Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 114 pagina's: 1 2 3 4 ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 110 111 112 113 114

Het leuke is wel dat je steeds meer "zekerheden" ziet verdwijnen. Spelers die op basis van hun performance altijd wel minstens een 7 scoren.

Blind steeds minder stabiel
Tadic steeds minder stabiel
Onana weg
Gravenberg weg
Tagliafico bijna weg
Martinez bijna weg

Ihattaren -> niet stabiel
Bergwijn -> niet stabiel
Anthony -> niet stabiel

Vraag me af hoe dit er komend jaar uit gaat zien.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kleine1 schreef op 06 juli 2022 om 03:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Rickardoko schreef op 05 juli 2022 om 22:33:

Bergwijn is natuurlijk een versterking voor Ajax maar 32,5 miljoen betekent ook dat Tottenham tot het einde hoog in de boom bleef zitten. Overmars had dit beter onderhandeld dan Hamstra en Huntelaar. Ik vind het bizar veel geld maar ook goed nieuws want er blijft minder geld over voor de overige posities.En ze zijn er nog niet … ik snap eerlijk gezegd niet dat ze moeten onderhandelen over betaal termijnen …. Hoeft een club die geld heeft, niet gewoon in 1x af te tikken dan??
Oh, ik lees net in 4 termijnen … wat een bs zeg ….
Enne, 32,5 miljoen vinden ze bij Ajaks een terecht bedrag, omdat sinisterra ook voor 30 milj weggaat?! Ik neem aan dat dit door de Telegraaf verzonnen is, en niet van Ajaks zelf komt?!Je kunt jezelf afvragen of Ajax daadwerkelijk zoveel geld heeft als er gezegd wordt. Ik betwijfel het om eerlijk te zijn. Anders hadden ze in de winter namelijk al wel doorgepakt. Vergeet niet dat ze toen met Neres hun enige back-up als buitenspeler verkocht hadden en ze daar niks voor terug hebben gehaald. Dit zal ongetwijfeld niet uit weelde zijn. Denk dat ze daar tegenover hun hoge inkomsten ook enorm hoge kosten hebben (bonussen e.d.), die ervoor zorgen dat ze minder te besteden hebben dan iedereen denkt.

 

+1/-0

Zonder CL en transfers draait Ajax ik meen 50 miljoen per jaar verlies. Het is dus alles behalve een gezond bedrijf. Helaas voor ons doen ze het op dat vlak heel erg goed, maar als het dat 2 jaar niet gaat kan het heel anders zijn. Dat weten ze daar ook wel dus vandaar dat ze voorzichtig zijn.

 

+1/-0

90 miljoen zelfs

 

+1/-0

Ze zitten door het hele Covid gebeuren al flink in de min, en hebben flinke transfers nodig om dat te dekken … wordt naar mijn mening nog een flinke klus de komende jaren.
En niet vergeten dat ze hun “transfer-master” Overmars ook nog kwijt zijn …

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

vaio schreef op 06 juli 2022 om 12:53:


Anthony -> niet stabiel
Ik vind Anthony wel aardig stabiel spelen altijd, hij is alleen niet zo stabiel in zijn hoofd ;)

 

+1/-0

Martinez begint ook al te morren... heerlijk :)


Ajax wil Lisandro Martinez alleen voor de absolute jackpot laten gaan. Daar De Telegraaf eerder nog repte van een vraagprijs van vijftig miljoen euro - dat Manchester United afgelopen week al op tafel legde - zet het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar nu nog hoger in voor de Argentijn. Ajax zou nu denken aan een bedrag van zestig miljoen, inclusief eenvoudig te behalen bonussen. Martínez zelf eist op zijn beurt dat 'H2' met the Red Devils om de onderhandelingstafel gaan zitten.

Dit bericht is gewijzigd op 11 juli 2022, 09:21:57.

 

+1/-0

Ik vind dat echt een absurd hoog bedrag. Ik vind Martinez echt wel een goede voetballer, maar mijn gevoel zegt dat hij net tekort komt om te slagen bij United. Voor mijn gevoel zou 30-40 miljoen een juiste prijs zijn.

 

+1/-0

Laat Ten Hag en andere clubs maar flink trekken aan die spelers ….
Dan zijn ze er komend seizoen niet meer bij, en moet Ajaks alsnog vervangers halen, of ze blijven en lopen (zeker in het begin v/h seizoen) lekker te balen omdat ze hun droom transfer hebben gemist … hopelijk al meteen met puntverlies tot gevolg! ;)

 

+1/-0

Ach, dat hoop ik elk jaar... toch gebeurt het zelden.
Maar de gedachte alleen al blijft leuk :)

Met dit soort transfers blijf het voor Ajax mogelijk om de gaten te dichten en de vele miskopen (want laten we vooral niet al die jongens vergeten die gehaald worden in de categorie 0 - 7,5 mln waar je nooit meer iets van hoort) te compenseren.
Zou mooi zijn als ze eens 1 of 2 jaar niet van zulke transfers hadden.
We hebben meer Onana's, Mazraoui's, Tagliafico's nodig bij Ajax..
Jongens die ook echt voor heeeel veel verkocht hadden KUNNEN gaan worden, maar die wel (bijna) gratis de deur uit wandelen.
Dan verdampt het bij Ajax wel heel hard.

 

+1/-0

55 miljoen voor Martinez. Waanzin.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 13 juli 2022 om 22:43:

55 miljoen voor Martinez. Waanzin.Helemaal met je eens ... maar niet erg, laat maar gaan. Worden ze zwakker door, en zijn we ook van die etterbak af!

 

+1/-0

Vooral treurig voor Manchester. Ik ken de selectie van Manchester niet heel goed maar er lopen vast wel al spelers van hetzelfde profiel rond en indien niet zijn er vast ook wel alternatieven te vinden die net zo goed zijn voor minder.

 

+1/-0

Zonder Ten Hag was hij (en misschien Antony en Brobby?) echt niet bij ManU terecht gekomen.
Is een beetje te vergelijken met Koeman die voor veel Nederlandse inbreng bij Barcelona zorgde.

Ajax kan flink cashen en "hun jongens" mogen af en toe met CR7 (edit: of niet - bod van £210m(!)) in het veld staan voordat ze weer voor de Kerst weggestuurd worden.
Maakt niet uit, want de zak met poen is dan al lang binnen, en die gaat lang mee als ze door het gemis van Overmars alleen maar middelmaat aantrekken.

 

+1/-0

Door al het inkomende geld van transfers en CL succes liggen ze gewoon mijlenver voor op ons. Ze kopen een speler (Bergwijn) voor ruim 30m en wij zijn al blij indien we 30m kunnen krijgen voor onze spelers. Liever lief zijn en 6m vragen dan de hoofdprijs die 020 wel gewoon durft te vragen.
En wat doen wij? Huren huren en ook nog eens bankzitter van degradatie kandidaat.
Hoewel ik Luuk en Guus prima aankopen vind, vraag ik me af of wij wel spelers scouten? Brazilië (JdJ heeft daar een groot netwerk volgens eigen zeggen), Argentinië etc, ik zie daar weinig tot niets van helaas. Op deze wijze worden ze in Amsterdam met vlag en wimpel kampioen. Maar ik laat me verrassen.

 

+1/-0

Onze spelers hebben ook veel minder laten zien. Die lui van Ajax hebben afgelopen jaar alles gewonnen in de poulefase van de CL, een zeldzame prestatie. En dat met fucking Pasveer in de goal, een keeper van zeer beperkt niveau. Dan kunnen wij wel zien dat ze allemaal best veel matige wedstrijden spelen tegen waardeloze tegenstanders, maar ze hebben wel iets op hun cv waar die van ons niet aan tippen kunnen. We eindigen zelfs in de derde Europacup twee ronden achter Feyenoord.

 

+3/-0

Ze worden elk jaar op voorhand met vlag en wimpel kampioen, maar afgelopen jaar was vooral met vlag en fluit. Als wij sterker worden en zij zwakker dan worden onze kansen alleen maar beter.

We gaan wel zien of ze met al hun dure spelers een goed draaiend team kunnen maken. De doelpunten van Haller krijg je met Bergwijn in ieder geval niet.

Ze verloren net als ons tegen Benfica, waarbij bij ons vooral het scorend vermogen mistte. Met De Jong en Til erbij is dat probleem deels opgelost.

 

+1/-0

Het allerbelangrijkste is dat PSV weer eens een keer die CL groepsfase binnenhaalt. Verder komen in dat toernooi en je spelers verdubbelen in waarde. Daar haalt Ajax het geld.

 

+1/-0

Mootje schijnt stiekem naar Marokko afgereisd te zijn. Hopelijk is het waar.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

neva schreef op 17 juli 2022 om 19:18:

Mootje schijnt stiekem naar Marokko afgereisd te zijn. Hopelijk is het waar.Hopelijk niet. Straks halen ze in plaats van hem nog een goede speler. Dan zijn we verder van huis. Beter als hij gewoon om het veld staat, dan spelen ze in ieder geval met 10.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 114 pagina's: 1 2 3 4 ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 110 111 112 113 114

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax