Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV wint met speels gemak van NEC


Tijdstip
16 september 2023
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


PSV wint met speels gemak van NEC; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV wint met speels gemak van NEC

PSV heeft zaterdagavond ook de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. In het Philips Stadion werd NEC met 4-0 verslagen. Luuk de Jong kwam tot twee doelpunten, terwijl ook Noa Lang en Ricardo Pepi tot scoren kwamen.

In het Philips Stadion duurde het even voordat het duel op gang kwam. Aanvankelijk had de ploeg van Peter Bosz moeite om een gaatje te vinden in de hechte defensie van NEC, maar toen de eerste kans eenmaal volgde kwam het eenrichtingsverkeer direct op volle vaart op gang.

Het was vooral een klein wonder dat het zo lang duurde voordat het eerste doelpunt viel. Ballen op de paal, een keeper die zonder het zelf in de gaten had ballen tegenhield, verdedigers die een schot nog net konden blokken. Gezien het spelbeeld kon een doelpunt echter niet uitblijven en het was uiteindelijk Luuk de Jong die met zijn bekende specialiteit de score opende. Uit een hoekschop van Joey Veerman kopte hij de 1-0 tegen de touwen.

Het publiek in het Philips Stadion was nog ouderwets aan het springen voor Luuk toen de tweede treffer ook al volgde. Direct na de aftrap verspeelde NEC de bal, waarna Noa Lang door Veerman diep werd gestuurd. De international stifte de bal over Cillessen heen en de 2-0 was meteen een feit. Dat was ook de uiteindelijke ruststand.

Na rust volgde al snel de derde treffer. Noa Lang werd onderuit gehaald in het strafschopgebied en PSV kreeg een strafschop. Voor De Jong een koud kunstje om zijn tweede treffer van de avond te maken.

Enkele minuten later stond het publiek echt op de banken. Lang kon vanwege een blessure niet meer verder waardoor Hirving Lozano binnen de lijnen kwam. De terugkeer van de Mexicaanse aanvaller in het Philips Stadion werd met veel luid gejuich ontvangen.

Het spel van de eerste helft werd door PSV echter niet meer op de mat gelegd. Het tempo was flink omlaag geschroefd en beide ploegen probeerden de wedstrijden eenvoudig uit te spelen.

Vlak voor tijd ging de bal echter nog een keer op de stip. Een handsbal van NEC-verdediger Verdonk werd door de arbitrage gemist, maar de VAR greep in. Op het veld was nog even discussie over wie ging nemen, maar invaller Ricardo Pepi ging uiteindelijk achter de bal staan en zorgde daarmee voor de 4-0.

In blessuretijd leek NEC met het eerste schot op doel van de wedstrijd toch nog voor de aansluitingstreffer te zorgen, maar vanwege buitenspel werd het doelpunt door de VAR afgekeurd. Met een 4-0 zege kende PSV daardoor een uitstekende generale voor de uitwedstrijd tegen Arsenal van aanstaande woensdag.


[video] Highlights PSV - NEC


Noa Lang: 'Balen dat ik er zo snel uitga, maar dat was ook uit voorzorg'

In gesprek met ESPN werd Noa Lang meteen gevraagd naar zijn blessure. "We zien het woensdag wel. Het is even kijken hoe het hersteld", aldus Lang. "Het ontstond na die tackle. Het was eigenlijk een beetje een domme tackle, want ik was er al langs. Toen kreeg ik een beetje last. Het is even kijken hoe het gaat. Het is wel een smetje, ik ben hier wel geïrriteerd van."

Lang was het eens met de opmerking als hij niet geblesseerd was geraakt de avond perfect zou zijn geweest. "Klopt. Ik had er zin in vandaag en het hele team had er zin in vandaag", zo gaf hij aan. "Het is balen dat ik er zo snel uitga, maar dat was ook uit voorzorg. We stonden al met 3-0 voor. Waarom zou je dan nog risico gaan nemen? Ik ben een voetbaljongen en heb er altijd moeite mee om er uit te gaan, dus vandaag een beetje mijn irritatie. Maar het is nu gewoon kijken hoe het hersteld."

De aanvaller werd ook gevraagd naar de concurrentiestrijd in de aanval nu Hirving Lozano naar de club is gekomen. "Dat is alleen maar leuk. Het houdt elkaar alleen maar scherp. Als je elkaar zo naar een next level brengt is dat alleen maar goed", zei hij daarover. "We zijn ook allemaal verschillende type spelers en dat heb je gewoon nodig als je kampioen wil worden en hoge ogen wilt gooien in de Champions League. Binnen PSV werd mij ook gevraagd wat voor positie erbij moest komen en toen heb ik ook gezegd dat er een buitenspeler moest komen. Op elke positie hebben we dubbele bezetting nodig en hoe beter de kwaliteit hoe beter het team."

Lang werd ook gevraagd naar zijn hit die op vrijdag werd uitgebracht. "Ik ben viraal gegaan, ook buiten het veld", reageerde hij daar lachend op. "Het is mooi dat ik niet alleen op het gras mensen kan laten entertainen. Ik heb dit vijf jaar geleden een keer opgenomen, oprecht als grap. Ik heb geen flauw idee hoe mensen hier aan zijn gekomen, maar het gaat nu viraal. Op TikTok al 10 miljoen keer, dus toen heb ik het maar uitgebracht. Maar het mooiste is als ik hier dit jaar met de schaal en de beker sta en verder kom in de Champions League. En woensdag weer fit ben, daar ga ik alles aan doen."


[video] Interviews | De terugkeer van Lozano & Noa's feestje


Peter Bosz: 'De mensen waren volgens mij wel blij dat Chucky terug is zo te horen'

Peter Bosz was in gesprek met ESPN lovend over het debuut van Armel Bella-Kotchap. "Het was de eerste wedstrijd in het eigen stadion. Dan zit er voor die jongen extra druk op en dan moest hij ook nog eens links centraal spelen. Ik vind dat hij het uitstekend heeft gedaan", aldus Bosz. "Ik heb hem van te voren gevraagd om het simpel te houden in balbezit. De bal inleveren bij de jongens voor hem en dat heeft hij gedaan. De duels die hij moest winnen heeft hij allemaal gewonnen. Hij speelde een heel degelijke wedstrijd."

Over de blessure van Noa Lang kon de trainer nog niet veel zeggen. "Maar als hij naar de kant heeft omdat hij last heeft en er uiteindelijk uit wil is het natuurlijk wel serieus", zo gaf hij aan. "Ik twijfelde nog wel even of ik Yorbe Vertessen moest brengen omdat Hirving Lozano dan bijna een hele helft moest spelen, maar uiteindelijk kon het wel. De mensen waren volgens mij wel blij dat hij terug is zo te horen, maar dat ben ik ook."

Bosz had geen problemen met de discussie wie de tweede penalty zou nemen. "Johan stond met de bal en Chucky wilde ook nemen, maar na Luuk is Pepi degene die de penalty's neemt. Dat is gewoon duidelijk. Dat heeft de aanvoerder daarna ook even tegen de mannen gezegd", zei hij daarover. "André heeft nog even gevraagd om zeker te zijn dat Pepi zou nemen. Dat was de afspraak, dus dan gaat hij hem nemen."


[video] PSV voert de druk op: 'We zijn titelfavoriet en kunnen overwinteren in CL'


Hirving Lozano: 'De beslissing van de trainer moet je respecteren'

In gesprek met ESPN werd Hirving Lozano gevraagd naar de discussie die ontstond voorafgaand aan de tweede strafschop die PSV kreeg. "Ik wilde hem nemen, maar het was een beslissing van de trainer", aldus Lozano. "Ik denk dat iedereen zag dat ik hem wilde nemen, maar het was dus een beslissing van de trainer."

De supporters in het Philips Stadion hoopten massaal dat Lozano zou nemen. "Ja, het publiek begon te schreeuwen, maar het was niet aan mij", zo gaf hij aan. "Je moet de beslissing respecteren."


Karakteristieken

Uitslag: 4-0 (2-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Luuk de Jong ('37)
Goal
2-0 Noa Lang ('38)
Goal
3-0 Luuk de Jong ('49, penalty)
Goal
4-0 Ricardo Pepi ('87, penalty)
Scheidsrechter
Kooij
Toeschouwers
34.200 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
NEC: Pereira ('26)
Kaart
PSV: Luuk de Jong ('33)
Kaart
NEC: Ross ('63)

Opstelling PSV

Noa LangLuuk de JongJohan Bakayoko


Joey VeermanIsmael SaibariJerdy Schouten


Patrick van AanholtArmel Bella-KotchapAndré RamalhoSergiño Dest


Walter Benítez

Wissels:

'56 Hirving Lozano voor Noa Lang
'63 Jordan Teze voor Sergiño Dest
'63 Olivier Boscagli voor Armel Bella-Kotchap
'83 Ricardo Pepi voor Luuk de Jong
'83 Guus Til voor Ismael Saibari


Opstelling NEC

HansenOgawaGonzalez


ProperMattsonSchöne


BaasVerdonkRossPereira


Cilessen

Wissels:

'36 Van Rooii voor Pereira
'59 Olden Larsen voor Hansen
'59 Sano voor Gonzalez
'72 Dost voor Ogawa
'72 Hoedemakers voor Schöne


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 21 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
 7 4-0 (2-0)
10  7 4-0 (2-0)
11  7 4-0 (2-0)
12  7 4-0 (2-0)
13  7 4-0 (2-0)
14  7 4-0 (2-0)
15  7 4-0 (2-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.26. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Luuk de Jong (72 -> 5,0)
2. Noa Lang (52 -> 4,0)
3. André Ramalho (29 -> 3,0)
4. Joey Veerman (25 -> 2,0)
5. Jerdy Schouten (17 -> 1,0)
6. Armel Bella-Kotchap (8 -> 0,0)
7. Hirving Lozano (5 -> 0,0)
8. Ismael Saibari (3 -> 0,0)
8. Johan Bakayoko (3 -> 0,0)
10. Sergiño Dest (2 -> 0,0)
11. Niemand (0 -> 0,0)
11. Jason van Duiven (0 -> 0,0)
11. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
11. Kjell Peersman (0 -> 0,0)
11. Emmanuel van de Blaak (0 -> 0,0)
11. Livano Comenencia (0 -> 0,0)
11. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
11. Tygo Land (0 -> 0,0)
11. Patrick van Aanholt (0 -> 0,0)
11. Julian Kwaaitaal (0 -> 0,0)
11. Isaac Babadi (0 -> 0,0)
11. Boy Waterman (0 -> 0,0)
11. Anwar El Ghazi (0 -> 0,0)
11. Guus Til (0 -> 0,0)
11. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
11. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
11. Joël Drommel (0 -> 0,0)
11. Ricardo Pepi (0 -> 0,0)
11. Malik Tillman (0 -> 0,0)
11. Ibrahim Sangaré (0 -> 0,0)
11. Armando Obispo (0 -> 0,0)
11. Jordan Teze (0 -> 0,0)
11. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
11. Walter Benítez (0 -> 0,0)
11. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
11. Noni Madueke (0 -> 0,0)
11. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
11. Jarrad Branthwaite (0 -> 0,0)
11. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
11. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
11. Phillipp Mwene (0 -> 0,0)
11. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
11. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
11. Dennis Vos (0 -> 0,0)
11. Jenson Seelt (0 -> 0,0)
11. Thorgan Hazard (0 -> 0,0)
11. Ki-Jana Hoever (0 -> 0,0)
11. Xavi Simons (0 -> 0,0)
11. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
11. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
11. Philipp Max (0 -> 0,0)
11. Sávio (0 -> 0,0)
11. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
11. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
11. Fábio Silva (0 -> 0,0)
11. Fedde Leysen (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Hadden we die minuut stilte niet al twee keer gehad? Die minuut wordt ook steeds korter. Over een aantal jaar heb je zoveel rampen en oud-voetballers dat je elke wedstrijd stil kan zijn. Uiteraard is het wel vreselijk wat er allemaal gebeurd is.

De wedstrijd is op papier een makkie. NEC heeft geen al te beste verdediging. Ik ben benieuwd wie er spelen. Zou Chucky al gelijk in de basis staan en doet Kotchap mee? Wat een luxe dat we zoveel goede spelers hebben.
+4/-1

 
8 maanden geleden
Waarom hebben we over een aantal jaar zoveel rampen ?
+2/-1

 
8 maanden geleden
Met name met droogte/branden en zware regenval is er bijna elk moment ergens iets aan de hand geweest de afgelopen tijd. En de tendens lijkt dat dit steeds meer en meer voor gaat komen.
+4/-3

8 maanden geleden
Kat in het bakkie, werken aan doelsaldo
+2/-0

8 maanden geleden
Alle respect om een minuut (waar hebben we het over) stil te staan bij de rampen in zowel Libië als Marokko. Je zult het maar meemaken.

Wedstrijd tegen NEC moet een makkie zijn en als de score het toelaat snel en maximaal wisselen. Ben wel benieuwd nar de basis 11.
+3/-0

8 maanden geleden
Ik kijk zo uit naar Twente - Ajax. Ik verwacht dat Ajax het daar enorm moeilijk gaat krijgen. Zo veel geld en dan pas zo laat het team bij elkaar hebben.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Ik kijk vooral uit naar PSV nec.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Ik kijk alleen uit naar PSV. Who cares tegen wie Ajax moet. Als ze punten verspelen, is dat mooi meegenomen. Maar zolang PSV het goed doet, boeit me de rest amper.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Ik bedoel het vooral tav de lange termijn. Als PSV en Feyenoord bij de rest weglopen en PSV directe plaatsing CL pakt, dan kan PSV de groei doorzetten die nmm deze zomer wel echt is gestart. met een paar keer CL kan PSV weer een team gaan maken zoals met Alex, Gomes, VanBommel, Cocu. Dan kunnen we ook europees gaan genieten.
+2/-0

8 maanden geleden
Eindelijk weer voetbal.
Dat Nederlands elftal kan me niet interesseren.
Denk makkelijke overwinning 6-0.
+2/-0

8 maanden geleden
Joey Kooij. Sjonge kunnen ze ons nog iets ergers aandoen??
+3/-0

 
8 maanden geleden
De "schoonzoon van" moet toch ergens fluiten. Voor hem zou het beter zijn als dat op amateurniveau zou zijn.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Een gele kaart van Luuk omdat de bal ophalen bij een vrije trap mee nadat NEC hem wegschiet klaarblijkelijk negeren van een fluitsignaal is.
+1/-0

8 maanden geleden
Heel benieuwd hoe PSV het nu verder gaat doen met Bella-Kotchap en Lozano erbij.
+1/-0

8 maanden geleden
Het kan raar lopen...als je de wedstrijd van vorig jaar erbij pakt hoofdrollen voor El Gazhi, Simons, Madueke en natuurlijk Gakpo, een bevlogen van Nistelrooij langs de kant...allemaal weg, en toch lijken we nu veel sterker te zijn. Bijzonder.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik denk dat 5-0 mogelijk moet zijn :)
+1/-0

8 maanden geleden
Ik hoop dat Lozano niet in de basis start, maar in gaat vallen. Lijkt me zo mooi als hij warm gaat lopen en dan het veld in komt. Staande ovatie bij zijn rentree!
+1/-0

8 maanden geleden
Hoop op goed voetbal.Laatste potjes goed resultaat, wisselend niveau.
Ondanks de stand nu lijkt me kampioenschap nauwelijks haalbaar. Feijenoord is in bloedvorm
+1/-8

 
8 maanden geleden
Huh? Feyenoord is net 5 wedstrijden onderweg met twee gelijkspellen en PSV heeft er uberhaupt pas 3 gehad. Lijkt mij een wat voorbarige conclusie…
+9/-0

 
8 maanden geleden
Precies, plus dat wij Feyenoord al 1x hebben verslagen!
+6/-0

 
8 maanden geleden
dit feyenoord krijgt gewoon pakkie. Uit en thuis, easy
+4/-0

8 maanden geleden
Waar is Boscagli? En toch Ramalho…??
+1/-0

 
8 maanden geleden
Verwacht tegen Arsenal Dest op links, Boscagli / B Kotchap centraal en Teze rechts …
+1/-0

 
8 maanden geleden
Was ziek, zit op de bank en valt in. Tot dusver staat ramalho er wel vandaag.
+5/-0

8 maanden geleden
Nu hebben we eindelijk weer een PSV-team dat dit soort kleinere tegenstanders binnen een helft kansloos op achterstand zet. PSV is op dit moment het beste team van Nederland. Worden we weer de voetbalhoofdstad van NL ?
+7/-0

 
8 maanden geleden
EENDRACHT MAAKT MACHT!!! 🔴⚪️💡
+3/-0

8 maanden geleden
Sterke eerste helft,belooft een leuke tweede.
+2/-0

8 maanden geleden
Moeizame eerste helft toch 2 goede goals, nu nog een paar goals in de 2e helft. Toch blij als ik dit PSV zie :)
+2/-0

8 maanden geleden
Waarom niet Lozano die penalty.
Had het graag gezien,
+5/-4

 
8 maanden geleden
Waarom in godsnaam zou Lozano hem moeten nemen? Pepi staat 1ste op de lijst, hij versierde de penalty en hij is de spits.
Ongelooflijk ook dat een gedeelte van het publiek Lozano scandeerde en zo een andere PSV speler een kutgevoel bezorgde. Kansloze actie van die mensen die om Lozano schreeuweden.
+15/-4

 
8 maanden geleden
Mee eens. Reactie van Lozano ook niet erg fijn - met een vervolg een paar minuten later. Best leuk om hem terug te zien naar vind de techniek van Lang leuker om naar te kijken, alsook Bakayoko.
+6/-4

 
8 maanden geleden
Omdat het mijn persoonlijke mening is.
Dat jij een andere mening hebt is toch prima?
+3/-0

 
8 maanden geleden
Publiek was n.m.m. niet negatief bezig. Die zagen een oud topspeler van PSV weer bij hun eigen club terug keren. Het kom zelden voor dat een speler op de top van zijn carriere terug komt naar PSV.

Trouwens een enorm compliment naar Lang. Wat een goed interview op ESPN. Lijkt me een prima kerel om in je ploeg te hebben.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ik vond het volledig terecht dat pepi hem mocht nemen.
We moeten chucky wat tijd gunnen. Nam vandaag te veel hooi op de vork. Maar dat is onze trainer wel toevertrouwd.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Totaal mee eens, de trainer heeft gezegd dat de spitsen de penalty´s nemen. Luuk is nummer 1, Pepi nummer 2. Duidelijker kunnen de afspraken niet zijn.
+1/-0

8 maanden geleden
Leuke 1e helft, na de 3-0 was er niet veel meer aan. Wel een puntje van kritiek: als je de 0 kan houden MOET je dat doen. Het is dat we zijn gered door de VAR, maar dat afgekeurde doelpunt had nooit gemaakt mogen worden.
+7/-0

 
8 maanden geleden
Veel te moeilijk bezig inderdaad. Die back zou hij met gemak omheen moeten kunnen rennen en daarna met alle ruimte kiezen. Hopelijk is hij de volgende wedstrijd wat rustiger.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Je laat jezelf wel weer gigantisch kennen als dit werkelijk het enige is wat je over de wedstrijd te melden hebt :I
+4/-3

 
8 maanden geleden
Slecht niet, hij wilde veel te graag. Gun hem wat tijd, op dit moment staat het op de flanken, en de rest van het veld, goed.

Wellicht woensdag wel met chucky starten. Iets meer ruimte en kan hij op snelheid gelanceerd worden.
+8/-0

 
8 maanden geleden
Hahah, ja helemaal mee eens, 5 keer balverlies en dribbelen wanneer het eigenlijk niet kon. Had hem nooit goed gevonden, ook niet tijdens zijn eerste periode, dus snap eigenlijk de hele hype niet. Deed pijn om te zien dat hij in de weg van onze grote talenten staat, zoals babadi en in iets mindere mate Vertessen die het niet slecht doet.
+1/-9

8 maanden geleden
Verschrikkelijke 2e helft. Zo zonde na zo'n geweldige 1e.
Gelijk korte metten maken met dat haantjes gedoe en overdreven toneelspel. Heel blij dat Pepi zich niet gek heeft laten maken.
Ik irriteerde mij er mateloos aan. Maar gelukkig is er vermoedelijk 1 iemand die zich nog meer geërgerd heeft: Bosz.
+3/-2

8 maanden geleden
Hoogtepunt voor mij was misschien nog wel het shirt waarin PSV vandaag gespeeld heeft. Wat staat Philips toch prachtig op ons shirt. Ach, misschien verval ik nu iets teveel in nostalgie ;-)
+16/-0

 
8 maanden geleden
Dat dus. Alsof het nooit weg is geweest.
Precies zoals het hoort te zijn.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik ben er zo aan gewend dat een heel stuk van de wedstrijd het me niet
eens opviel :)
+1/-0

 
8 maanden geleden
Mij vielen eerst de andere strepen op.
+1/-0

8 maanden geleden
Misschien zie ik alles door een rood witte bril, maar ik heb het lang niet zo naar m'n zin gehad bij (thuis)wedstrijden. Het gevoel van volledige controle en macht over de wedstrijden. Dat het achteraf gaat over een strijd bij een penalty voor de 4-0 zegt genoeg. Overigens volledig terecht dat pepi die mocht nemen.

Benieuwd waartoe het elftal woensdag in staat is.
+7/-0

 
8 maanden geleden
Je bent niet de enige die met een totaal ander gevoel naar PSV zit te kijken. Bij PSV lijkt opeens alles te kloppen, en de spelers lijken zelf ook veel plezier te hebben.
En weer thuis echt de baas als er kleine clubs op bezoek komen.

Woensdag zal die controle er niet zijn, maar ik verwacht wel een goed georganiseerd PSV dat compact op elkaar staat.

Ik vind het ook prima dat Pipi hem nam, maar ik snap de opgewekte feeststemming van het publiek tav Lozano ook.
Lozano was nog wat geforceerd in zijn acties, maar kwam op het eind wel wat in vorm.
Ik verwacht woensdag gevaarlijke counters met Lozano en zijn snelheid.
+2/-0

8 maanden geleden
PSV heeft kwaliteiten genoeg om voor de titel te spelen. Je moet dit seizoen elke ploeg kapot kunnen spelen. Dat moet ook want ik vind dat Feyenoord daarin sinds vorig seizoen ook prima in slaagt. PSV heeft net als Feyenoord een goede organisatie en selectie. Dan kun je stappen maken. Ik denk dat beide ploegen in Nederland vooral tegen zichzelf kunnen voetballen als ze een tegenstander onnodig onderschatten.
+1/-0

8 maanden geleden
Ramalho was voor mij de man van de wedstrijd.Geen duel verloren en als aanvoerder de penaltynemer aanwijzen.Mag ook wel eens positief neergezet worden.PSV speelde een goede eerste helft en een rommelige 2e helft.Arsenal wordt een ander verhaal.Elk punt dat je tegen deze tegenstander haalt is een bonus.
+12/-0

 
8 maanden geleden
En eens een keer een kopbal op doel na tig boogjes over de lat. Speelde prima inderdaad!
+1/-0

8 maanden geleden
Bij mothm hebben er gisteren 10 spelers punten gekregen wat best wel laat zien dat er gespeeld wordt met een goed team waarij de keuze is reuze geldt.
Dat is wel eens anders geweest waarbij je na een wedstrijd heel goed moest nadenken wie er voor in aanmerking kwam.😎
+2/-0

8 maanden geleden
Goeie team prestaties. Niemand speelde slecht en ik vind dat er niet een echte uitblinker was. Wat me wel opviel was de frustratie van Benitez bij de afgekeurde goal. Mooi om te zien dat hij de 0 wilde houden.
+1/-0

8 maanden geleden
PSV is momenteel een ploeg met veel power die een wedstrijd naar z'n hand kan zetten. Arsenal wordt een echte eerste testcase in hoeverre we overeind blijven als we onder druk komen, want dat kom je woensdag. Donderdag weten we meer hoe ver de ontwikkeling is van dit PSV.
+1/-0

8 maanden geleden
lekker weer, de baas in eigen huis.
Laat ajaks maar aanmodderen en laat feyenoord maar eens bewijzen dat ze de druk van kampioen zijn en dat weer moeten worden, aankunnen. Ik vind de hosanna naar hen vrij overdreven gelet op de tegenstand die ze tot nu toe gehad hebben. AZ en Twente leuk maar die gaan dat met die selecties niet een heel seizoen volhouden.
Ik heb er een goed gevoel bij.
En nu maar eens kijken of er tegen Arsenal een verrassing in zit. Al vind ik wel dat er in de media wel opeens vrij laconiek gedaan wordt over een top uit de top van de Premier League als wij daar tegen moeten. Terwijl v Hooijdonck gisteren over Celtic praat alsof het een enorm top elftal is. Staan ook maar 4 punten boven Rangers die er volgens iedereen heeelemaal niks van konden.
+1/-0