AZ echt niet winnen.
+1/-0

 
7 uur geleden
Tegen az krijgen we wel veel meer ruimte om te voetballen, die parkeren de bus niet.
+2/-0

6 uur geleden
De stand op de ranglijst zegt weinig, geen intensiteit en automatismen. Tegen Sporting in de CL mogen we heel blij zijn met een gelijkspel......
+1/-0

6 uur geleden
Ok soms ietwat rommelig maar zeker drie belangrijke punten tegen een sterk georganiseerd Willem2.
Het zal me niet verbazen als andere teams uit de top-vijf hier niet het volle pond halen.
+1/-0

6 uur geleden
Verontrustend dat al wekenlang geen enkele speler in de buurt van zijn topvorm is. Of eigenlijk niet eens in de buurt van het normale niveau. Normaal zijn er altijd wel een paar in vorm en een paar die het even wat minder hebben.
+2/-0

 
6 uur geleden
Daar maak ik me dus ook zorgen om. Heel knap dat we het ''frame'' van het elftal van vorig jaar hebben kunnen behouden, maar je zou verwachten dat ze doorgroeien.

In plaats daarvan lijken we veel minder dan vorig jaar. Moet wel toegeven dat Dest wel een keyplayer was. Er is terecht veel kritiek op Veerman, maar ik vind Schouten ook een heel stuk minder dan vorig jaar.

Maar goed, ik vond Pepi min of meer de slechtste speler vandaag en hij scoort wel twee keer en wint de wedstrijd voor je.
+1/-0

 
4 uur geleden
Veel tegenstanders gaan na afgelopen seizoen heel anders tegen ons voetballen hè. Maakt ook wel een verschil. Wals maar eens over al die 10 verdedigers heen die alleen maar op de counter loeren.
+1/-0

6 uur geleden
Hij zag niet dat het goed was.

(later meer)
+1/-0

4 uur geleden
Feyenoord helpt ook weer een handje😅
+2/-0

4 uur geleden
Zakelijke overwinning helaas niet met goed voetbal maar wel 3 punten.Tillman is geen speler voor de vleugels maar meer een 10.Een paar kansen voor W2 maar die krijgt iedere tegenstander dus geen rede voor paniek.Pepi zat niet in de wedstrijd maar maakt toch 2 doelpunten.
+1/-0

7 minuten geleden
Spelers rust kunnen geven, de 0 gehouden en redelijk eenvoudig met 0-2 gewonnen. Walk in de park met als bonus ook nog eens het gelukkige gelijkspel van Feyenoord in Nijmegen. Geen vuiltje aan de lucht tot nu toe. De vraag is echter wel, spelen wij zoveel minder dan dat we kunnen of trekken tegenstanders zich zover terug dat het voetballen nagenoeg onmogelijk wordt gemaakt. Het is vooral afwachten of AZ dit jaar kan aanhaken, wat ik niet verwacht, anders wordt het een doodsaaie competitie. De enige spanning dit seizoen is dan of we de tussenronde CL halen en die misschien wel winnen. Dinsdag gaan we er in ieder geval net zo hard vanaf als tegen Juventus. Wat ik ergens wel vreemd vind, aangezien we toch behoorlijk wat kwaliteit rond hebben lopen. Het is dan toch het gebrek aan wedstrijden op hoog niveau met veel weerstand en een hoog tempo. De eredivisie brengt wat dat betreft weinig uitdaging. Met AZ, Twente, Feyenoord en Ajax heb je eigenlijk de enige ploegen die het ons voetballend lastig kunnen maken. De rest kan enkel punten tegen ons pakken als we zelf falen en dat gaat binnenkort echt wel gebeuren. De scherpte ontbreekt om dat het te makkelijk gaat en dat is misschien wel het aller moeilijkste om te managen. Voor de CL komen we simpelweg kwaliteit te kort.
+1/-0


1.
PSV
6
6
0
0
18
23 - 4
(+19)
-
-
9.
Willem II
6
2
2
2
8
10 - 7
(+3)