Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 187 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 183 184 185 186 187

Als ze vaker met dit middenveld gaan spelen, wordt het een weinig spectaculair seizoen daar. Alsof je Hendrix en Rosario in drijfzand laat voetballen.

Ziyech speelt wel (weer) geweldig.

 

+1/-0

Hoe de vuk kan die goal worden afgekeurd? Degene die buitenspel stond, nam niet deel aan het spel, toch?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 28 augustus 2019 om 21:43:

Alvarez nu al zijn geld waard. Ik snap PSV niet. Kan me niet voorstelen dat hij perse daarheen wilde gaan.Nou ja, als ik dit zo zie is het geen pure verdediger. En daar was PSV wel naar op zoek.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Je team steunen in goede en slechte tijden.Dat mis ik bij sommige PSV ''supporters''Supporter zijn betekent niet dat je geen kritiek mag hebben. Als ik een speler ondermaats vind presteren, zeg ik dat en interesseert het me geen fuck of hij een PSV shirtje aan heeft of een Ajax shirtje.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 28 augustus 2019 om 23:08:

open/sluit de onderstaande quote:

Je team steunen in goede en slechte tijden.Dat mis ik bij sommige PSV ''supporters''Supporter zijn betekent niet dat je geen kritiek mag hebben. Als ik een speler ondermaats vind presteren, zeg ik dat en interesseert het me geen fuck of hij een PSV shirtje aan heeft of een Ajax shirtje.Natuurlijk mag u kritiek hebben , moet zelfs maar daarnaast ook relativeren en dat wordt vaak vergeten.

 

+1/-0

De VAR in Europa is inderdaad ook soms ondoorgrondelijk. De teen van Veltman was buitenspel, maar m.i. nam hij inderdaad niet deel aan het spel. Tenzij er in Europa geldt dat alle spelers die aanvallend meedoen aan een "vrije trap situatie" deelnemen aan het spel, maar dat zou een interpretatie zijn die ik nog nooit gehoord heb.

Verder liet APOEL gisteren een mooie definitie van het woord onmachtig zien. Een half schotje, 5 meter over het doel en een buitenspeldoelpunt waren alle wapenfeiten. Ajax had in deze ronde een zwakkere tegenstander dan in de vorige voorronde met PAOK.

Verder blijf ik vinden dat Ajax met een stuk betere intensiteit speelt dan PSV. Ajax had gisteren 90 minuten lang het initiatief. Er was drang naar voren, de tegenstander kwam geen seconde aan voetballen toe en, ondanks dat Ajax lang geen grote kansen wist te creëren, was er wel steeds dreiging.

PSV was vorige week grote delen van de wedstrijd niet beter dan Limassol, wat bijna op 0-1 kwam en die bij 3-0 nog 2 reuzenkansen kregen.

Ik snap alleen niet dat Ajax niet geïnvesteerd heeft in een nieuwe spits, want als Huntelaar je nummer 1 spits is, dan is dat toch wel topclub onwaardig.

 

+1/-0

Mee eens, Ajax houdt beter druk op de bal dan PSV. Je kunt ook zien dat het een veel ervarener ploeg is in zaken als tactische discipline.

Verder hield het niet echt over natuurlijk, hun spel is duidelijk minder dan vorig jaar. Van hun aankopen vind ik alleen Martinez goed. Die Alvarez viel me tegen gisteren zoals eerder al Promes en Marin.

Al met al zijn ze zeker titelfavoriet maar is het ook gewoon het afgeroomde geheel van vorig seizoen.

 

+1/-0

Hoe sterk of zwak Ajax is weet ik niet , want ik wilde pas kijken als het 0-1 stond en heb zodoende de wedstrijd niet gezien.
Wel weet ik dat het een uiterst slechte zaak is voor de Eredivisie dat er nog meer miljoenen naar die club gaan. Een zwarte dag voor het Nederlandse voetbal dus.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 29 augustus 2019 om 16:18:

Hoe sterk of zwak Ajax is weet ik niet , want ik wilde pas kijken als het 0-1 stond en heb zodoende de wedstrijd niet gezien.
Wel weet ik dat het een uiterst slechte zaak is voor de Eredivisie dat er nog meer miljoenen naar die club gaan. Een zwarte dag voor het Nederlandse voetbal dus.Alsof ze ooit iets goed doen met zoveel geld?
Promes, Schuurs, Pierie, Magallan, Marin, Labyad, Bandé en dan hebben ze nog een selectie overige spelers waar je Ú tegen zegt, waaronder o.a. siem de Jong

Salarishuishouding schiet ook door het dak met salarissen van 4 miljoen of meer voor Tadic, blind, ziyech.

 

+2/-0

Prima loting voor Ajax, dat wellicht verplicht is om te overwinteren in deze poule.

Dit bericht is gewijzigd op 29 augustus 2019, 18:58:47.

 

+1/-0

Wat een geluk hebben ze alweer. Niet normaal. Zijn idd verplicht door te gaan. En dat gaan ze ook. En ik denk niet met Chelsea.

 

+1/-1

Alweer? Vorig jaar was nou niet makkelijk met Bayern/Benfica/AEK. En in deze poule kan je net zo goed 4e worden..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Godfather schreef op 29 augustus 2019 om 22:28:

En in deze poule kan je net zo goed 4e worden..
Denk ik ook. Heel veel mensen blijven maar hangen aan het Ajax van vorig seizoen. Maar het huidige Ajax kan het tegen alle 3 de ploegen heel zwaar hebben. Want zo overtuigend vind ik het nog allemaal niet.

 

+1/-0

Snap ook niet waarom iedereen zo positief is. 3 lastige ploegen lijkt me, tuurlijk maken ze meer kans nu om 1ste te worden dan met bv Manchester City in de poule. Maar in deze poule kan je ook zo 4e worden.

 

+2/-0

Ik denk dat die andere 2 teams ook niet zo blij zijn met Ajax hoor.

Ajax strooit met geld en dat hebben ze in overvloed. Veel zul je in de goot terugvinden op een dag maar er zitten ook toppers bij die ervoor zorgen dat je minimaal quite speelt. Schuurs is wel een mooi voorbeeld, Ajax haalt hem als toptalent binnen, toen presteerden ze ineens goed en hebben ze na Schuurs nog 4 nieuwe centrale verdedigers gekocht voor meer dan 45 miljoen en van die spelers stond er maar 1 op CV, 2 op CM en NOG speelt die Schuurs niet.

Dat laatste is een positieve ontwikkeling voor PSV als talenten als De Jong of Schuurs misschien ook eens voor ons kiezen. Maarja dan moeten we volgend jaar Obispo wel een kans geven naast Baumgartl;)

 

+1/-0

Jammer van vanmiddag. Had gehoopt dat Sparta op dit moment in staat was om Ajax punten afhandig te maken.
Nu maar hopen dat Odgaard van Heerenveen het zaterdag ineens wel op zijn heupen krijgt.

 

+1/-0

Dan was je wel heel hoopvol gestemd. Die gaan niet al te veel punten verspelen dit seizoen, daarvoor is het te degelijk. Hoe vaak Ten Hag ook kwijt moet dat zijn ploeg nog op elkaar ingespeeld moet raken, feit blijft dat degenen die elkaar langer kennen dan een aantal maanden elkaar blindelings vinden. Zo'n Ziyech staat elke wedstrijd garant voor 5 gevaarlijke momenten.

 

+1/-0

Misschien niet het juiste topic, maar kan geen geschiktere plek vinden.
Komende week Ajax - Lille; is er eigenlijk (nog) rivaliteit tussen Lille en PSV fans?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 187 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 183 184 185 186 187

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax