Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV eindigt seizoen met overwinning in Zwolle


Tijdstip
15 mei 2022
Stadion
MAC³PARK stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


PSV eindigt seizoen met overwinning in Zwolle; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV eindigt seizoen met overwinning in Zwolle

PSV heeft het seizoen en het tijdperk onder Roger Schmidt afgesloten met een zege. Op bezoek bij PEC Zwolle werd het 1-2. Bruma en Richard Ledezma zorgden voor de treffers.

PSV begon in Zwolle uitermate zwak aan de wedstrijd. Al snel moest Yvon Mvogo handelend optreden nadat een voorzet van oud-PSV'er ineens op doel ging, terwijl de thuisploeg na acht minuten spelen een enorme kans kreeg. Oog in oog met Mvogo was het echter wederom de doelman die als winnaar uit de strijd kwam.

Twee minuten spelen was het aan de andere kant wel raak. Een schot van Cody Gakpo werd van richting veranderd door een van de verdedigers van PEC, waarna Bruma eenvoudig voor de 0-1 zorgde.

Niet veel later stond het echter alweer gelijk. Achterin stond het bij PSV wederom niet goed, waarna Kastaneer de bal hard in de korte hoek schoot. Diezelfde spits scoorde een minuut later zelfs nogmaals nadat hij een voorzet onbedreigd kon binnen koppen, maar vanwege buitenspel werd de treffer na tussenkomst van de VAR afgekeurd.

In de minuten daarna kreeg de thuisploeg wederom enkele mogelijkheden, maar halverwege de eerste helft was het Gakpo opeens met een enorme kans. Hij kon alleen door op de keeper maar zag zijn inzet vervolgens door Lamprou gestopt worden. PSV nam echter steeds meer het initief en leek al snel voor de 1-2 te zorgen. Bruma scoorde opnieuw, maar ook dit keer werd na tussenkomst van de VAR de treffer vanwege buitenspel afgekeurd. In de resterende minuten voor rust bleef PSV wel de bovenliggende partij, maar kansen en doelpunten volgden niet meer.

Direct aan het begin van de tweede helft kwam Dennis Vos binnen de lijnen. De verdediger van Jong PSV verving Philipp Max en maakte daarmee zijn officiële debuut in het eerste elftal. De eerste kans van de tweede helft was voor PSV, maar Gakpo schoot na een goede loopactie snoeihard op de lat. Ook PEC Zwolle kreeg al snel een grote kans, maar met een geweldigde redding wist Mvogo een tweede tegentreffer te voorkomen. Na ruim een uur spelen moest hij op een afstandsschot nogmaals met succes reddend optreden en dat deed hij enkele minuten later nogmaals spectaculair op een knal van Koolwijk.

Ook PSV kwam echter aan aanvallen toe. Maximiliano Romero zag een kopbal eenvoudig gekeerd worden, terwijl Richard Ledezma een enorme kans kreeg na een geweldige pass van Gakpo. De Amerikaan miste echter oog in oog met Lamprou. Enkele minuten later wist hij na een geweldige lange bal van Jordan Teze echter alsnog voor de 1-2 te zorgen.

Een kwartier voor tijd mocht nog een verdediger van Jong PSV zijn officiële debuut in het eerste elftal maken aangezien ook Jenson Seelt als invaller binnen de lijnen kwam. Tien minuten voor tijd kon Gakpo de wedstrijd beslissen nadat hij de bal ietwat gelukkig voor zijn voeten kreeg. Hij wist de bal echter niet in het doel te krijgen. Een minuut later werd PEC weer gevaarlijk, maar ook nu weer kon Mvogo met een uitstekende redding de tegentreffer voorkomen. Niet veel later kon hij opgelucht ademhalen toen een poging van de thuisploeg net naast het doel ging.

In de resterende minuten probeerde PEC de gelijkmaker nog te forceren, terwijl PSV er in de counter een paar keer tussenuit kon. Kansen kwamen er echter niet meer, zodat het duel eindigde in een 1-2 overwinning.


[video] Highlights PEC Zwolle - PSV


Cody Gakpo: 'Uiteindelijk kunnen we tevreden zijn met dit seizoen'

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan dat PSV uiteindelijk tevreden kon zijn met het seizoen. "We hebben de laatste twee wedstrijden gewonnen en sluiten af met 81 punten", aldus Gakpo. "Afgelopen week zaten we nog een beetje in de teleurstelling en was het moeilijk om je op te laden voor zo'n wedstrijd. Maar we hebben uiteindelijk gewonnen en daar gaat het om."

Nog altijd weet de aanvaller niet wat hij komend seizoen gaat doen. "We moeten nog kijken hoe alles gaat lopen. Ik moet alles op een rijtje gaan zetten en kijken wat de beste optie is", zo gaf hij aan. "Nu is het seizoen klaar en nu gaan we kijken wat de opties zijn en hoe verder."

Met 81 punten vindt Gakpo niet dat PSV een slecht seizoen heeft gehad. "Maar uiteindelijk willen we kampioen worden en dat is niet gelukt. Dat is een teleurstelling", zei hij daarover.


[video] Seelt & Vos mega blij met hun debuut in PSV 1


Mario Götze: 'Uiteindelijk was het een goed seizoen, maar helaas met een tweede plaats'

Mario Götze gaf in gesprek met ESPN aan dat de wedstrijd tegen PEC Zwolle erg lastig was. "We speelden helemaal nergens meer voor. We hebben gewonnen en dat is het belangrijkste", aldus Götze. "We hebben een goed aantal punten gehaald. Het was niet makkelijk, maar goed dat we de laatste wedstrijd gewonnen hebben."

De Duitser kijkt heel positief terug op het afgelopen seizoen. "We zijn tien maanden geleden begonnen en hebben veel lastige wedstrijden moeten spelen. Het is heel lastig om heel het seizoen op zo'n niveau te blijven spelen", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk was het net niet genoeg. We hadden een paar fases waarin het niet goed was. Uiteindelijk was het een goed seizoen, maar helaas met een tweede plaats."

Götze weet nog niet of hij komend seizoen nog voor PSV speelt. "Het is belangrijk om nu goed de rust te pakken en daarna zien we wel verder", zei hij daarover. "Het is belangrijk dat er hier ambitie is. Ik heb nog een contract voor twee jaar, maar we zullen in de komende weken ziet wat er gaat gebeuren."


Roger Schmidt: 'Het was een enorme eer om van PSV deel uit te mogen maken'

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat PSV een heel lastige wedstrijd tegen PEC Zwolle had. "Het was al onze 58ste wedstrijd van het seizoen. Het was heel warm, we misten veel spelers en veel spelers waren ook vermoeid", aldus Schmidt. "De tegenstander wilde er alles aan doen om na de degradatie het seizoen voor de eigen fans goed af te sluiten. Het was heel zwaar, maar uiteindelijk waren we wel in staat om te winnen. Ik ben trots op de spelers dat we het seizoen konden afsluiten met 81 punten."

Tijdens de wedstrijd was de trainer nog wel een paar keer geïrriteerd. "In de eerste helft was het duidelijk niet ons beste spel. We hadden tijd nodig om aan te passen. Dat ging in de tweede helft beter", zei hij daarover. "Toen kregen we meer kansen en Yvon heeft een paar keer uitstekend gered. We hebben uiteindelijk gewonnen en dat is het belangrijkste."

Voor Schmidt zit zijn tijd bij PSV er nu op. "Het was een enorme eer om van PSV deel uit te mogen maken", zo gaf hij aan. "Ik ben heel blij dat Toon Gerbrands en John de Jong in mij geloofden en mij naar PSV hebben gehaald. Als persoon en als trainer was het een geweldige tijd voor mij. Ik ben blij dat ik hier twee jaar heb mogen werken."


Karakteristieken

Uitslag: 1-2 (1-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Bruma ('11)
Goal
1-1 Kastaneer ('15)
Goal
1-2 Richard Ledezma ('73)
Scheidsrechter
Van de Graaf
Toeschouwers
14.000 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PEC Zwolle: Redan ('86)

Opstelling PSV

Cody GakpoNoni Madueke Bruma


Joey VeermanMario GötzeIbrahim Sangaré


Philipp MaxÉrick GutiérrezJordan TezeMauro Júnior


Yvon Mvogo

Wissels:

'46 Dennis Vos voor Philipp Max
'59 Johan Bakayoko voor Noni Madueke
'59 Richard Ledezma voor Joey Veerman
'59 Maximiliano Romero voor Bruma
'75 Jenson Seelt voor Ibrahim Sangaré


Opstelling PEC Zwolle

RedanBeelenKastaneer


PaalClementVan den BeltAnderson


De WitNakayamaVan Polen


Lamprou

Wissels:

'56 Koolwijk voor Van den Belt
'56 De Waal voor Clement
'60 Tedic voor Kastaneer
'68 Reijnders voor Beelen
'68 Van de Werff voor De Wit


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 1-2 (1-1)
 7 1-2 (1-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-3 (1-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-3 (1-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (0-1)
10  5 1-2 (0-1)
11  3 1-4 (0-2)
12  3 1-4 (0-2)
13  3 1-4 (0-1)
14  3 1-4 (0-1)
15  3 0-2 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.78. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Yvon Mvogo (43 -> 5,0)
2. Cody Gakpo (18 -> 4,0)
3. Richard Ledezma (14 -> 3,0)
4. Bruma (11 -> 2,0)
5. Jordan Teze (8 -> 1,0)
6. Mauro Júnior (5 -> 0,0)
7. Dennis Vos (4 -> 0,0)
8. Mario Götze (3 -> 0,0)
8. Érick Gutiérrez (3 -> 0,0)
10. Ibrahim Sangaré (1 -> 0,0)
10. Johan Bakayoko (1 -> 0,0)
12. Niemand (0 -> 0,0)
12. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
12. Ismail Saibari (0 -> 0,0)
12. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
12. Mathias Kjølø (0 -> 0,0)
12. Mees Kreekels (0 -> 0,0)
12. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
12. Dennis Vos (0 -> 0,0)
12. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
12. Aron Van Lare (0 -> 0,0)
12. Emmanuel Matuta (0 -> 0,0)
12. Luis Felipe (0 -> 0,0)
12. Frederik Oppegård (0 -> 0,0)
12. Dante Rigo (0 -> 0,0)
12. Philipp Max (0 -> 0,0)
12. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
12. Phillipp Mwene (0 -> 0,0)
12. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
12. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
12. Ritsu Doan (0 -> 0,0)
12. Armando Obispo (0 -> 0,0)
12. Noni Madueke (0 -> 0,0)
12. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
12. Maximiliano Romero (0 -> 0,0)
12. Joël Drommel (0 -> 0,0)
12. Davy Pröpper (0 -> 0,0)
12. Vincent Müller (0 -> 0,0)
12. Mohamed Ihattaren (0 -> 0,0)
12. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
12. Eran Zahavi (0 -> 0,0)
12. André Ramalho (0 -> 0,0)
12. Nick Viergever (0 -> 0,0)
12. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
12. Ismael Saibari (0 -> 0,0)
12. Jenson Seelt (0 -> 0,0)
12. Joey Veerman (0 -> 0,0)
12. Kjell Peersman (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik verwacht dat PSV goed start en snel op 0-3 voor komt. Dat daarna PEC heel gemakkelijk door ons middenveld en verdediging heen loopt en er weer 2-3 van maakt.
Ik verwacht dat de eerste helft totaal anders is dan de tweede, met eerst snel voetbal en daarna voetbal dat het aan zien niet waard is.
Eigenlijk dus wat we het gehele seizoen al onder Schmidt zien, veel naar voren rennen maar geen stabiliteit.
+1/-0

2 jaar geleden
Benieuwd of de wedstrijd geheel live te zien is, of onderdeel van het schakelprogramma
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgende keer stuur ik je een berichtje. Had kunnen weten dat jij dit soort zaken weet ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eigenlijk hebben clubs als Fortuna, Sparta en WillemII nu meer recht om op ESPN-2+3+4 te komen dan de grote drie. Voor die clubs is het van levensbelang, en voor ons een oefenpotje.
+1/-0

 
ESPN kijkt puur naar de kijkcijfers, wat gezien de commerciële belangen ook niet heel raar is natuurlijk. Hoe je het went of keert: Ajax, PSV en Feyenoord trekken nu eenmaal de meeste kijkers. Het is zelfs zo dat wedstrijden van Jong Ajax en Jong PSV op maandagavond vaak beter bekeken worden dan Eredivisie-wedstrijden in het weekend van de niet-topclubs.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou je morgen aan het eind van de middag op 1 punt van de VARkpioen komen dan zijn we dus officieel genaaid..met excuses van de KNVB. Je koopt er niks voor,maar toch.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik snap de redenering maar natuurlijk zit er bij onze 'vrienden' in de hoofdstad nu geen druk meer op en is daarom het resultaat misschien ook wel anders dan wat het nu gaat worden. De competitie is in Rotterdam om zeep geholpen en Feyenoord heeft Ajax ook goed geholpen (met veel juichende Feyenoorders....). Misschien hebben die 2 clubs wel veel meer met elkaar dan ze zelf toe willen geven ook.
+2/-0

2 jaar geleden
Als hij nu eens een keer Bakayoko laat spelen ipv die Bruma dan kunnen we die jongen eens langer dan twintig seconden in actie zien. Bij Bruma weet je al wat je hebt, helemaal niets volgens mij?
En voor mijn part Romero ipv Zahavi.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou ook Bakayoko en Romero wel willen zien. Maar we moeten wel winnen zodat we op de 80+ uit komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Een wedstrijd om de kat z'n ... Met dank aan voortreffelijk werk van de mensen in Zeist. Dit had een wedstrijd moeten zijn dat er nog volop druk op ajax had gestaan en dat er een kleine kans was dat je wederom in Zwolle kampioen zou worden. Helaas dus.

Nu ben je het aan je stand eigenlijk wel verplicht om te winnen en zou je nog kunnen proberen om er een leuke wedstrijd van te maken waarin je probeert ook geen blessures op te lopen. Voor het PEC publiek voorlopig de laatste wedstrijd op het hoogste niveau en met wat geluk hoeven die volgend jaar wederom maar één keer naar Eindhoven (Jong PSV) en speelt PSV tegen FC Eindhoven. Je zou ook nog kunnen proberen om het doelsaldo beter te kunnen krijgen dan dat van Feyenoord en van de top-5 niet de club te worden met de meeste tegengoals...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie liever een club promoveren met normaal gras ipv die plastic sprieten.De KNVB moet clubs verplichten in de eredivisie op normaal gras te spelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dit had gewoon de kampioenswedstrijd moeten zijn. Bal over de lijn is 3 punten en die pingel tegen Feyenoord 2. In elk ander land hadden we morgen bij winst gewoon de titel gepakt.
+1/-0

2 jaar geleden
Matchday!

Onderweg naar Zwolle.

Afscheid nemen doet (een beetje) pijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Van wie ga je afscheid nemen dan? Bruma? Dat kan geen pijn doen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Van PEC Zwolle allicht.

Doorgaans leuke away day.

Hopelijk keren zij weldra weer.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Respect Killer dat je toch nog gaat naar deze wedstrijd.Ondanks dat ik buskaarten heb voor deze wedstrijd toch afgehaakt.Weliswaar met pijn in het hart maar om uren in de bus te zitten voor deze wedstrijd was net teveel van het goede.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dank je, Estu, en ik geef je groot gelijk.

Gelukkig hoef ik zelf niet met de bus.

Ik ben inmiddels al kwartier ter plekke en zit aan koele versnapering.
+1/-0

2 jaar geleden
Lekker veel snelheid voorin met een Veerman en Gotze erachter,dus nog een laatste keer vlammen.
Vanuit het zonnige zuiden met een frisse IPA gaan we het zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Lekker joh met Bruma beginnen blij dat je laatste pot is.
Begin gewoon met die Bakayoko.
Waardeloze trainer.
+1/-1

2 jaar geleden
Waarschijnlijk de laatste wedstrijd van Bruma in Eindhoven dus ik snap dat schmidt hem opsteld.Bakayoko zal heus nog wel invallen want zoveel zit er niet meer op de bank vanwege al die blessures.Hopelijk een driepunter en passeert PSV de 80 punten.Come on PSV
+1/-0

 
2 jaar geleden
Is er dan zijdelings interesse voor Bruma?
Of zou Van Nistelrooij ook nog van zijn diensten gebruik gaan maken?
+1/-0

2 jaar geleden
Gelukkig zijn we nog steeds vlijmscherp op de counter. Gelukkig krijg je toch nog 40 mogelijkheden tegen PEC, maar als je grote wedstrijden wil winnen moet dat ooit anders.
+1/-0

2 jaar geleden
Weer zo’n waardeloze Espn commentaar pro 020
Met zun penalty
+1/-0

2 jaar geleden
Pfff wat een nivo zeg. Onze spelers zijn zelf al 80% in plaats van 100%, en als ze dan ook nog eens op 60% gaan spelen blijft er niet veel meer over🤔
+2/-0

2 jaar geleden
Weinig van te merken dat ze op 81 punten willen komen.Geen scherpte en spelen op 60% dan win je zelfs niet van Zwolle dat gedegradeerd is.Dan sta je toch weer op 6 punten van Ajaks.Niet dat dat belangrijk is maar toch.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Of misschien toch 3 of 1 zo ;).
+1/-0

2 jaar geleden
Tja Pec heeft er tot nu toe maar 10 meer tegen gekregen dan ons. We hadden er met de verdediging van de nr laatst nagenoeg hetzelfde voor gestaan. Denk dat dat ook een groot deel is van de verklaring waarom we de titel zijn misgelopen. Hoop wel dat we dit potje over de streep trekken, al is het enkel maar, omdat je dan definitief door fouten van de VAR de titel bent misgelopen. Over het algemeen frommelen we er ook altijd nog wel 1 of 2 in. Ruud krijgt een mega uitdaging komend jaar, zeker als John weer zijn best gaat doen. Nou, kom op in ieder geval het jaar uit met 81 punten.
+1/-0

2 jaar geleden
Bedankt knvb
Vandaag winnen hadden we toch nog kampioen kunnen worden.
Maar ja VAR
+3/-0

 
2 jaar geleden
Bedankt PSV

Vandaag winnen en we hadden kampioen kunnen worden.
Maar ja Drommel
Maar ja Zahavi
Maar ja Blessures
Maar ja slechte wissels
Maar ja Bruma,
Maar ja Vinicius
Etc etc
+2/-1

 
2 jaar geleden
84 punten is gewoon redelijk wat. Dan maak je een redelijke kans om kampioen te worden. In dit seizoen met alle extra wedstrijden en problemen is dat prima. Dat wil uiteraard niet zeggen dat ik tevreden ben met het spel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hadden we er maar 84, dan hadden we nu een feestje...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Maar ja ervaren spelers van PSV die de ploeg zelden/ nooit bij de hand namen.
+2/-0

2 jaar geleden
Als je Mvogo vandaag weer ziet keepen dan vraag je je toch af waarom we zolang met drommel hebben gespeeld. Ook dat had het verschil kunnen maken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie dat interview met pa Drommel op ons veld nog voor me. Ten eerste wat deed die pa daar maar nog veel erger, zijn verhaal over de toekomstvisie die PSV en Drommel hadden. Met alle respect maar die jongen heeft geen uitstraling van een winnaar. Was niks, is niks en wordt volgens mij niks. Ik zou groot denken en mijn verlies pakken als PSV.
+1/-0

2 jaar geleden
Gelukkig win je 'm nog.

Partir c'est mourir un peu.

(later meer)
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer, PSV was dit seizoen erg dicht bij het kampioenschap.Eigen en arbitrair falen hebben het seizoen gekenmerkt.Komt nog bij het geluk van de kampioen en dan is een verschil van 2 Punten niet veel.Misschien is het maar goed dat het vorige week zo gelopen is want alweer een laat doelpunt in Arnhem had waarschijnlijk voor een giga teleurstelling gezorgd.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Je kan toch niet zeggen hoe zaken gelopen waren als die pingel door de VAR was beoordeeld, dan was de situatie totaal anders geweest voor alle ploegen. 81 punten is gewoon top en vaak voldoende voor de titel. Voor de rest is alles gezegd. op naar volgend seizoen, ik denk dat we ze wederom kunnen pakken, de vraag is of het dan wel mag. Iedereen bedankt. Voor mij persoonlijk een jaar waar ver boven verwachting is gepresteerd door PSV en naar verwachting door de KNVB. Ik vind dat we in de periode Schmidt voetballend grote stappen hebben gemaakt en alle vertrouwen in Team Ruud/Fred. Stap 1 kwalificatie CL en de volgende fruitschaal erbij. Goede zomer iedereen.
+5/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het zal wel ff wennen worden, geen Zwolle meer op de jaarlijkse agenda, al hadden wij daar tijdens vermaledijde lockdown al voorproefje van gehad toen tot overmaat van ramp ook nog Wokstadion, tafel met zicht op veld, dicht moest. Altijd leuke trip, prima toeven aan bar inpandig hotel Lumen (kom er meer in, HJB!), en ook de compacte binnenstad biedt genoeg (horeca) vertier. Het is niet anders. Hopelijk zal die andere Overijsselse pittoreske pleisterplaats Almelo een beter lot beschoren zijn. De beide promovendi zullen bezocht gaan worden.

Dan gisterenmiddag. Rond het middaguur aanwezig, lekker aan bar gehangen tot 14.15 uur en vervolgens ff deur door en trap op naar onze tribuneplek. Daar een traditioneel moeilijke wedstrijd - het is daar of een makkie of lastig - gezien die, even traditioneel, wel weer nipt gewonnen werd. In al die jaren, decennia totaal 2 nederlagen meegemaakt (1987, 2014) en verder louter overwinningen, waaronder natuurlijk die ene heel belangrijke! Geen enkel gelijkspel dus. Afgezien van de afgelopen 10 jaar waren dat er overigens slechts 3 in de eighties en 2 in de early noughties*. Dus uiteindelijk in onze nopjes met de overwinning, met dank aan Heurelho Mvogo!

*niks ondeugend, de jaren nul

Na afloop nog ff blijven hangen en vervolgens, ditmaal, bliksembezoek aan binnenstad. Toen was het wel weer mooi geweest. Gisteren nodigde niet uit tot uitbundigheid, gepaste rust was hier meer op haar plaats. Succes en tot wederziens! Oh ja, voor de geïnteresseerden, de treinreis was excellent en het boek ging uit. Ook dat van seizoen 2021/22. Gelukkig maar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mooi verwoord weer Killer. Over 2 seizoenen maar een biertje/bitter lemon doen aan de bar van Hotel Lummen?

Ik had nog geinformeerd, maar de bewuste hotelkamer van 8 mei 2016 mag niet meer verhuurd worden tijdens wedstrijddagen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Veel mooier dan toen wordt het daar niet, hahaha, hoewel PEC away altijd wel zijn momenten had. Verleden tijd, had, hopelijk ook ooit weer zal hebben.

Zal tegen die tijd wel weer een biertje worden of zo, bitter lemon zal dan mijn neus uitkomen... dat deed het feitelijk gisteren al.
+2/-0